drazon
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.11.2010
- Poena
- 169
Ne znam kako, ali ja tih problema sa seckanjem nemam ni na Subway Surf a ni na Flappy birdBas subway surf je seckao na 4.2.2... Jedino ako nisu sredili to na 4.4
Ne znam kako, ali ja tih problema sa seckanjem nemam ni na Subway Surf a ni na Flappy birdBas subway surf je seckao na 4.2.2... Jedino ako nisu sredili to na 4.4
ajde nemoj da pricas molim te... djilke i ja smo probali Traffic Racer seckao je ko bpesav, i temple run i subway i mnoge igre.... sve dok se ne odradin noop/performance.... al dobro nema veze... zaboravi na to...
Neces to isterati nikad. Ljudi su se vezali za telefone (ne samo G2, nego bilo koje), pa je tesko priznati da si pljunuo pare, a to ne radi kako Bog zapoveda.
Imaj u vidu da ljudi neki nisu imali jake telefone pre G2, pa da jednostavno ne vide.
Pa pazi ja mislim da mnogi i ne umeju da skontaju taj minimalni lag.
pa da jednostavno ne vide.
Cek jel treba da snimim videona s4 i g2 mi isto radi bez bilo kakvih problema
![]()
hahahahhaha pa ne laguju sve igre... ali laguju neke koje na drugim fonovima rade kako treba smeo bi da se kladim... uzivajte.
A koje su to opcije i dali mogu da se aktiviraju na 4.2.2 ?
Thermal darmon mitigation OFF stavite na ON pa reset. Onda u developer options se cekira Force 4x MSAA.
Ja vam ne preporucujem ukljucivanje tih opcija. Dolazi do znatno vece potrosnje baterije malo veceg zagrevanja telefona.
Sale, cime si snimao video?
Odgovorno tvrdim i dajem casnu rec da bez ikakvog kloka roota bez icega ni na 4.2.2
Da se razreši misterija pošto neko ne vidi...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aatt.fpsm
Izvoli snimi.
Može i neko drugi, ali kad odgovorno tvrdis i daješ casnu reč...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari