Šta je novo?

LG G2

ajde nemoj da pricas molim te... djilke i ja smo probali Traffic Racer seckao je ko bpesav, i temple run i subway i mnoge igre.... sve dok se ne odradin noop/performance.... al dobro nema veze... zaboravi na to...

Neces to isterati nikad. Ljudi su se vezali za telefone (ne samo G2, nego bilo koje), pa je tesko priznati da si pljunuo pare, a to ne radi kako Bog zapoveda.

Imaj u vidu da ljudi neki nisu imali jake telefone pre G2, pa da jednostavno ne vide.

Pa pazi ja mislim da mnogi i ne umeju da skontaju taj minimalni lag.
Ima ljudi kojima je i gingerbread ekstra fluidan a kad im objasnis i pokazes razliku gledaju te belo.
Lag postoji ali je minimalan i ko ne igra igre verovatno ga nece nikad ni skontati.
Ja sam merio nekom aplikacijom i na flappy bird je fps znao da padne i do 40,mogu da mislim sta je na nekim zahtevnijim igrama.

Cek jel treba da snimim video :D na s4 i g2 mi isto radi bez bilo kakvih problema :p

Neces to isterati nikad. Ljudi su se vezali za telefone (ne samo G2, nego bilo koje), pa je tesko priznati da si pljunuo pare, a to ne radi kako Bog zapoveda.

Imaj u vidu da ljudi neki nisu imali jake telefone pre G2, pa da jednostavno ne vide.

Baš tako, prešli sa nokije 3310 i sad im sve leti :d

O tome da nema laga mozete samo da se tesite. Npr za table top racing sam se smejao, tako lose radi da je to smesno. Uporedjivao sa mojim fonom i kod mene radi extra, a kod ovog fps ne prelazi 20 ja msm... E sad da li su to popravili sa KK-om ne znam. Cak i moj kum koji nema pojma oko toga se zali na lag kod G2.

shocked-will-smith.gif

samo iznosimo neka zapazanja, zato i sluzi forum valjda!?... eo' ja citam XDA temu camra mod/fix... svi nesto trabunjaju ...bre nema nikakvih primera da to radi, sve to slabo.... odnosno nista spec nije poboljsano, sem onog poslednjeg videa za KK fix sto su odradili.... cini se ok!, elem... videcemo.

Odgovorno tvrdim i dajem casnu rec da bez ikakvog kloka roota bez icega ni na 4.2.2 ni sada na 4.4.2 nijedan frame drop nisam imao, mozda kad sam kupio tel real racing 3 i to samo jenom i NIKADA VISE.Sada igram dead trigger 2 kome je grafika bolesna i nema ni u sekundi frame drop.(ne razumem ljude koji su skepticni po pitanju nasih odgovora,tebi secka meni ne I tacka (GENERALNO)
Ps:Sto se tice kk-a kamera je poboljsana malo ali ne dosta, u smislu fokusa DA,video u low light je ostao na istoj lestvici , performanse -stabilnost malo bolje - malo vise i to je to.Ende.
Ko ima problem sa lagovima i seckanjem neka se obrati ovlascenom servisu.ZIVELI

Dobio bi opkladu, laguju i dalje, to odgovorno tvrdim :D. Ali, ukljucivanjem 2 opcije na kk koje su iskljucene po default-u nema ni jednog frame drop-a vise, i ovo odgovorno tvrdim :).

hahahahhaha pa ne laguju sve igre... ali laguju neke koje na drugim fonovima rade kako treba smeo bi da se kladim... uzivajte.

Pazi, kada sam ja uzimao fon za pare koliko su kostali taj neki drugi si mogao uzeti ovaj fon kao i Nexus 7 na kome igre rade najbolje. Fon je tako podesen da izvlaci maksimum baterije i zato igre laguju.

Ne igram se na telefonu, pa sam eto instalirao malopre subway surfer, iz radoznalosti, samo da vidim jel cepka ili ne. Prosudite sami. Stock 4.2.2, 32 GB, D80210f. Jedini ozbiljniji lag kad je prešao iznad žica, (ali to je normalno, neoptimizacija - kod učitavanja), ja baš primetim takve stvari i nikada nisam igrao igrice ako je padao fps ispod 30 (a uglavnom je bio preko 40) na kompu, ako ćemo gledati pod mikroskopom - ajde možda, ali daleko od neigrivog.

Poslednja izmena:
Sale, cime si snimao video?

Ma snimio sam, nema laga, i onda ga yuotube s**** izgleda kao da ima, sad pokušavam kompresovati sa većim bitrejtom, da bude verodostojno. Canon SX230HS
Još jednom probam na youtube, ako bude opet **** staviću na dropbox (kompresovano sa 720p 30fps na 720x430).

Poslednja izmena:
Subway surf je ok. Samo par frame drop-a, mene su mucile druge igre. Recimo manuganu, ubi se od seckanja, ali sada sve radi ko podmazano :)

Probajte table top racing bez diranja tih opcija.

Ali bih zamolio da to bude table top racing, jer sam tu gledao u necerici kolicni je fps.

Nazad
Vrh Dno