Šta je novo?

LG G2

Ako fleshujes preko kdz. fajla ne treba nista da vracas. Problem je jedino preko OTA, mora da ide sa stock recovery-em

pozdrav

Tako sam I mislio, ali rekoh bolje da pitam ;-)
Do sada sam samo flešovao custom romove, prvi put da je kdz fajl :D

Poslednja izmena:
Vidiš Pablo kao što kaže Danilo tako i ti reci drugu razumeće te :D

Sad ozbiljno... Kako možeš u istu rečenicu da staviš jako mi je bitna kamera i boli me uvo kad padne fps na 14?

Па лепо, битнија ми је фотографија од видеа. :)

I phonearena javlja o ovom 4K/120fps modu: link

Kazu da ce zakaciti poredjenje kvaliteta fotografija i klipova kada njihov G2 dobije OTA azuriranje

sta znam , meni G2 slika ok u mracnim uslovima, samo imam malo jaci noise reduction pa ubije detalje.... al ok je! vishe mi smeta sto nocu opada fps u snimku.... al to su sredili vidim....

primer sa G2 ... sasvim pristojno...
9wKwlio.jpg

ovde sam koristio namerno Night mode da vidim kolko gubi detalje na 100% zbog NR-a.... al kad se smanji na npr. 8mpix i doda malo sharpnessa ok je !

Poslednja izmena:
Razmišljao da zamenim moj s2 za g2, kad vidim u temi da kameru još nisu sredili. Slepci! G2 je bio šansa za LG da uleti i sam krem flagshipova, ali izgleda da ce i to da prokockaju. Sačekaću još malo, ali ako ne izadje LG definitivno izlazi iz razmatranja za sve buduće kupovine.

Nemoj ti to da kupuješ - bolje :D
Ja sad odradio update na 4.4.2 sve je prošlo glatko i bez problema :)

Edit...

Poslednja izmena:
Nisam jos isprobao kameru, ali realno oseti se razlika u radu. Takodje, napokon imam kitkat ikone koje inace obožavam.
Mislim da je G2 u flagship kategoriji itekako. Ne znam nijedan telefon koji je mnogo bolji od njega... Mozda N3,ali sam video da mu je baterija lošija, S4 je svakako gori (znam da nisu u istom kvartalu), N5 je lošiji ili egal... Za Sony ne znam, ne pratim...

Razmišljao da zamenim moj s2 za g2, kad vidim u temi da kameru još nisu sredili. Slepci! G2 je bio šansa za LG da uleti i sam krem flagshipova, ali izgleda da ce i to da prokockaju. Sačekaću još malo, ali ako ne izadje LG definitivno izlazi iz razmatranja za sve buduće kupovine.

nemoj ni slucajno. za tebe je samsung s5 ili da sacekas s6

Daco, reci mi bootanim je li vodafone? I je li ovo ista verzija koju je krupac postavio?

Poslednja izmena:
Kome se ne svidja neka izadje iz teme i neka ne smara više. Ovaj telefon je upravo postao savršen. Mnogo me briga šta misli neko ko ima ciglu kao što je note 3, ili smešni n5!!!!!

U poredjenju sa Note 3, tvoj glossy plastikaner sa onom bubuljicom na poklopcu! je obicna cigla a mozda i vise od toga.

U poredjenju sa N5, hm... Cek, sa cime ga poredimo uopste? Imas jedino bateriju da ti traje citav dan na suncu.

OT:
Momak je pretjerao sa svojim komentarima, ali ne moras ni ti da trujes sve sto je drukcije/ bolje/ losije od onoga sto ti koristis.

Да ли можеш ти или неко други који је успешно флешовао овим фајлом да постави MD5 за исти да се уверим да је фајл добар.

Sve više mi se čini da ovaj KK leak nije international carrier-free koji smo čekali, već očerupana verzija nekog operatera. Fali par stvari, između ostalog i NFC plaćanje koje 4.2.2 ima.

Да ли можеш ти или неко други који је успешно флешовао овим фајлом да постави MD5 за исти да се уверим да је фајл добар.

Iskreno mrzi me :)
A i mislim da nema potrebe, fajl je na LG serverima, tako da je ok.
Samo kažem ima Vodafone boot animaciju...

Овај ког сам скинуо има

File: D80220A_00.kdz
CRC-32: c2ff694c
MD4: 79b0aed04bc4b470306d9ac78c2e1d99
MD5: 91109f3993db441c770e4bfcf65b2c59
SHA-1: 4349e56cab063f53ca46cd19d81505a71ececbd3

Величина је

1,71 GB (1.847.271.518 бајтова)

Kod mene d802 10f, sve stock, sačekaću oficijalno ako bude šta, ako ne, onda ću videti. U suštini, meni je tel i ovako predobar, a to - loše noćno snimanje, spor autofokus, ma briga me. Kameru nisam ni koristio, dok fotoaparat radi baš često - i fenomenalan je (kao telefonski), a u mraku, pa ne sećam se da mi je ikada zatrebao.A, ako baš hoću takve snimke/video, koristim fotoaparat sx230, koji takođe staje u džep, koji je za moje potrebe više nego odličan, ali opet ne tražim mu mane, jer za 250€ ne očekujem da ima ugrađenu tehnologiju aparata 3-4000 €. Ako nekome to toliko bode oči, promenite telefon. Mislim da nikakvi fix-evi, modovi, itd. ne mogu da promene nešto što je u stvari hardverski problem. Da je softverski, već bi to lg popravio, ili neki entuzijasti koji se po ceo dan bave samo takvim stvarima/problemima... tako da - što kažu ljudi, kako bi onda prodali sledeći model ako bi ovaj radio bez greške, na tom sledećem će napraviti neki drugi propust kako bi oni koji traže dlake u jajetu mogli 300 strana da pišu kako je ovo njesra, a ono drugo bolje, pa onda tako još xxx strana,...i jedva čekaju naredni model ili drugog proizvođača. Imao Sensation pre ovoga 2 god i odradio sve živo što se moglo odraditi i držao ViperS 3.1.2 jer sam dobio poboljšanje u radu, da ga još imam sigurno bih probao i ovaj novi rom sa sense 5. Ali na G2 meni sve izgleda i šljaka mnogo bolje nego što sam i zamišljao i ne pada mi na pamet, da jurim žurim, - trčim pred rudu, skidam sve i svašta, svaki drugi dan flešujem ovo ili ono i nikad zadovoljan.

Poslednja izmena:
Kod mene d802 10f, sve stock, sačekaću oficijalno ako bude šta, ako ne, onda ću videti. U suštini, meni je tel i ovako predobar, a to - loše noćno snimanje, spor autofokus, ma briga me. Kameru nisam ni koristio, dok fotoaparat radi baš često - i fenomenalan je (kao telefonski), a u mraku, pa ne sećam se da mi je ikada zatrebao.A, ako baš hoću takve snimke/video, koristim fotoaparat sx230, koji takođe staje u džep, koji je za moje potrebe više nego odličan, ali opet ne tražim mu mane, jer za 250€ ne očekujem da ima ugrađenu tehnologiju aparata 3-4000 €. Ako nekome to toliko bode oči, promenite telefon. Mislim da nikakvi fix-evi, modovi, itd. ne mogu da promene nešto što je u stvari hardverski problem. Da je softverski, već bi to lg popravio, ili neki entuzijasti koji se po ceo dan bave samo takvim stvarima/problemima... tako da - što kažu ljudi, kako bi onda prodali sledeći model ako bi ovaj radio bez greške, na tom sledećem će napraviti neki drugi propust kako bi oni koji traže dlake u jajetu mogli 300 strana da pišu kako je ovo njesra, a ono drugo bolje, pa onda tako još xxx strana,...i jedva čekaju naredni model ili drugog proizvođača. Imao Sensation pre ovoga 2 god i odradio sve živo što se moglo odraditi i držao ViperS 3.1.2 jer sam dobio poboljšanje u radu, da ga još imam sigurno bih probao i ovaj novi rom sa sense 5. Ali na G2 meni sve izgleda i šljaka mnogo bolje nego što sam i zamišljao i ne pada mi na pamet, da jurim žurim, - trčim pred rudu, skidam sve i svašta, svaki drugi dan flešujem ovo ili ono i nikad zadovoljan.

O itekako fixevi resavaju prblem sta vise unapredjuju kameru do bolesnih granica,mozes se i sam uveriti par strana unazad.A osim kamere meni ovaj telefon nema mane a vidim da se i drugi ne zale preterano

Ma pratim ja to sve, gledam klipove, ali me još niko nije ubedio da ima nekih bitnijih pomaka, a opet - ostalo tako ili popravili, telefon svakako neću menjati.

O itekako fixevi resavaju prblem sta vise unapredjuju kameru do bolesnih granica,mozes se i sam uveriti par strana unazad.A osim kamere meni ovaj telefon nema mane a vidim da se i drugi ne zale preterano

Fix su sada namestili da moze i bez custom ricaverija,tako da root i vozi,posao najvise 5 minuta da se odradi,a sto kazes,kamera je perfektna samo da nam izbace root za KK

Edit: xdabbeb sabija,nova verzija za KK camera mode :d

Poslednja izmena:
E baš to - čeka se root za KitKat i onda će biti perfekcija :)

Meni se jedino više sviđa Sony Z2, ali kada vidiš cene koje su skoro duplo veće od G2 ona znam da je ovo best buy :)

Vrh Dno