Kod mene d802 10f, sve stock, sačekaću oficijalno ako bude šta, ako ne, onda ću videti. U suštini, meni je tel i ovako predobar, a to - loše noćno snimanje, spor autofokus, ma briga me. Kameru nisam ni koristio, dok fotoaparat radi baš često - i fenomenalan je (kao telefonski), a u mraku, pa ne sećam se da mi je ikada zatrebao.A, ako baš hoću takve snimke/video, koristim fotoaparat sx230, koji takođe staje u džep, koji je za moje potrebe više nego odličan, ali opet ne tražim mu mane, jer za 250€ ne očekujem da ima ugrađenu tehnologiju aparata 3-4000 €. Ako nekome to toliko bode oči, promenite telefon. Mislim da nikakvi fix-evi, modovi, itd. ne mogu da promene nešto što je u stvari hardverski problem. Da je softverski, već bi to lg popravio, ili neki entuzijasti koji se po ceo dan bave samo takvim stvarima/problemima... tako da - što kažu ljudi, kako bi onda prodali sledeći model ako bi ovaj radio bez greške, na tom sledećem će napraviti neki drugi propust kako bi oni koji traže dlake u jajetu mogli 300 strana da pišu kako je ovo njesra, a ono drugo bolje, pa onda tako još xxx strana,...i jedva čekaju naredni model ili drugog proizvođača. Imao Sensation pre ovoga 2 god i odradio sve živo što se moglo odraditi i držao ViperS 3.1.2 jer sam dobio poboljšanje u radu, da ga još imam sigurno bih probao i ovaj novi rom sa sense 5. Ali na G2 meni sve izgleda i šljaka mnogo bolje nego što sam i zamišljao i ne pada mi na pamet, da jurim žurim, - trčim pred rudu, skidam sve i svašta, svaki drugi dan flešujem ovo ili ono i nikad zadovoljan.