Šta je novo?

LG G2

Uspeo sam. Bilo je do disable LGE Modema... Ako iko bude imao taj problem, uputite ga na mene...

Ima li root za 4.4.2? Da omdah uradiom, jer mi je kasnije zao da insliram isve namestam od pocetka...

Jeste krs ali to je za sada jedini koji ima . Ja se premisljam da li da sacekam ili da ga munem sad, pa makar ga necu tako cesto paliti i gasiti :D

Nema jos. Sve sam probao, ali nista. Cak sam probao i survival mode, al opet nista. Tako da cekamo :(

Jel ista procedura za flash kao kod 4.2.2 ili je za KK drugacije sto se tice flash tool-a

Mnogi su na at&t odradili ota survival pa im je ostao root,a onaj drugi mod za kameru moze i bez custom recovery,mislim na onaj od drugog dev-a,ne od xdabeb.
Pretpostavljam da su tako odradili.

Znaci da root prezivi i nakon ota apdejta:)
Za ovu kdz metodu to naravno ne pije vodu:)

Za Xdabbeb MOD nam treba samo root:
If you are on KitKat 4.4.x, download the test version, rename your existing /system/priv-app/LGCameraApp.apk & odex plus /system/etc/media_profiles.xml to whatever you want (or back them up), then push the downloaded apk/xml into the same directories and set permissions as rw-r--r--.

Sta mislite koji je bolji fix kamere Xdabbeb ili Jishnu Sur?

Poslednja izmena:
O pa ovo je super. Isto takva metoda je za Jnishu mod.

Fala bogu pa ukinuli twrp/cwm

Edit: jhisnu ima vec super mod za N5,cini mi se da i vise stranica ima,dok xdabbeb vise hvale. Mada od kako je krenuo KK,vise tut-a ima po drugim forumima Jnishu mod,nego xdabbeb

Poslednja izmena:
Jishnu izbacio novu verziju moda:)
V3.1
Uploaded New Version for KK users. Has new version of Perfect Media profiles from the G pro 2.

Ljudi, da proverim pre nego što zeznem nešto :)
Skinuo sam fajl, ali pre fleša treba da vratim stock recovery jer je trenutno twrp na telefonu?

:) super vest

Poslednja izmena:
Kako da ukloni twrp ? Ja sam imao isti 'problem' i resenje je bilo da se vrati mob skroz na stock

Ljudi, da proverim pre nego što zeznem nešto :)
Skinuo sam fajl, ali pre fleša treba da vratim stock recovery jer je trenutno twrp na telefonu?

Ako fleshujes preko kdz. fajla ne treba nista da vracas. Problem je jedino preko OTA, mora da ide sa stock recovery-em

pozdrav

Kome se ne svidja neka izadje iz teme i neka ne smara više. Ovaj telefon je upravo postao savršen. Mnogo me briga šta misli neko ko ima ciglu kao što je note 3, ili smešni n5!!!!!

Andrija,jel si iskopo neki tut o rutovanju koji radi za KK?

Nazad
Vrh Dno