Šta je novo?

LG G2

Ma i da nisu namestili,nije problem,ima fix na xda,mora samo root da se odradi. Vise nije ni potreban twrp za taj fix

Nisam probao da slikam u mraku, samo na svetlu. Mnogo je brzi fokus, knock on takodje, imam osecaj da je duplo brzi. Za kameru ne brinite, kad se ubaci mod bice savrsena :)

Nisam probao da slikam u mraku, samo na svetlu. Mnogo je brzi fokus, knock on takodje, imam osecaj da je duplo brzi. Za kameru ne brinite, kad se ubaci mod bice savrsena :)

Jel si mu cepno reset posle update? Ili je tako brzi i bez reset-a?

Ma i da nisu namestili,nije problem,ima fix na xda,mora samo root da se odradi. Vise nije ni potreban twrp za taj fix

Nije fazon da postoji fix na xda... Fazon je da to radi OOTB, a to nije slucaj.

To je kao da kupis nov, al' pokvaren auto, pa kazes postoji majstor.

Znaci drugar ce me ubiti. Jos ako nisu popravili fokus u mraku koji je ocaj, drugar ce se bas razocarati u mene.

Koji su to klosari strašno...

Kazi drugaru neka ti da telefon na pola sata da ne zna sta radis sa telefon,ubaci mu fix,i manje ce glava da te boli,a i kolko tolko imas da se 'operes' pred njim :D

Nema art ? Jedina stvar koja valja na kk :)

Nije fazon da postoji fix na xda... Fazon je da to radi OOTB, a to nije slucaj.

To je kao da kupis nov, al' pokvaren auto, pa kazes postoji majstor.

Druze moj,isti je takav slucaj sa svakim telefonom,svaki ima neku manu. Nexus 5,ima manu,Note 3 ima manu,jednostavno ne postoji telefon bez mane. Hvala bogu pa za ovaj problem ima resenje koje se namesti za najvise 10 minuta

Da mi neko kaze biraj,da li ces g2 sa kamerom za koje ima resenje,ili ces N5 sa mrtvim pikselima ili dugmetom koji se klima,ili mi kaze Note 3 koji ima problem sa touchwizo-m,problem oko ulaska u imenik,poruke,knox-a i sta ti ja znam sve,opet bi uzeo LG G2.

Jednostavno ko da 350e za ovaj telefon a nece da uradi root,onda bolje neka kupi 3310,pa neka kucka poruke.

Poslednja izmena:
Andrija legendo hvala,ljudi tel leti , tamo gde je bilo i malog laga vise ga nema.Nekako je ceo tel doooosta stabilniji sada I odaje utisak lepo optimizovane masine , ali sta da se radi za kameru mada ja nisam probao, sada se bacamo na fix i imamo skromno receno savrsen telefon.

A koliko ljudi ne rutuje telefon? Koliko ljudi odradi update i ocekuje da dobije bolju kameru? To sto ti i jos 5% ljudi zna da namesti to to je lepo a sta sa ostalih 95% koji su dali pare za tel i cekali update i sta su dobili? Nista.

Andrija legendo hvala,ljudi tel leti , tamo gde je bilo i malog laga vise ga nema.Nekako je ceo tel doooosta stabilniji sada I odaje utisak lepo optimizovane masine , ali sta da se radi za kameru mada ja nisam probao, sada se bacamo na fix i imamo skromno receno savrsen telefon.

Upravo to. Sa ovim fixom vise ni Note 3 nece da mu parira po pitanju kamere

Druze moj,isti je takav slucaj sa svakim telefonom,svaki ima neku manu. Nexus 5,ima manu,Note 3 ima manu,jednostavno ne postoji telefon bez mane. Hvala bogu pa za ovaj problem ima resenje koje se namesti za najvise 10 minuta

Da mi neko kaze biraj,da li ces g2 sa kamerom za koje ima resenje,ili ces N5 sa mrtvim pikselima ili dugmetom koji se klima,ili mi kaze Note 3 koji ima problem sa touchwizo-m,problem oko ulaska u imenik,poruke,knox-a i sta ti ja znam sve,opet bi uzeo LG G2.

Jednostavno ko da 350e za ovaj telefon a nece da uradi root,onda bolje neka kupi 3310,pa neka kucka poruke.

Note 3 ima problem sa touchwiz-om isto kao i G2 sa njegovim Optimus UI-em i imenikom i porukama. Been there, seen that.

Knox nije mana.

Znaci po tebi je 350e nista i treba se pomiriti sa tim?

A koliko ljudi ne rutuje telefon? Koliko ljudi odradi update i ocekuje da dobije bolju kameru? To sto ti i jos 5% ljudi zna da namesti to to je lepo a sta sa ostalih 95% koji su dali pare za tel i cekali update i sta su dobili? Nista.

Upravo to. Stap i kanap da namestis nesto sto treba da radi.

To stoji sve sto si rekao. Reci ti meni,posto su ovim fixom sa xda maltene napravili istu kameru kao sto ima LG G pro2.

Da su ovi iz LG-a ispravili taj bag oko kamere,i da su stavili UHD snimanje,120fps u 720p,ko bi onda kupio LG G pro 2? Znajuci da im je hardwer 99 posto isti

To stoji sve sto si rekao. Reci ti meni,posto su ovim fixom sa xda maltene napravili istu kameru kao sto ima LG G pro2.

Da su ovi iz LG-a ispravili taj bag oko kamere,i da su stavili UHD snimanje,120fps u 720p,ko bi onda kupio LG G pro 2? Znajuci da im je hardwer 99 posto isti

AMIN! BRAVO ;)

Note 3 ima problem sa touchwiz-om isto kao i G2 sa njegovim Optimus UI-em i imenikom i porukama. Been there, seen that.

Knox nije mana.

Znaci po tebi je 350e nista i treba se pomiriti sa tim?

Slažem se za OOTB i slažem se da je to veliki propust... Ja sam ranije cackao telefone, cimao se, sada gledam da što više koristim OOTB, jer mi je jednostavno tako lakše. Zato je Nexus najbolje iskustvo OOTB, ali baterija svakako presuđuje u korist G2. Za ono što je meni bitno. Za Note3 ne znam, preskupo mi je 480e za telefon i mislim da meni lično ne vredi 150e doplate u odnosu na G2

Jeste svakako baterija presudjuje u G2 korist, ali jednostavno ja zelim da imam dobru kameru. Pa *** otisao sam u Milano samo sa S2 i napravio vrhunske slike, svi se cudili da sam sa telefonom slikao, a G2 je 2 generacije noviji i trebao bi duplo bolju kameru da ima, sto video, sto fotke.

Ispada baterija jedino sto valja i to kosta 350e.

Ja iskreno sto se mene tice ne znam gde bi sada dao prednost n3 nad g2(to je neko moje misljenje), mozda veci ekran ko voli i "kozu" pozadi :D

Nazad
Vrh Dno