Šta je novo?

LG G2

^ Sama rec 'masina' iz tvog posta daje ti odgovor na pitanje ,)

Samo da taj KK krene :)

Pa jesam na S2, kad popalim sve ono moje, kratak sam sa RAM-om, na ovom nema potrebe :)

Nije se vratio, koristi nexus 4 :D

Zaboravih da pitam, jel neko danas ima problem sa komunukacijom sa Google serverima kad upali Chrome?

Ja sam stavio fb u greenfy, i vise mi ne je*e bateriju. Imam messanger za poruke a za notifikacije mi bas puca besto :D Udjem pa ih proverim xD

I dodje i taj 28 februar i NISTAAAA, ajde sada cemo sacekati treci martttt, i naravno dobiti krajem leta i svi smo :cigar: :cigar: :cigar: :cigar: :cigar:

Zaboravih da pitam, jel neko danas ima problem sa komunukacijom sa Google serverima kad upali Chrome?

imam i ja, ali sam pomislio da nije slucajno neki virus jer je hteo da idem u proces unosenja username i passworda, a u zadnje vreme sam instalirao dosta aplikacija sa kartice a ne iz google playa, te sam pomislio na neki virus...

Ne treba root. Samo flash tool i flesnes kdz. I ja sam upravo odradio. sve odradilo kako treba :D

Ljudi telefon leti :D. Bas je primetno brzi. Steta sto nema ART-a, bar ga nisam nasao na prvi pogled :(

E art imas sigurno procackaj nacices , dalvik or art :)
Ps:IMAS PM OD MENE ;)

Čim mora da se prosudjuje, osecam da nisu ispravili ništa što se tiče kamere.

Koji su to slepci. Osećam da bi prolupao telefon da ga imam sad kod sebe.

Nazad
Vrh Dno