A koja je svrha onda imati FB, ako ces ga staviti u greenify? Onda nemas notifikacije nikakve. Nidje veze...
Pa jesam na S2, kad popalim sve ono moje, kratak sam sa RAM-om, na ovom nema potrebe![]()
Zaboravih da pitam, jel neko danas ima problem sa komunukacijom sa Google serverima kad upali Chrome?
Jel si se ti to opet vratio na G2? Šta si koristio u međuvremenu?
Zaboravih da pitam, jel neko danas ima problem sa komunukacijom sa Google serverima kad upali Chrome?
Trenutno N4, ali ne znam da li bi se vratio na G2. Verovatno ću preći na nešto drugo do godine, sve zavisi od Apple-a![]()
A koja je svrha onda imati FB, ako ces ga staviti u greenify? Onda nemas notifikacije nikakve. Nidje veze...
:eyebrows:
Gde je? nisam mogao da nadjemE art imas sigurno procackaj nacices , dalvik or art![]()
Ps:IMAS PM OD MENE![]()
Samo za zute, nema kod nas!http://www.youtube.com/watch?v=XJaU4_DtcJ8 Developer -select runtime (Jedino ako je samo za zute![]()
Ljudi telefon leti. Bas je primetno brzi. Steta sto nema ART-a, bar ga nisam nasao na prvi pogled
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari