Šta je novo?

LG G2

Vrlo moguce da nsisu. Da ih instaliram preko LG Support toola ( i koje psoto nudi za 15 mreza)? U download modu sam...

Poslednja izmena:
Ijaoooooooooooooooooo fon kidaaaa :) :) :) , samo jos kamerica uhd i neponovljivi xdabebb :) , ne menjam ga.

Da li mi neko moze poslati link za kdz file kitkat za telenorovu verziju g2, tj bio je D80210e-220-01 ? Ili to sad nema nikakve veze :D ?

Momci,

Da ne spamujem previse temu, pls PM ako neko ima malo vishe iskustava - vidim da se pominju neki "provereni" prodavci na KP i sl, pa bih bio zahvalan za kontakt/iskustva na PM.

Takodje, misljenje - KP (madjarska i sl) ili telefoni sa mreze, s obzirom da i kod moze da se kupi?

Tnx!

Da li mi neko moze poslati link za kdz file kitkat za telenorovu verziju g2, tj bio je D80210e-220-01 ? Ili to sad nema nikakve veze :D ?

Nije jos za Srbiju izasao kdz

Evo ti gde je sve pusten

France 16G
LGD802
A6SF
V20a
2014-02-28
csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW845195432109876543213/D80220A_00.kdz

Germany 16G
LGD802
A6D2
V20a
2014-02-28
csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW055195432109876543213/D80220A_00.kdz

Germany 32G
LGD802
AVD2
V20a
2014-02-28
csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW545195432109876543213/D80220A_00.kdz

SPAIN 32G
LGD802
AVDS
V20a
2014-02-28
csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW155195432109876543213/D80220A_00.kdz

United States 32G
LGD801BK
ATMO
D80120a
2014-02-28
csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW168295432109876543213/D80120A_00.kdz

na koji usb prikacinjes, najbolje je direktno na plocu, a ne na kucistu, monitoru ili nekom produznom.

Naravno da je kdz tu , flesovali smo i tel kidaaaaaaaaaaaa! :) Malo stuca home menu apps draver ali nema veze i razgovor prekida ali to su sitnice knock on je popravljen.XAxaxaxxxaaxxa salim se ,flesujte ljudi od lg-a nema leba

Nije fazon da postoji fix na xda... Fazon je da to radi OOTB, a to nije slucaj.

To je kao da kupis nov, al' pokvaren auto, pa kazes postoji majstor.

Upravo to. Drugar uzeo G2 na moju preporuku, spomenuo sam mu da je kamera preko noći "losija" ali takodje sam mu rekao da ce to update software-a najverovatnije da popravi... Ali tek sad vidim koliki su klosari ovi iz LG-a, da su hteli da poprave kameru odmah bi pustili neki mali update od 20-30 mb koji ne menja verziju androida nego samo popravlja kameru...

Kazi drugaru neka ti da telefon na pola sata da ne zna sta radis sa telefon,ubaci mu fix,i manje ce glava da te boli,a i kolko tolko imas da se 'operes' pred njim :D

Fazon je to što drugar nece da rootuje telefon ali izgleda da cu mu ipak morati rootovati...
Inace cim je upalio kameru i slikao u low light, razočarao se u sporost fokusa. Uzme moj Note2 u jednu ruku i G2 u drugu i dok na G2 uslika jednu sliku u low light sa dobrim fokusom na Note2 je uslikao dve...

I pre dva tri-dana je bio u Nemackoj i cim je došao odmah je komentarisao: kako si me zayebo s kamerom na phonu, vidi na sta lice ove nocne slike...

Poslednja izmena:
Zna li neko tačno za koju verziju je ovaj .kdz, za naše telefone bi valjda trebalo da bude LGD802 ANEUWH NEU/EUROPE OPEN.

Koliko sam shvatio sa raskupusane teme na XDA, ovo bi trebalo flešnuti na telefon koristeći LG mobile support tool. Nema recovery, ako se spuca, ćao. Briše root, naravno.

Ja sad gledam OTA, nema ničega za sada. A baš nemam ništa da radim ovaj vikend, vuče me da flešnem.

Poslednja izmena:
Upravo to. Drugar uzeo G2 na moju preporuku, spomenuo sam mu da je kamera preko noći "losija" ali takodje sam mu rekao da ce to update software-a najverovatnije da popravi... Ali tek sad vidim koliki su klosari ovi iz LG-a, da su hteli da poprave kameru odmah bi pustili neki mali update od 20-30 mb koji ne menja verziju androida nego samo popravlja kameru...

Fazon je to što drugar nece da rootuje telefon ali izgleda da cu mu ipak morati rootovati...
Inace cim je upalio kameru i slikao u low light, razočarao se u sporost fokusa. Uzme moj Note2 u jednu ruku i G2 u drugu i dok na G2 uslika jednu sliku u low light sa dobrim fokusom na Note2 je uslikao dve...

I pre dva tri-dana je bio u Nemackoj i cim je došao odmah je komentarisao: kako si me zayebo s kamerom na phonu, vidi na sta lice ove nocne slike...

Zvucace glupo, ali neka ga proda i uzme nesto drugo... Nece izgubiti skoro nista na tome...

Naravno da je kdz tu , flesovali smo i tel kidaaaaaaaaaaaa! :) Malo stuca home menu apps draver ali nema veze i razgovor prekida ali to su sitnice knock on je popravljen.XAxaxaxxxaaxxa salim se ,flesujte ljudi od lg-a nema leba

Pa gde ima kdz za telenorovu verziju? Ili to nema nikakve veze? d80210e je verzija bivseg

Ocigledno sa kog god linka da skinem imam problem da instaliram drivere, pa je do mene. Kako da izadjem iz download moda bezbedno, mozda je do toga sto je telefon prikacen na komp sve vreme? N kraju uspeo, bagovalo je ko zna zbog cega (moralo da se ceka da prodje Non responding deo)

Poslednja izmena:
Zna li neko tačno za koju verziju je ovaj .kdz, za naše telefone bi valjda trebalo da bude LGD802 ANEUWH NEU/EUROPE OPEN.

Koliko sam shvatio sa raskupusane teme na XDA, ovo bi trebalo flešnuti na telefon koristeći LG mobile support tool. Nema recovery, ako se spuca, ćao. Briše root, naravno.

Ja sad gledam OTA, nema ničega za sada. A baš nemam ništa da radim ovaj vikend, vuče me da flešnem.

U pravu si koristis support , flesni neces se pokajati ni sekund ;)

U sred Firmware Upadete flash se prekine i izbaci error? Jel sad uopste mogu da prekinem pa ispocetka?

Desava mi se tokom instalacije da instalira COM7 , stigne do nekog procenta i vrati ga na pocetak. Menjao sam i USB port, onda dogura daljei tako u krub. Resetovao telefon... Izgleda da ce ovo biti mucno popodne.
Skinuo sam cak opet .kdz , ali je velicina fajla ista,pa kapiram da nista nece promeniti...

Desava mi se tokom instalacije da instalira COM7 , stigne do nekog procenta i vrati ga na pocetak. Menjao sam i USB port, onda dogura daljei tako u krub. Resetovao telefon... Izgleda da ce ovo biti mucno popodne.
Skinuo sam cak opet .kdz , ali je velicina fajla ista,pa kapiram da nista nece promeniti...

Sve mi ukazuje na to da drivere nemas, ili ja lupam ...Neko ce se vec strucniji javiti i objasniti budi strpljiv ne cackaj previse...

Sve mi ukazuje na to da drivere nemas, ili ja lupam ...Neko ce se vec strucniji javiti i objasniti budi strpljiv ne cackaj previse...

Ja mislim da nemam drivere, ne bi mi ni zapoceo instalaciju, kao sto je bil odo malopre... On sve uredno prebacuje do jednog trenutka kada LG Mobila Support Tool izbaci Error... Kapiram da bi se do sad neko javio da je hteo ili znao kako da mi pomogne. Googlao sam, ali sa stvarima koja ja pisem, ne mogu da nadjem resenje...

Evo sta sam sad dobio poruku od LG Mobila Support Toola: Problem with communication between cell phone and PC\nTo restart from the beginning, disconnect and connect the USB cable and battery,\nthen power on your cell phone and try with [Options]-[Upgrade Recovery] in tool menu.\nThis will normally complete update.

Poslednja izmena:
Mene samo brine da li je ova verzija dobra za nase telefone, cim to saznam flesnucu ga i ja :D

Zna li neko kako da disable LG Modem? Opet nisam uspeo, pa sam nasao da je to neko od mogucih resenja... Vrlo moguca prodaja uredjaja kad sve namestim, toliko me je iznerviralo sve ovo...

Vrh Dno