Andrija231
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.03.2011
- Poena
- 170
Jesi usao u Download mode ?
Javlja mi da USB kabl nije priakcen, a sve sam radio po uputstvu... Jel zna neko gde grresim? (fn noob)
Ijaoooooooooooooooooo fon kidaaaa![]()
![]()
, samo jos kamerica uhd i neponovljivi xdabebb
, ne menjam ga.
Da li mi neko moze poslati link za kdz file kitkat za telenorovu verziju g2, tj bio je D80210e-220-01 ? Ili to sad nema nikakve veze?
Flashing Firmware on LG G2 obavezno skini i instaliraj LG USB drivers
na koji usb prikacinjes, najbolje je direktno na plocu, a ne na kucistu, monitoru ili nekom produznom.
Nije fazon da postoji fix na xda... Fazon je da to radi OOTB, a to nije slucaj.
To je kao da kupis nov, al' pokvaren auto, pa kazes postoji majstor.
Kazi drugaru neka ti da telefon na pola sata da ne zna sta radis sa telefon,ubaci mu fix,i manje ce glava da te boli,a i kolko tolko imas da se 'operes' pred njim![]()
Upravo to. Drugar uzeo G2 na moju preporuku, spomenuo sam mu da je kamera preko noći "losija" ali takodje sam mu rekao da ce to update software-a najverovatnije da popravi... Ali tek sad vidim koliki su klosari ovi iz LG-a, da su hteli da poprave kameru odmah bi pustili neki mali update od 20-30 mb koji ne menja verziju androida nego samo popravlja kameru...
Fazon je to što drugar nece da rootuje telefon ali izgleda da cu mu ipak morati rootovati...
Inace cim je upalio kameru i slikao u low light, razočarao se u sporost fokusa. Uzme moj Note2 u jednu ruku i G2 u drugu i dok na G2 uslika jednu sliku u low light sa dobrim fokusom na Note2 je uslikao dve...
I pre dva tri-dana je bio u Nemackoj i cim je došao odmah je komentarisao: kako si me zayebo s kamerom na phonu, vidi na sta lice ove nocne slike...
Naravno da je kdz tu , flesovali smo i tel kidaaaaaaaaaaaa!Malo stuca home menu apps draver ali nema veze i razgovor prekida ali to su sitnice knock on je popravljen.XAxaxaxxxaaxxa salim se ,flesujte ljudi od lg-a nema leba
Zna li neko tačno za koju verziju je ovaj .kdz, za naše telefone bi valjda trebalo da bude LGD802 ANEUWH NEU/EUROPE OPEN.
Koliko sam shvatio sa raskupusane teme na XDA, ovo bi trebalo flešnuti na telefon koristeći LG mobile support tool. Nema recovery, ako se spuca, ćao. Briše root, naravno.
Ja sad gledam OTA, nema ničega za sada. A baš nemam ništa da radim ovaj vikend, vuče me da flešnem.
U sred Firmware Upadete flash se prekine i izbaci error? Jel sad uopste mogu da prekinem pa ispocetka?
Meni je sve proslo bez greske , nesto nisi lepo uradio sigurno...
Desava mi se tokom instalacije da instalira COM7 , stigne do nekog procenta i vrati ga na pocetak. Menjao sam i USB port, onda dogura daljei tako u krub. Resetovao telefon... Izgleda da ce ovo biti mucno popodne.
Skinuo sam cak opet .kdz , ali je velicina fajla ista,pa kapiram da nista nece promeniti...
Sve mi ukazuje na to da drivere nemas, ili ja lupam ...Neko ce se vec strucniji javiti i objasniti budi strpljiv ne cackaj previse...
Cim krene driveri du uredu. Moguce da je do kabla ili portova/kompa.
Probacvu posle sa drugim kablom... Sad sam probao sa drugim FW... Za sad ide ok...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari