Šta je novo?

LG G2

E baš to - čeka se root za KitKat i onda će biti perfekcija :)

Meni se jedino više sviđa Sony Z2, ali kada vidiš cene koje su skoro duplo veće od G2 ona znam da je ovo best buy :)

Vidim vec poceli ljudi da ucenjuju sa uplatama na xda kako bi napravili root :D standardna procedura na xda,ali i to ce da bude :D

Poslednja izmena:
nije lose ,nije lose.... ja koristim lgCamera i on snima ok, ali samo na ISO 800 ... cim stavis na 1600 pocinje da pada fps... mislim da je ovaj primer sa svecom ISO 1250 ili 1600 al modovan.... inache ko hoce da snima u tamnijim uslovima moze sa lgCamera al samo na ISO800 a ako su bas bas mracni uslovi onda dzaba sve.... inache mislim da su trebali da stave modul kamere sa blendom f2.2 umesto ovog f2.4... ako se ne varam....

Ma pratim ja to sve, gledam klipove, ali me još niko nije ubedio da ima nekih bitnijih pomaka, a opet - ostalo tako ili popravili, telefon svakako neću menjati.

Covek pa kako nema pomaka , ukljucis stock kameru na g2 i onda pogledas snimke i prenerazis se :D
Ocu reci pogledas video after fix :0

Tema je G2.
Flame = warn.
Offtopic = warn
Odgovor na neciji flame ili trol = warn ..imare report

Takodje bez komentara = G2 je najbolji telefon ikada igde... nismo u vrticu..

Poslednja izmena:
Evo par dana koristim vec tel pa da kazem utiske, posle koriscena n4. Tel je odlican, lagove bar ne vece nisam primetio. Brz je ko n4. Ekran je fenomenalan. Kamera ima problema, ali posle one jadne na n4, te mane mi i ne smetaju bas toliko. Naravno nisam jos rootovao, iskreno ako rootujem to ce biti samo zbog kamera fixa, posto je tel stvarno kompletan. A baterija napokon mogu bez punjaca napolje.

Kod mene d802 10f, sve stock, sačekaću oficijalno ako bude šta, ako ne, onda ću videti. U suštini, meni je tel i ovako predobar, a to - loše noćno snimanje, spor autofokus, ma briga me. Kameru nisam ni koristio, dok fotoaparat radi baš često - i fenomenalan je (kao telefonski), a u mraku, pa ne sećam se da mi je ikada zatrebao.A, ako baš hoću takve snimke/video, koristim fotoaparat sx230, koji takođe staje u džep, koji je za moje potrebe više nego odličan, ali opet ne tražim mu mane, jer za 250€ ne očekujem da ima ugrađenu tehnologiju aparata 3-4000 €. Ako nekome to toliko bode oči, promenite telefon. Mislim da nikakvi fix-evi, modovi, itd. ne mogu da promene nešto što je u stvari hardverski problem. Da je softverski, već bi to lg popravio, ili neki entuzijasti koji se po ceo dan bave samo takvim stvarima/problemima... tako da - što kažu ljudi, kako bi onda prodali sledeći model ako bi ovaj radio bez greške, na tom sledećem će napraviti neki drugi propust kako bi oni koji traže dlake u jajetu mogli 300 strana da pišu kako je ovo njesra, a ono drugo bolje, pa onda tako još xxx strana,...i jedva čekaju naredni model ili drugog proizvođača. Imao Sensation pre ovoga 2 god i odradio sve živo što se moglo odraditi i držao ViperS 3.1.2 jer sam dobio poboljšanje u radu, da ga još imam sigurno bih probao i ovaj novi rom sa sense 5. Ali na G2 meni sve izgleda i šljaka mnogo bolje nego što sam i zamišljao i ne pada mi na pamet, da jurim žurim, - trčim pred rudu, skidam sve i svašta, svaki drugi dan flešujem ovo ili ono i nikad zadovoljan.

+1 :wave:

expert it, pa jesi li porbao nesto da snimis u low light-u..... nemoguce da bas nista nisu popravili s' kit katom.... kolko je to u stvari bilo bezveze! kao i 4.2.2 ne mozes na G2 da igras ni jednu igricu bez seckanja - NEMA SANSE!!!!.... dok u Trickster modu ne ukljucis noop za I/O i stavis performance, tek tada radi lepo! bas me zanima dal su to sredili na KK, da ne mora da se ide preko Trickster-a..... to seckanje najbolje mozes da osetis recimo u igri Traffic Racer.... e to je meni recimo glupo, da na telefonu od 300-400e ti ne mozes da igras tu jbnu igricu kako treba , nego moras preko tamo nekog programa da namestas rad procesora/gpu-a.....

Ja igrao colina, deus ex, one ajkule bez problemaa zahtevne su igre. Jel to od telefona do telefona ili sta?

expert it, pa jesi li porbao nesto da snimis u low light-u..... nemoguce da bas nista nisu popravili s' kit katom.... kolko je to u stvari bilo bezveze! kao i 4.2.2 ne mozes na G2 da igras ni jednu igricu bez seckanja - NEMA SANSE!!!!.... dok u Trickster modu ne ukljucis noop za I/O i stavis performance, tek tada radi lepo! bas me zanima dal su to sredili na KK, da ne mora da se ide preko Trickster-a..... to seckanje najbolje mozes da osetis recimo u igri Traffic Racer.... e to je meni recimo glupo, da na telefonu od 300-400e ti ne mozes da igras tu jbnu igricu kako treba , nego moras preko tamo nekog programa da namestas rad procesora/gpu-a.....

Sto se tice kamere,andrija je izbacio klip u low light... Low light snimak i dalje ima problem sa opadanjem fps,ali je zato autofocus poboljsan. Prelistaj koju stranu unazad i skini video,mislim da je aplovdovan na mediafire. Fixom resava se stvar

Drugi problem koji te muci,LG je sa pravom stavio to opterecenje procesora kako bi baterija skoro duplo vise izdrzala (isli su na to ka biznis korisnicima koji ne igraju igrice pored telefona)

Za gejmere su napravili takodje opciju,u sakrivenom meniju namestis za procesor,i tada mozes bas da vidis punu njegovu snagu kroz igrice (naravno baterija cas ode)

Mislim da je to dobar potez njihov,po potrebi korisnik se opredeljuje sta zeli

To je privatna poruka, ne znam kakvu reakciju ocekujes?
Moje pisanje u temi je sankcionisano tako da mozes da se opustis. ;)

Thermal daemon mitigation se zove opcija.

Kod mene je na off,ali koristim stock mod rom pa ne znam da li je dev cackao nesto oko toga.Sacekaj bolje da se javi neko ko je siguran.

To je privatna poruka, ne znam kakvu reakciju ocekujes?
Moje pisanje u temi je sankcionisano tako da mozes da se opustis. ;)

Dobio si reakciju kakvu si zasluzio. Mislis da je dozvoljeno da ljudima pises na PM sta ti se prohte i da ih vredjas nekaznjeno?
Ovde nisu pozeljni ljudi koji seju mrznju, lose raspolozenje, gnev ... Svojim postupcima radis nesto slicno tome i razmisli o svemu, jer sledeci ce biti koban (nece biti vremenski ogranicen). Kada nesto hoces da kazes onda to lepo slozi i obrazlozi i reci jednom, bez ponavljanja. Takodje ne moras da opsedas teme o proizvodima koje smatras da nisu dobri, idi tamo gde te vuku tvoja interesovanja i sej ljubav i znanje medju istomisljenicima, posto izgleda da nemas dovoljno elasticnosti da shvatis druge ljude koji se razlikuju od tebe.
Pozdrav.
Pozdrav.

Konacno je stigao g2
Za sada utisci dobri, malo mi tastatura ima losiji odziv(u odnosu na stock na s2 sa aokp 4.2.2),- mali space, kamera se sporo ukljucuje,

Pa promeni je, imas dosta dobrih tastatura. Moja preporuka A.I. type. To sto se tice same tastature i space dugmeta. Inace ne verujem da ima slabiji odziv, evo upravo san uporedio sa s2.

O čemu ti to?
Koju god igricu da sam instalirao radila je perfektno.
Devojka siluje Subway Surf, a ja Temple Run Oz i Fruit Ninja po par sati i sve uvek radi odlično ;-)

Nego mene zanima jel je uspeo neko da rutuje KitKat?

Poslednja izmena:
Da,i kod mene se vidi frame drop na subway surfers a bogami i na flappy bird.
Dok kod zene na idol mini radi ekstra:)
Mada mene to i ne pogadja puno jer igre skoro i da ne igram,nekad te male za ubijanje vremena.

Kod mene ceo fon radi perfektno, samo ima malo osnova prigovor na kameru u noćnim uslovima, ali i to se da srediti sa KitKat - om :)

Vrh Dno