Pitao sam ovog lika sa KP u vezi ovog telefona i evo sta mi je odgovorio:
Znaci uz telefon(e) se dobija USB kabl i punjac, bez originalne kutije, da bi ih lakse prosvercovao na granici. Prvo kaze da su vrlo malo korisceni, a onda da su se suncali u izlogu, pa su od sunca dobili malu senku od LG logo-a i nekog teksta. U prevodu imaju
burn-in, ali kako on kaze to je neka njihova mala manica, pa je zato ova cena. :lupko: Ma sta ima veze, vidis da su navalili ljudi ko blesavi, niko se nije zalio. Navali narode dok jos ima! LOL! :beat: Ne pada mi na pamet da ovo kupujem, a vi kako hocete. Znao sam da nesto nije u redu sa ovim telefonima, cim su tako povoljni, ali reko', ajde da ga ipak pitam. Lepo kazu, ko pita ne skita, a i ustedi 150€. :eyebrows: Ipak cu ja lepo da platim vise, kupim potpuno nov telefon (sa garancijom) i da ne razmisljam.
Edit: Samo da napomenem, da mi nije namera da ovim post-om "ubijam" prodaju telefona ovom liku, vec samo da skrenem paznju eventualnim kupcima istih sa foruma, da obrate paznju, jer kao sto se iz njegovog odgovora moze zakljuciti, telefoni imaju burn-in, a to nije bas mali problem. Pa sad, ko voli, nek izvoli.