Šta je novo?

LG G Flex 2

Stavio sam Android 6 i sve radi OK. Jedina mana je na početkušto ispiše da je greška, da je softver ustvari za mrežu, ali to nije problem samo se pritisne taster i to nestane. Generalno mnogo lepše izgleda, ja sam zadovoljan.
Čekaću ako izadje zvanična da instaliram nju, ali i ne mora jer i ovo radi kako treba.

Ja ne znam sta vise cekaju sa apdejtom koji je pusten u koreji pre 2 meseca. LG je postao gori od samsunga po tom pitanju. Bas su zapostavili flex. G3 je dobio pre 6 meseci 6.0

Jedino sto iscekujem MM je to sto mi je Google play service urnebesno visok. Prvi on stoji na spisku sa nekih 35% potrosnje baterije, pa tek tamo negde na sredini je ekran sa 10ak %. Odradio HR i nista. Mozda neki program mozda srce bateriju (mada ih nemam mnogo)

Meni nekad prikazuje da sistem android vucu preko 40%. Kad sam na poslu npr. Dodjem kuci s posla oko pola 5. Natrrija na 40-ak % a SOT npr 45min. Skinut sa punjaca oko 6. Nesto zna da povuce bateriju ali ne znam sta. Mada imam bas puno instaliranih aplikacija. Moracu bar pola da pobrisem koje su nepotrebne

Izgleda da cemo izvisiti od regularnog updejta na MM. Neki domaci lik je pitao na lg sajtu i rekli su mu da nemaju neku viziju za update i verovatno ga nece ni biti. E sad :) iako veliki protivnik budzenja, izgleda da mi se smesi orange update sa greskom pri butovanju. Ono sto sam citao na xda, kazu da je drasticno popravljen SoT, da sve ide fluidnije (mada ne znam kako moze da bude fluidnije od ovog sad :)), da nema vise problema sa pregrevanjem (nisam nesto primetio da se greje al ajde). Znaci dosta kao poboljsanja za nasilni update, ako vec nece regularni preko ota.

Neće uopšte puštati MM za evropsku verziju? Ne vidim tu politiku kad ga već imaju spremnog. Da li su oni normalni ako to urade???

Pa jedino ako se vode mislju da bi time jos dodatno poboljsali ovaj vec sjajan telefon i time prakticno dosta umanjili sansu da im neko kupi onaj promasaj od G5. Drugi nacin ne vidim da prakticno gotovu stvar ne puste. A i ovo sto su pustili verovatno je bilo pod moranje...ako su imali takav ugovor sa nekim operaterima.

Moj Flex 2 je imao malu nezgodu, da ne ulazim u detalje, trebace mi zamena display-a. Staklo je puklo, ekran se ne pali, mada touch reaguje. Moze li neko da preporuci pristojan servis?

Ne isplativo. Zemena kosta 150€ sigurno a nov tel 200. Prodaj taj slupani i kupi novi. Vise se ispati

Pre 15 dana sam stavio Android 6 i sve je radilo kako treba do pre 3 dana, od tada sam primetio da se baterija brže prazni, a grejanje je ludilo, čim surfujem ili fotoaparat uključim postaje vreo, može mialim i jaje na njemu da se isprži!? Izgleda da ću morati da se vratim na Lolipop!

Stavi ga na oglase.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ma dobijamo update sigurno, samo je pitanje vremena. Cim je izasao za orange izlazi i za sim free.

Pre 15 dana sam stavio Android 6 i sve je radilo kako treba do pre 3 dana, od tada sam primetio da se baterija brže prazni, a grejanje je ludilo, čim surfujem ili fotoaparat uključim postaje vreo, može mialim i jaje na njemu da se isprži!? Izgleda da ću morati da se vratim na Lolipop!

Sta si uradio ?

Videh na KP oglas za ovaj telefon po ceni od 150 evra. Prodavac je iz Čačka i ima više komada i kaže da je zemlja porekla Nemačka, otud ih nabavlja. Deluje mi jeftino za ovaj telefon, da li su to možda neke loše serije ili šta već i je l', možda neko kupovao od dotičnog prodavca?

Ispali iz kamiona.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa on bi trebao da ih u Nemackoj kupuje za 100 da bi ih prodavao u SR za 150. A to nema sanse. "Napipali" su neko skladiste ili kamionce puno flex 2 telefona :)

@dalibor.mc Nisi trebao ovo da post-ujes, sad sam u iskusenju. ;) Mislim da je G Flex 2 (2/16GB) po ceni od 150€ odlicna kupovina. Vidim da taj lik sa KP ima dosta pozitivnih ocena (tacnije 126), ni jednu negativnu (ima vec 3-4 pozitivne od kupaca ovog telefona). Da "valja" polovne telefone, ne bi ih imao u toj kolicini i sigurno ne bi svi bili u svojim kutijama. Ne znam, sta vi mislite o kupovinu ovog modela od ovog lika?

Pazi, kraden je u inostranstvu, ali tesko da je tebe briga za to... Cena je haos.

Nexus 5X TapaTalking

Naravno, apsolutno mi nije bitno kako je on nabavio te telefone. Bitno je da su isti ispravni.
Uzgred, jel Flex 2 nema problem s' kvarovima (barem u toj meri) kao sto je to slucaj sa G4 i da li treba traziti neku odredjenu seriju ili u slucaju ovog modela to nije (toliko) bitno?

15.08.2016 :: 13:34 h :: IP > 79.101.155.31 :: 1627380

Imam ga vec 5 meseci , malo kao da zeza tac na jednom mestu , nekad kada hocu da skrolujem u pretrazivacu , umesto pomeranja on otvori stranicu gde mi je prst,ima staklo foliju. Takodje ponekad kada ga otkljucam bude crn ekran i samo kao neke linije se vide , kada ga zakljucam i ponovo otkljucam bude sve ok opet. Dal i neko zna sta bi moglo da bude? Sto se ostalis stvari tice i više nego zadovoljan sam , stvarno je zverka sto se tice hardvera a i na oko , nemoze niko da ostane ravnodusan .

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

U pitanju su polovni modeli, prodavac kaže da su malo korišćeni, skoro novi. Čak daje i popust na veću količinu.
Zato i pitah, da nije neka loša serija koja je sklona kvarovima. U svakom slučaju otići ću da pogledam.

Pitao sam ovog lika sa KP u vezi ovog telefona i evo sta mi je odgovorio:

Untitled.png

Znaci uz telefon(e) se dobija USB kabl i punjac, bez originalne kutije, da bi ih lakse prosvercovao na granici. Prvo kaze da su vrlo malo korisceni, a onda da su se suncali u izlogu, pa su od sunca dobili malu senku od LG logo-a i nekog teksta. U prevodu imaju burn-in, ali kako on kaze to je neka njihova mala manica, pa je zato ova cena. :lupko: Ma sta ima veze, vidis da su navalili ljudi ko blesavi, niko se nije zalio. Navali narode dok jos ima! LOL! :beat: Ne pada mi na pamet da ovo kupujem, a vi kako hocete. Znao sam da nesto nije u redu sa ovim telefonima, cim su tako povoljni, ali reko', ajde da ga ipak pitam. Lepo kazu, ko pita ne skita, a i ustedi 150€. :eyebrows: Ipak cu ja lepo da platim vise, kupim potpuno nov telefon (sa garancijom) i da ne razmisljam. ;)

Edit: Samo da napomenem, da mi nije namera da ovim post-om "ubijam" prodaju telefona ovom liku, vec samo da skrenem paznju eventualnim kupcima istih sa foruma, da obrate paznju, jer kao sto se iz njegovog odgovora moze zakljuciti, telefoni imaju burn-in, a to nije bas mali problem. Pa sad, ko voli, nek izvoli. ;)

Poslednja izmena:
Bas tako. Ko zna koliko je to radilo u izlogu i koliko je taj burn in primetan. Za zaobilazenje svakako.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Normalno...sve spram kvaliteta. Niko ne daje nista dzabe. Samo me izludjuje kad nece da napisu ljudski oglas, nego je sve kao novo, nekorisceno, bez tackice, mint...bla, bla, bla. A onda kad ga malo zaceprkam po povrsini ne daj Boze. Bas sam soro imao jednu prepirku sa likom sa kp. Okacio oglas za nekog jeftinog no name kineza, ja gledao telefon za matorce...cisto da ima osnovno + viber i novine i dual sim, nista sto bi bilo vredno bacanja stotine evra. U oglasu opis kao novo-nekorisceno. Reko super, tako mi nesto treba...malo falilo da se zaputim odmah ka njemu, al ajd reko prvo da ga pitam. Reko jel to tako kao sto pise...kaze on da. Reko nov telefon? Kaze on ma da, star desetak dana. Reko hajd...desetak dana je nista. Reko naravno ocuvan bez tackice i tako (po njegovoj dotadasnjoj prici se moglo zakljuciti da je fon malte ne u folijama jos i da stoji u kutiji i da se ne koristi). Kaze on meni (onako prepotentno) naravno da nije kao nov i naravno da ima ostecenja, sta si ti ovekivao za ovu cenu. Reko prijatelju ja nisam gatara i da gatam zasto si ti stavio cenu koju si stavio, nego gledam sta pise u ogasu, a u oglasu pise kao novo-nekorisceno. Reko meni ne treba neka razlupana sklopocija, a tebi reko svaka cast kad si za 10 dana uspeo da ga urnises (ako je star uopste i 10). Dobro je samo da nisam seo u kola i krenu za dzabe. I tu sam mislio da zavrsim konverzaciju sa doticim likom. Medjutim stize meni poruka posle par minuta, vrlo uvredljivog karaktera, gde izmedju ostalog kaze kako sam ja ***** jer verujem to sto pise u oglasu...i da to niko ne postavlja tacno...nego je sve fora samo da se proda...i tako dalje i tako dalje. Jos cu ja da ispadnrm ****** sto sam poverovao u neciji oglas, zamisli. Dobro, tu sam vec morao da ga otrleram u 3 lepe i to sto sam mu napisao nije vise za ovaj forum. :) Eto...samo jedno od svojih losih iskustava da podelim. Od tad...mislim da u obzir dolazi zamo kupovina novih, neraspakovanih modela, tu ne moze da me laze i prica bajke.

Ja sam stavljao mm, ali zbog roota sam se vratio na lp. Za mene je npr adaway prioritet, pogotovo kad su poboljšanja minimalna. U principu ja sam zadovoljan sa lp + root, tako da sam miran dok telefon traje :D

Nazad
Vrh Dno