Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Možda ovi sa 32gb nece biti x608. Ima li neko da je skoro dobio x600 32gb?

Sutra ujutru idem do NS-a,stavicu moju vip karticu,pa cu javiti da li radi tamo gde sa G2 imam 4G.
Ako ne,onda ce da popije negativnu na JD,a i trazicu partial refund i to je to.

Mozes i odmah da proveris koje LTE band-ove podrzava, udjes u Engineering mode (*#*#3646633#*#*) i odaberes Bands/Band mode opciju i skroluj i postavi ovde info ili screenshot.

Ima da radi 100%, podrzava 1/3/7 band-ove sto je dovoljno za celu EU, a i izvan nje.

Ako na slikama ili negde u info nije pisalo da kupujes X608 model onda je ovo prevara, i ja bih mu lupio minus i trazio neki partial refund, mozda cak i full refund nisam citao uslove na jd.com

Poslednja izmena:
Čekaj jel umesto X600 16G ili 32G stižu ti X600 modeli?
Au ps tog prodavca treba zapaliti!

Pazii meni na x600 piše td-lte i isto tako ima te frakvencije i sve radi tako da ne žurite sa zaključcima.Dakok kaže da su to uradeli da ne plate frekvenciju za fdd tako da je to možda 100% isti telefon.

Nema sta ovde da se zuri ili ne, na X608 ce raditi 4G podrzava iste frekvencije kao i X600. Ali to sto je taj prodavac uradio je prevara, ako je napisao da prodaje X600 verziju onda je ta verzija trebala i da stigne... Ista stvar je i sa Redmi Note 2 koji ima isto TDD verziju (mogu da se otkljucaju FDD band-ovi) koja je jeftinija, i FDD verzija koja je skuplja.

Ovaj X608 je izgleda beli. Oni su često bili out of stock.

Moj jeste beli 16GB.Vidim sad da je EWOO dobio negativni feedback na x600 gde se kupac isto zali da je dobio x608 verziju.
Evo jos slika kutije

20160131_182043.jpg 20160131_182059.jpg

uploadfromtaptalk1454261848962.jpg evo pa uporedi ,sve je isto jedino što na jednom piše x600 a na druvom x608

Poslednja izmena:
Ja sutra treba da preuzmem moj, ako dobijem x608 bez pardona ima da trazim pola para nazad, jer ja taj telefon nisam porucio.

Čoveče dok mi dobijemo te telefone izlaze novi modeli sa novim P10 chipset ovima, Elephone P9000, M3

Ma kome god stigne x608,otvarajte slucaj,go ga shisha kad je prevarant,pa i ako radi 4g.
Ja bi poslao nazad ali bi mu u kutiju stavio bananu,...kakav je majmun taj ewwo

Ljudi što paničite sivi su special edition, odnosno x608, ako si naručio sivi dobio si to što si naručio.

Stigao X600/32/sivi, dadžbine 4600rsd.

Izgleda da su zvanični rom 10s za x600 preimenovali u 42e, a za 10s će morati još koji dan da se sačeka.

Mozete li mi reci da li stabilni rom sa ovog linka 009s ima google play na njemu ili mora naknadno da se instalira?
I koji su jezici podrzani, jel neko koristi taj rom, da li radi OTG? Moj X500 je dosao sa 007s romom, i nemam mogucnost azuriranja softvera.

Da li radi otg na x500 to ne znam ali u principu treba da ubaciš custom recovery i flešuješ taj rom,super su i gapps.Imaš samo kineski i engleski jezik.

Mozete li mi reci da li stabilni rom sa ovog linka 009s ima google play na njemu ili mora naknadno da se instalira?
I koji su jezici podrzani, jel neko koristi taj rom, da li radi OTG? Moj X500 je dosao sa 007s romom, i nemam mogucnost azuriranja softvera.

Na x600 radi otg pa ne vidim zašto ne bi radio na x500, Mhl hdmi izlaz ću danas da probam na x600 da li radi.

Steta sto ima samo ta dva jezika ali ja samo engleski uvek i koristim. Ubacio bih novi rom samo zbog tog nekog poboljsanja kamere.

Imaš i onaj b72 rom od onog italijana on je multileng a Ima i miui takođe.U principu stock je dobar ali treba zamrznuti(kineske,sa titanijumom npr) nepotrebne aplikacije,ubaciti drugi launcher npr nova i sve je odlično.

Procitao sam neki su imali problema sa tim romom, pa sam ga u startu precrtao. Fora je sto ovaj moj telefon uopste nije imao te kineske aplikacije samo jednu i ono My Letv. A da imam i onaj JD.RU ali osim toga nema drugih aplikacija. Ovaj rom je bas isciscen. Moracu da napravim kopiju.

Taj rom je kod mene bio ravno 5 min,to su kinezi mućkali ,lepo ubaciš novi rom ,pogasiš nekoliko i sve je ok

Sad smaram al reci mi molim te jel se poboljsao kvalitet kamere sa novim romom?

Vrh Dno