Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Evo utsci i bagovi letve 500....
Ne radi mi IR,izbacuje gresku,kad odem u app setings uopste ne vidim bilo kakvu app za IR :/
Preko vibera me jako lose cuju ili ne cuju uopste
Telefon mi se 2 puta ugasio sa porukom da mora da se ladi !? sto se nije desilo ni jednom sa letvom 600
Licno mislim da je do roma,ver. je 007,mislim da cu da stavim ghost rom v6 009 ver.,ako ne izadje global u narednih 7.
javljam kad nadjem jos bagova a mislim da ih ima na zalost :/

Samo stavi custom rom by bb72, uradi format sistema i radiće sve kako treba ako je problem softverske prirode.

21.01. stigao telefon u Kanadu (umesto u Srbiju) i pre neki dan mi kaze prodavac da su mu iz te poste rekli da ce im trebati jos oko mesec dana da ga dopreme u Srbiju, naravno + carina posle... Ne znam ni da li ga vredi cekati :mad:

Nažalost, problem je što ga i dalje nema za te pare koliko je koštao na JD sajtu...tvoj izbor.

Upravo tako, za te pare ga nećeš naći nigde. Plus ako sad naručiš negde neki drugi opet ćeš čekati mesec dana, a ovom će možda i trebati manje da stigne.

Izašao novi oficijelni rom 10S, valjda ima nekih poboljšanja baterije u sleep modu.

Nemoj da odustajes, cekaj jos malo :) I ja cekam telefon vec duze vreme. Polako mora da stigne

Po meni je suludo cekati duze 25-30 dana jer ne znas ni sam sta cekas,ja sam radio vise puta dispute jer nemam zivaca,pogotovu ako je losa komunikacia,cim pocnu da lazu,muvaju,daju posiljke koje nemogu da se prate vise od 10 dana,ja radim dispute,sad ako imate strpljenja onda cekajte :)

Ja sam od EWO dobio tel, sve je ok, isto kao i od ovih sa alija, kad je krenuo jako je brzo stigao. E sad ****ga i ja sam imao da mi je zalutao telefon pre dve godine isto nl post preko pande sam uzimao putovao je dva meseca. . .

Prvo da proslaviš i kinesku novu godinu [emoji12]

Ako do tad ne posalju nece ni poslije. Definitivno ja kod njih nikad vise necu naručit bez obzira kakve cijene bile.

Muxa, ako ti se što svidi i dođeš u iskušenje, ja ću ti naručit u CG pa će već po nekom autobusu stić do tebe. Tačno mi te je ža, ja bih na tvojem mjestu već u nervne otiša

Poslednja izmena:
Ja sam od EWO dobio tel, sve je ok, isto kao i od ovih sa alija, kad je krenuo jako je brzo stigao. E sad ****ga i ja sam imao da mi je zalutao telefon pre dve godine isto nl post preko pande sam uzimao putovao je dva meseca. . .

Jel ima još ko da je dobio, kako prolazi na carini, jel original punjač + eu nastavak?

Po meni je suludo cekati duze 25-30 dana jer ne znas ni sam sta cekas,ja sam radio vise puta dispute jer nemam zivaca,pogotovu ako je losa komunikacia,cim pocnu da lazu,muvaju,daju posiljke koje nemogu da se prate vise od 10 dana,ja radim dispute,sad ako imate strpljenja onda cekajte :)
slabo da bi bilo nešto od disputa, jer pp daje rok dal 6 meseci, posebno iz Kine kad se naručuje.
Meni stigla futrola za 15 dana, a baš sam se plašio za fon bez zaštite.

Muxa, ako ti se što svidi i dođeš u iskušenje, ja ću ti naručit u CG pa će već po nekom autobusu stić do tebe. Tačno mi te je ža, ja bih na tvojem mjestu već u nervne otiša
Hvala drug, al nije mi zurba. Imam F1 koji me dobro sluzi a Nubiu sam naručio samo jer nisam htio propustit takvu ponudu.

Jel ima još ko da je dobio, kako prolazi na carini, jel original punjač + eu nastavak?

slabo da bi bilo nešto od disputa, jer pp daje rok dal 6 meseci, posebno iz Kine kad se naručuje.
Meni stigla futrola za 15 dana, a baš sam se plašio za fon bez zaštite.

Druze nije bas tako u vezi PP,nije 6 meseci nego 60 dana,a to je solucija broj 2,prvo probas sa njim da resis i
uradis povracaj novca,ako on nece da vrati novac onda se tek obracas PP-u.
U 95% ce se resiti sa prodavcem jer on zna da ces se obratiti PPu a njima to ne ide u prilog.
Ja sam preko alija bar 4 puta radio dispute i uvek su vratili novac.
Evo kako ide PP-om dispute za neupucene...(ukratko)

PP (dispute) – Ako ne možete resiti problem s prodavcem vreme je da se obratite PayPal-u. Ako, i jedino ako niste primili ono što ste naručili ili ako ono što ste primili ne odgovara opisu koji je prodavac dao pri prodaji uređaja (npr. uređaj je oštećen ili ne radi ili je pokvaren), tek onda možete zatražiti pomoć od PayPal-a da vam vrati novac. Za tu opciju imate 45 dana da reagujete i u tom roku jedino možete pokrenuti dispute.

Zaključak cele priče – vrlo teško ćete ostati bez novca ukoliko plaćate putem PP-a, samo morate reagovatii na vreme. U 90% slučajeva moći ćete sve rešiti s prodavcem jer im nije u interesu da se priča o njima u negativnom kontekstu.

Ukratko kako ide priča sa PP-om.

Jel nije bolja kupovina MX4 Pro od ovog x600? Gledam sada na JD, ista im je cena.

Na papiru je verovatno bolji pro ali je prestala priloizvodnja jako brzo par meseci posle izlaska fona pa nznm hoce li imati podrsku dok je ovaj x nov telefon

Posto nemam paypal i ako bude neka frka, kako mogu da mi vrate pare? Placao sam preko kartice sve

update x600 ako imate root i recoveri ovako:stavi se ceo rom u telefonu,ode se u recovery,instal zip i izabereš taj rom,kada završi instal gapps ,instal super su ,wipe cache i restart .Kada se podigne sve ostaje isto jedino sam morao opet da nstaliram messenger.Super su i gapps flešujte iste koje ste već imali.

Original plus onaj crni adapter, a baš sam se ponadao da će biti dva punjača kao na onom videu. . .Carina je bila na navedenu cenu na pakovanju ukupno ~4800din.

Poslednja izmena:
update x600 ako imate root i recoveri ovako:stavi se ceo rom u telefonu,ode se u recovery,instal zip i izabereš taj rom,kada završi instal gapps ,instal super su ,wipe cache i restart .Kada se podigne sve ostaje isto jedino sam morao opet da nstaliram messenger.Super su i gapps flešujte iste koje ste već imali.
Jel i gaps instalaciju čuvamo u telefonu i svaki put instaliramo.?
Zar ne radi ota update?
I šta je sa ostalim app, porukama, .... Jel mora sve da se backupuje preko titanijuma?

Ako si uradeo root i flešovao gapps onda staviš rom u telefonu i kao što sam napisao prvo rom,super su i gapps i wipe cache i svi podaci i sve ti ostaje kao što ti je bilo tj sve apk i podaci podešenja pa čak zamrznute kineske apk preko titanijuma i one ostaju isto.Super su i gapps držiš u telefonu. Ota može ako nisi rootovao ,nemaš custom recovery

Nazad
Vrh Dno