Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Upravo dodjoh kuci kad vidim poslali mi broj.
Eto posle dve nedelje cekanja, e sad dok dodje pa carina ali dobro.

Telefon izuzeno brzo puni. Ceo telefon se napuni za malo vise od sat vremena. A ako ti treba da brzo izletis iz kuce, stavi ga na 20 minuta i napunice ti se 50% i vise posto

Pretpostavljam da ti pričaš o x500, a da je on pitao za x600. u svakom slučaju ni x600 se ne puni sporo.

Meni je Nubia poslata pre nekog vremena.

Nalazi se u sorting centru.

Vidim da mi je danas i letv promenio status, dobio sam tracking number. Kada odem na nl post, ovaj broj ne postoji. Izgleda da su mi dali neki lazni broj.

Meni je sad za X600
Order Status: Awaiting Acceptance
Kako ce lik popiti najgoru mogucu ocenu, nije svestan! :D

@debelizmaj. Ta posiljka nije jos stigla do Holandije pa je ne prepoznaje njihov centar. Kada im bude pristigla tad ces moci i da proveris status. Od Holandije do nasih ne putuje posle vise od nedelju dana.

Meni je Nubia poslata pre nekog vremena.

Nalazi se u sorting centru.

Vidim da mi je danas i letv promenio status, dobio sam tracking number. Kada odem na nl post, ovaj broj ne postoji. Izgleda da su mi dali neki lazni broj.

Tek posle 4-5 dana mozes da pratis posiljku, tj. to je kao neki standard. U mom slucaju je pracenje postalo moguce posle 12 dana od dobijanja broja.

Kaze radnici koji dostavljaju su napravili gresku. Umesto da do februara dodje telefon do mene, on ce u tek u februaru na carinu da stigne (ako ikad stigne :d)
zx39ll.png

Meni je sad za X600
Order Status: Awaiting Acceptance
Kako ce lik popiti najgoru mogucu ocenu, nije svestan! :D

Sto?
Jel si dobio TN?
Ako jesi sta je problem, proradice pracenje cim ti fon stigne u NL i odatle do Srbije i u Srbiji pratis najnormalnije.
Opusteno....

Još će na kraju da se uklopi u onih 25 dana.

Evo poredjenja Letv x500 i Xiaomi redmi note 2 prime

[YOUTUBE]AOP2EgCA5Z8[/YOUTUBE]

Kakav je ovo feler ispod kamere kod letv, kao da nije uleglo lepo?

Pa nije ulegao najbolje ima mozda milimetar prelaz ali nista strasno. Na drugom letv nije bilo tog felera ali je zato lock dugme bilo malo labavije. Vrlo sitne falinke nit se primecuju niti smetaju.

Stigla letva preko JD-a, tacno 25 dana, telefon je stigao u JD kutiji sa cenom od 124$ na koliko je i ocarinjen (4600din). Kutija u celofanu, vakuum pakovanje, neotvarana, a unutra telefon bez kineskih aplikacija i sa google launcherom, opasni Kinezi :D

Kao da je veliki problem zapakovati telefon ponovo. Svi se nešto lože na to vakum pkovanje, kao da je neka siguracija.

Zato mi je i smešno što se zezaju sa tim, kao da mi ne znamo da su ga već otvarali da bi flešnuli novi rom. :D

Jedan rus otvarao i dobio 2 punjača, orig i evropski u jd kutiji.

To i pitam jer mnogi nisu dobili a kvalitetan je oko 20$

Coveku stigao za 25 dana, moj posle 26-7 dana nije ni na putu za Srbiju :p

Kakvi su utisci vas kojima je stigao? :)

letva 500.jpg

Evo moje letve na putu,pa da vidim bas kad ce da stigne....,uzet tacno 31.12,moguce da ce za par dana.
Trebalo bi vec sutra da odnesem fakuturu paypala da me rebnu,za svaki slucaj

Sta se ljudi lozite, nije dobio dva ispravljaca, nego originalni ispravljac i plasticni adapter za eu uticnice. Mogu da potpisem da je ta situacije, jer sam i ja narucio sa jd.com i upravo tako je stiglo. U telefonu original izvan adapter plasticni za eu uticnice.

sad im ne rade ni poruke,ne mogu da im uputim poruku ni za stvari koje sam kupio,rekli suda ce staviti cenu koju sam platio,a na paketu bila cena bez popusta,evo sad probam da ih kontaktiram medjutim poruke su zamrznute,ocigledno jos sve ne stima kod njih

Vrh Dno