Ja sam hteo i porucio x600 pa opet nista.Kada nisi hteo letv x600 [emoji13]
Ljudi od iskustva. Moze li mala pomoc. Zeleo bih da se upustim u upucavanje romova na svom x500 pa me interesuje da mi date neke smernice. Teme na nekom dobrom forumu gde ima dobrih tutorijala.
Koliko shvatam prvo trebam da odradim root (sa iRoot) i onda da ubavim twrp i onda da se zezam sa upucavanjem custom romovima. E sad nisam jos uvek shvatio da li iroot odradi recovery back up i da li to znaci da se trenutno stanje telefona moze povratiti i kako se to radi.
I ajde jos jedno pitanjeSta se vama pokazalo kao najbolje za letv x500. Video sam tutorijal za oficial 009s rom i onda se na njega ubaci ggaps da omogucim google servise. Ali nisam shvatio da li moze da se u toj varijanti eliminisu sve kineske aplikacije.
Blago tebi, meni jos nije.Krenuo X600 od ewoo poručen 28.12, mada još nisam dobio nikakav broj za praćenje.
Eh blago i tebi iako smo istog dana porucili jutros nista novo kad sam gledao.Krenuo i meni, narucen 30.12., dobio i tracking normalno.
Kako to misliš krenuo, a nisi dobio nikakav kod za praćenje?
Kad odeš na svoju narudžbu imaš veliko crveno confirm receipt a iznad toga imaš plavim track this shippment.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari