Ovaj ewo stvarno ne odgovara ?! da nije umro...salaHvala znaci nadam se dace za 5 dana ako salju dan za danom a mozda i pre.
Nada poslednja umire....
Meni odgovara ja necu raditi duspute jos jer vidim da dolazi ljudima telefon ne samo ovde vec i tamo na sajtu se javljaju ljudi i zadovoljni su.Ovaj ewo stvarno ne odgovara ?! da nije umro...sala
Realno da se radi dispute
Telefoni se ponasaju isto i potpuno su identicni sem sto je jedan sa 32GB ROM a drugi 16GB. Sinoc sam imao problem sa ovim novim posto mu je neki proces isisao bateriju 70% i nije dozvolio procesoru da ode u sleep. Sada pokusavam da provalim sta ga drzi upaljenim.
Imate li neku preporuku koji program da koristim za systemski monitoring. Na prvu loptu sam uzeo aplikaciju system monitor i pustio sam ga da prati.
Ostale aplikacije uglavnom zahtevaju root telefona.
Spanjeli, prvi put cujem za takav problem. Znaci nista ne moze da se preduzme? A ja bas hteo da te pitam gde si kupio tel jel cini mi se da si lepu cenu ubo 175 evra za 32gb...
Pa sta ces sad sa fonom da radis, nemoguce da niko nije imao slican problem. Sad si me naplasio![]()
Pretpostavljam da imaš problem sa x500. Ako je tako i ako je proces koji srče bateriju xhci.wakelock možeš slobodno da baciš telefon u korpu pošto je hardverski neispravan (nešto vezano za usb port).
Možeš da probaš sa različitim romovima ali to nećeš moći da rešiš, bar ja nisam uspeo, a vrlo sam dobar u rešavanju problema![]()
Stavi šta hoćeš, ako je proces koji sam naveo krivac za battery drain, telefon je neispravan. Postoji par caka tipa napuniš tel dok je ugašen pa ga izvučeš sa punjača i onda upališ, radi ok do sledećeg punjenja ali to nije rešenje.Stavi najnoviji bb72 rom za telefon i ne pali se, ko zna sa kakvim spyware-om je došao telefon.
Spanjeli, prvi put cujem za takav problem. Znaci nista ne moze da se preduzme? A ja bas hteo da te pitam gde si kupio tel jel cini mi se da si lepu cenu ubo 175 evra za 32gb...
Pa sta ces sad sa fonom da radis, nemoguce da niko nije imao slican problem. Sad si me naplasio![]()
Ja ne znam ko tebi drma kavez, ako hoću mogu da citiram kako hoću, koga hoću i na način koji hoću, jel to jasno?Toliko si dobar u rešavanju problema da ne znaš dva citata da staviš u jedan post nego pišeš dva za redom.
A i na forumu si već drugu godinu pa si član od poverenja, mogao si da napišeš da si probao taj i taj rom i da nije pomoglo.
Ja ne znam ko tebi drma kavez, ako hoću mogu da citiram kako hoću, koga hoću i na način koji hoću, jel to jasno?
Za pismene sam lepo napisao da može da stavi koji god hoće rom i da neće rešiti problem ako je izvor problema proces koji sam naveo. Do toga nisam došao gledajući u pasulj, već sam, zamisli, instalirao sve romove, počevši od svog pa onda i bb-ija, miui-a i na kraju stock Kineske Stable i Experience verzije, probao sam i kompletan format i flash preko sp flash tool-a, pročitao million stranica raznih foruma...znači probao sam sve i ne pišem na pamet. Inače na xda u temi za x500 stoji moj tutorijal za vraćanje letve u život posle format brick-a ( red light problem nakon formatiranja nand memorije), koji je kopiran na 3 foruma, među kojima i jedan hrvatski.
Prema tome, ne smaraj više, forum pratim mnogo duže pre nego što sam se uopšte registrovao, imam manje postova nego prstiju na rukama i nogama i pišem isključivo kad imam nešto korisno da kažem, u mojim rukama su bile sve letve sem x900max i za razliku od tebe, koji smaraš preko privatnih poruka kako da instaliraš običan twrp na x600, ja se potrudim da sve nadjem sam.
Toliko od mene.
Polako, to što je kinezara prihvatio odmah da mi vrati pare ili pošalje drugi telefon, ne znači da x500 pati od fabričke greške, međutim identičan problem se javlja i kod nekih oppo modela gde ljudi takodje nisu mogli nikako da reše problem.
Taj xhci.wakelock je vezan za kernel i pretpostavljam da je u pitanju driver koji kontroliše nešto vezano za usb punjenje ili sl.
Da bi se ustanovio problem, mora da se instalira neki wakelock detektor (najbolji je better battery stats) I da se telefon ostavi makar 3-4h bez diranja.
Za potpuni uvid u problem najbolje je napuniti tel na 100% i ostaviti ga preko noći pa ujutru videti.
Pretpostavljam da imaš problem sa x500. Ako je tako i ako je proces koji srče bateriju xhci.wakelock možeš slobodno da baciš telefon u korpu pošto je hardverski neispravan (nešto vezano za usb port).
Možeš da probaš sa različitim romovima ali to nećeš moći da rešiš, bar ja nisam uspeo, a vrlo sam dobar u rešavanju problema![]()
cisto da ispune onaj rok od 7 dana.
Mislim da mogu: https://twitter.com/postnl/status/525629455218511873Ne znam da li je moguce da oni nekako unapred rezervisu brojeve za pracenje ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari