Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

@Ironmanbg

Kad je beše to naručeno? Dobra vest za nas koji smo naručili od ewoo. Kojom poštom šalje ewoo?

Na prvu loptu goldway je mnogo vise skresao kineskih aplikacija, dok je jd ostavio po koju i instalirao svoju jd.com za rusko trziste.

Telefoni se ponasaju isto i potpuno su identicni sem sto je jedan sa 32GB ROM a drugi 16GB. Sinoc sam imao problem sa ovim novim posto mu je neki proces isisao bateriju 70% i nije dozvolio procesoru da ode u sleep. Sada pokusavam da provalim sta ga drzi upaljenim.

Imate li neku preporuku koji program da koristim za systemski monitoring. Na prvu loptu sam uzeo aplikaciju system monitor i pustio sam ga da prati.

Ostale aplikacije uglavnom zahtevaju root telefona.

Hvala potpuno sam zaboravio na ovu aplikaciju. Fora je sto telefon nece da ode u deep sleep jer ga izgleda EUI drzi budnim i stalno nesto radi.

evo sta je meni ewoo odgovorio "Dear friend, We are so sorry to tell you that we just can sent your parcel this saturday. if you don't want to wait , you can cancel the order. We are very very sorry that bring you trouble. You know, there are a lot of orders and now we don't have in stock for the cell phone. Hope for your understanding."

evo sta je meni ewoo odgovorio "Dear friend, We are so sorry to tell you that we just can sent your parcel this saturday. if you don't want to wait , you can cancel the order. We are very very sorry that bring you trouble. You know, there are a lot of orders and now we don't have in stock for the cell phone. Hope for your understanding."
To salju izgleda svima i meni su prosle nedelje to poslali.
Nego korisno bi bilo da ti kazes kad su porucio tel?

Moj paket tj. onaj sa brojem za pracenje koji mi je dao, otisao za Kanadu :banana:
Nadam se da mi je dao pogresan broj i da je moj na putu za Srbiju :p

Moj paket tj. onaj sa brojem za pracenje koji mi je dao, otisao za Kanadu :banana:

Beng beng beng ideš za Kanadu. . .proveri broj sa prodavcem, a ko zna možda je i neka greška. . .dešava se.

@kopmania

Na deklaraciji, koja je cena bila? 211$ ili sa svim umanjenjima?

slika3.jpg

Evo kako je i placeno. Na ovu cenu su me i ocarinili na carini.

Konacno jedan sajt gde ne moras da gledas u pasulj na koliko ce te ocariniti. Koliko si platio toliko ti i pise i na toliko te i carine.

Ja sad klikno mx4 pro x2 pa nek mi bog pomogne zacarinu (JD) 166e

Kad su ti poslali, moj tn se još ne pojavljuje , ali je RS

Pogledajte prilog 189735

Evo kako je i placeno. Na ovu cenu su me i ocarinili na carini.

Konacno jedan sajt gde ne moras da gledas u pasulj na koliko ce te ocariniti. Koliko si platio toliko ti i pise i na toliko te i carine.
Ovo nije od Ewoo, ali moguće da JD svima lpi ovu deklaraciju, a i brzo je stiglo, koliko se dugo zadržalo na carinjenju?

Sad treba kupovati accessorise, pre svega masku, , pa dalje
http://www.oppomart.com/letv/one.html

Poslednja izmena:

Stoji na jd da je poslato 25og, ali je ustvari poslato 7.1.

A pre je koliko se secam pisalo da mi je destinacija Srbija i jutros ono obavestenje za sorting centar i destinacija Kanada, a na 17track stoji Kanada(Serbia post) nidje veze :p

To salju izgleda svima i meni su prosle nedelje to poslali.
Nego korisno bi bilo da ti kazes kad su porucio tel?

porucio sam 30.12...prvo su rekli da ce poslati posle praznika, sada kazu u subotu..videcemo

Stoji na jd da je poslato 25og, ali je ustvari poslato 7.1.

A pre je koliko se secam pisalo da mi je destinacija Srbija i jutros ono obavestenje za sorting centar i destinacija Kanada, a na 17track stoji Kanada(Serbia post) nidje veze [emoji14]
I meni stoji serbia montenegro post. Nl post je pobudalio...

Ovo nije od Ewoo, ali moguće da JD svima lpi ovu deklaraciju, a i brzo je stiglo, koliko se dugo zadržalo na carinjenju?

Sad treba kupovati accessorise, pre svega masku, , pa dalje
http://www.oppomart.com/letv/one.html

Na carinu je stiglo u novogodisnjoj noci. A proveo je cetiri radna dana. Ponedeljak, utorak, sredu i petak i stiglo u juce ;)

Vrh Dno