Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Joj vi se zalite sto ste 31.12 kupili, a ja kupio 19.12 i jos nista. JD nije odgovorio ni na jedan email ili poruku, a poslao sam ih barem 10.

Gde na tom twitter linku kažu da mogu da im daju barkodove unapred da štampaju ili tracking number? Koliko sam ja skapirao iz ovih twitova, oni imaju informaciju tek kada pošiljka stigne do Holandije i njihovih skladišta...a može biti poslata kad god.

Meni sve stiglo sa jd i sve u svemu ispade dosta brzo na kraju

Ma svejedno mi bilo sta cu kupit, jedini razlog za sto sam odabrao Nubiu je taj sto se pricalo da je sigurnije kupiti od JD nego od ostalih. Ispostavilo se potpuno suprotno [emoji2]

Možda i stigne ,ali mi nije jasno da je nemaju a čim otvorim sajt prvo se ona pojavi [emoji15]

I ja zamalo uzeh nubiu iz istog razloga ali se predomislih u posljednjem momentu :)

Oko tog odgovaranja prodavaca na poruke. Ja sam posle nekog njihovog odgovora na poruku isao close, a ne cancel i do kraja me uopste ne bi zacudilo da njima ove nove poruke i ne stizu :D Pritom naravno to je vezano za broj porudzbine i kad god posaljem, samo dodaje na one prethodne poruke...

Ljudi od iskustva. Moze li mala pomoc. Zeleo bih da se upustim u upucavanje romova na svom x500 pa me interesuje da mi date neke smernice. Teme na nekom dobrom forumu gde ima dobrih tutorijala.

Koliko shvatam prvo trebam da odradim root (sa iRoot) i onda da ubavim twrp i onda da se zezam sa upucavanjem custom romovima. E sad nisam jos uvek shvatio da li iroot odradi recovery back up i da li to znaci da se trenutno stanje telefona moze povratiti i kako se to radi.

I ajde jos jedno pitanje :) Sta se vama pokazalo kao najbolje za letv x500. Video sam tutorijal za oficial 009s rom i onda se na njega ubaci ggaps da omogucim google servise. Ali nisam shvatio da li moze da se u toj varijanti eliminisu sve kineske aplikacije.

Ljudi od iskustva. Moze li mala pomoc. Zeleo bih da se upustim u upucavanje romova na svom x500 pa me interesuje da mi date neke smernice. Teme na nekom dobrom forumu gde ima dobrih tutorijala.

Koliko shvatam prvo trebam da odradim root (sa iRoot) i onda da ubavim twrp i onda da se zezam sa upucavanjem custom romovima. E sad nisam jos uvek shvatio da li iroot odradi recovery back up i da li to znaci da se trenutno stanje telefona moze povratiti i kako se to radi.

I ajde jos jedno pitanje :) Sta se vama pokazalo kao najbolje za letv x500. Video sam tutorijal za oficial 009s rom i onda se na njega ubaci ggaps da omogucim google servise. Ali nisam shvatio da li moze da se u toj varijanti eliminisu sve kineske aplikacije.

Ukoliko imaš root možeš da koristiš system app remover da skineš nepotrebne aplikacije, budi oprezan prilikom ovoga da ne skineš neku aplikaciju koja ti je potrebna.

Ja za x600 koristim bb72 rom koji je dosta očišćen, preporučujem ti da isprobaš njega za x500 model OVDE, najnovija verzija je u drugoj poruci, a u prvoj ima i uputstvo oko recovery-a.

system app remover je dobra aplikacija ali bolje ti je titanijum beck up pro jer tu mozes da "zamrznes" apk za koje smatras da ti ne trebaju a ako pogresis onda mozes i da odmrznes.Naravno i ovde budi oprezan.

Ma hteo sam da izbrisem jd.ru aplilkaciju. Na prvim telefonu kinez je ostavio samo my letv aplikaciju a na ovom drugom imam jedno 5-6 kineskih aplikacija.

Evo par sekundi na ovom klipu x500 global rom.

[youtube]RhMqmUCi_Bc[/youtube]

U indiji predstavljanje za par dana. Odlicne vesti za vlasnike x500

Odlicno :)
Inace javio se prodavac i rekao u fazonu "mi cemo potvrditi za tebe, ne brini" sta god mu to znacilo ahahah.

Krenuo X600 od ewoo poručen 28.12 :), mada još nisam dobio nikakav broj za praćenje.

Kako to misliš krenuo, a nisi dobio nikakav kod za praćenje?

Kad odeš na svoju narudžbu imaš veliko crveno confirm receipt a iznad toga imaš plavim track this shippment.

Šteta što ne fotografišu pošiljku, kao na Everbuying, pa da lepo vidiš šta ti stiže i koju su cenu odštampali.

Jedan rus kaže da mu nije stigao punjač doduše i ne šalju originalni u kutiji sa telefonom, već ubace u onu veću neki JD evropski.

1/15/2016 06:59 - The item has arrived in the transit airport, SERBIA

Ovako to kod mene uzgleda:

15-01-2016 06:59 The item has arrived in the transit airport SERBIA
15-01-2016 02:51 The item has left the originating country
14-01-2016 00:00 The item is received by the shipper in the originating country
13-01-2016 10:29 The item is ready for shipment
13-01-2016 10:20 The item is pre-advised

Što znači da je trenutno u Holandiji a da će kod nas da stigne najverovatnije u nedelju.

Nadam se da se gužva na NS carini raščistila i da se više neće čekati 10-15 dana.

Što se tiče samih ROM-ova mislim da ću bratu pokušati da stavim AOSP zbog baterije koju on besomučno srče. :D

Da li telefon podrzava neku vrstu brzog punjenja? Cini mi se da sam negde video ali ne mogu da se setim.

Telefon izuzeno brzo puni. Ceo telefon se napuni za malo vise od sat vremena. A ako ti treba da brzo izletis iz kuce, stavi ga na 20 minuta i napunice ti se 50% i vise posto

Nazad
Vrh Dno