Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Original plus onaj crni adapter, a baš sam se ponadao da će biti dva punjača kao na onom videu. . .Carina je bila na navedenu cenu na pakovanju ukupno ~4800din.

rusi su redom tražili punjač, i dobili.

za koliko dana vam je stigao telefon ako ste ga narucili sa jd do carine?

31.12.15 kupljeno,podignut 25.1.16 u posti u okviru GPC-a (11200).
Odgovor za rista1

Jel ima neko kaljeno staklo za X500 i neku silikonsku futrolu da mu je visak da odkupim :)
Na Aliju je ste to dzabe al me mrzi da cekam dva meseca dok mi stigne.

Još se niko nije pohvalio da je zadovoljan sa staklom koje je kupio,ili ima loš touch ili je prekratko

Meni stiglo za x600 nije bilo dobro fabricki...,a i ja uzeo najjeftinije...,za x500 sam porucio pa cemo da vidimo kakvo je,javljam utiske :D

To nije tamppered, obična folija.

Znam ali do sada staklo ni jedno ko je kupio nije bilo dobro

E ***, znaci u startu da kupim nekoliko, neko mora da valja :)

Stigao x600 danas prepodne narucen sa JD-a 31.12.
Ocarinjen na 110 dolara koliko je i pisalo na kutiji.Carina i PDV izasli 4000 dinara.
Ovo je neka x608 verzija,ne znam da li ima neke razlike u odnosu na obican x600.

Prilozi

• 20160130_232419.jpg
    20160130_232419.jpg
    635.2 KB · Pregleda: 147
  • 20160130_232618.jpg
    20160130_232618.jpg
    709.2 KB · Pregleda: 144
Pa, kakvi su utisci, ima li razlike u ondnosu na x600? Jel to od prodavca Ewoo?

Jeste,od Ewoo je.I ja cekam da neko kaze ako zna koje su,ako i ima razlike u odnosu na x600.
Sto se tice opstih utisaka,izuzetno su pozitivni.Ovaj telefon sam uzeo sestri da zameni Lumiu 640,i za sada je prezadovoljna.Ja koristim LG G2,pa mogu uporediti x600 samo sa njima.
Osecaj u ruci i izrada je bar za klasu bolja od G2,a dve klase bolja od L640.Stavljen Nova launcher i poslednji stabilni EUI 5.5 i telefon radi brzo,i potpuno fluidno.
O utiscima o kameri i bateriji u odnosu na G2 i L640 cu se javiti za par dana.I dalje ne mogu da se otmem utisku da je Lumia placena 150e nova pre par meseci,dok nas je ovaj telefon izasao oko 135e,a x600 je neuporedivo bolji telefon.

Pa jel radi normalno na našim mrežama?
http://gizchina.it/2015/09/letv-le1-x608-nuovo-modello-con-cpu-helio-x10-turbo-ufficiale/

LeTV today unveiled the new LeTV The X608 1; rspetto the standard version, the LeTV Le1 X600 we reviewed here , this model will support only networks China Mobile GSM / TD-SCDMA / TD-LTE (unfortunately for us, here in Italy will not work), but will consist of a CPU " handsome. "

In fact the processor is always the MediaTek MT6795 Helio X10, the model of the new LeTV Le1 X608 though is the Turbo version clocked at 2.2 Ghz.

3G radi normalno,sestra koristi mtel karticu za internet u jednom slotu i obicnu mts u drugom.
Jedino za 4G ne znam,ali to mogu proveriti narednih dana kada budem u Novom Sadu.

Radi ce 3g ali za 4g nisam siguran posto je verzija za china mobile a ne china unicom.
Mada mozda i 4g bude radio,kod tih kineza se nikada ne zna :)

Fora je vjerovatno kao sa Redmi Note 2 koji radi, ali po specifikacijama ne bi trebao :)

Da poludiš, sad treba da platim carinu, pa ako nije ok, da reklamiram..., ma ima da mu otvorim dispute na paypalu.

Ja pisao da ga zaobidjete ako vec niste kupili jer je taj prodavac los.
Jedva odgovara,laze....tuga.
Imas paket u 4g,a telefon ne podrzava?! ja bi poludeo :/

Ja nemam 4g karticu, ali mogli bi da mu napravimo zvrčku preko PP, samo ne znam kako, ako traži da mu se pošalje natrag, a mi već platili carinu i + poštarina, jedino da insistiramo na partial refundu.

Ovaj X608 se inače i ne prodaje van Kine, niko ga nema u ponudi. Mora da su mu u onij žurbi kada je kasnio sa isporukom, uvalili nešto.

Poslednja izmena:
Sutra ujutru idem do NS-a,stavicu moju vip karticu,pa cu javiti da li radi tamo gde sa G2 imam 4G.
Ako ne,onda ce da popije negativnu na JD,a i trazicu partial refund i to je to.

Jel imao neko problem da ne moze da pristupi svom nalogu na JD?
Isao i na promenu sifre i sve i opet nista a ovi iz JD-a ne znaju u cemu je rec.
Uvek daje da je kombinacija email-a i pass-a netacna. Probao sve browsere, probao preko fona i na drugim racunarima i nista.
Sta mi je ciniti?
Ne znam da li je tema odgovarajuca jer nigde nema jd teme a ovde se najvise pise o x600 koji je kupljen sa jd.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno