Carina, pdv koliko, sta ti pisalo na paketu/fakturi jel su po tome obracunavali?I ja dam dobio x608, ali telefon je ko zmaj
Jel se dobija maska uz x600?
![]()
na mom telefonu nema onih kineskih aplikacija za gledanje njihovog online sadrzaja telefon radi fenomenalno ko zmaj testirao sm ga na Antutu testu rezultat 52728
Problem ti je bio u tome da kada se stavi da bude na engleskom ne radi restart-reboot već kada flešneš i pretisneš posle restart on zaglavi i tada držiš pow dugme jedno 15 S i on se ugasi i zatim opet pretisneš pow dugme i upališ telefon.
Jel uspeo neko da ubaci custom recovery na x600 od ewoo?
Au koju sam frku napravio sebi danas neverovatno.Skinem sa xda supersu fleshujem ga kroz twrp i telefon se zaglavi u recovery.Sta god da sam uradio (instalirao 9-ku 42-e rebootovao instalirao gappse) ne izlazi iz recovery-ja.Baterije ostalo trecina,valjda se ne puni telefon kad je u recovery-ju,i vidim da mi je jedina opcija ghost45 rom sa flash tool-om.Ali ja kuci imam windows 10 i on ne funkcionise sa flash tool-om.Ortak ima sedmicu ali nije kuci.Stavio sam ghostov rom na usb i trcim u jedini servis koji znam dok mi ne iscuri baterija.Ovaj serviser koluta ocima kao nece da radi kineske telefone moze svasta da se desi bla bla,kad sam mu dao usb i ubedio da ga da taj rom prolazi sigurno smilovao se i flashovao ghostov rom,koji mi se uzgred budi receno i nije svideo a i store mi nije radio.
Uglavnom ja za jedno iskustvo duzi i za soma dindzi kraci.
Problem ti je bio u tome da kada se stavi da bude na engleskom ne radi restart-reboot već kada flešneš i pretisneš posle restart on zaglavi i tada držiš pow dugme jedno 15 S i on se ugasi i zatim opet pretisneš pow dugme i upališ telefon.
jel to vazi za svaki recovery?
Evo vam recovery koji ce raditi na svim modelima x600, bilo da su beli, sivi, x608 i slicno. Na engleskom je, nista ne baguje, ne glavi se i instalira se vrlo prosto.Jel uspeo neko da ubaci custom recovery na x600 od ewoo?
Za sivu verziju mora da ide 2.8.7.1 recovery koji je na kineskom, imaš na početku teme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari