Pitaj ti dal vredi poslati te papire o ceni pre nego što dođe paket.Kad stigne,zalis se na visinu kako sam ja razumeo,onda prilozis ovo sto rekoh,zaboravio sam da pitam da li moze da se prilozi unapred,a cini mi se da je to neko ovde rekao da moze.
Pokusacu i to da saznam pa javljam
Brat mi radi na aerodromu a on pitao tamo nekog sefa na carini pa ovaj tako rekao kako sam ja vama preneo,pokusacu da ovo pitam kako da se dostavi unapred,realno mi je malo frka jer cekam 4 telefona a postoji sansa da me odvale,pogotovo za ovaj mx4 pro.
Ovaj moj stigo na carinu, moram večeras da im pošaljem na email račun.
****no neverovatno :sceptic:Seller: There is no change in the page.But don't worry, we have confirmed with delivery company, and they said they will arrange sending the parcel to you, when it arrived at Canada
@pumba!
Koliko si cekao na carini?
Crna Gora.
Imaš feedback od preko 100 rusa i poljaka, kod nas tbog carine, još čekićamo.Pozdrav svima,hteo bih da narucim LETV X600 kod ovog EWOO,zanima me jel neko dobio telefon ko je kupovao kod njega,iz predhodnih postova cinimi se da nije bas siguran...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari