Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Ljudi danas dobijena informacija iz prve ruke od coveka koji radi na carini,znaci moze da pise koja oces cena na paketu....dzaba nam jer carinik proverava vrednost,a zasto se razlikuje visina carine za istu stvar je zato sto onaj koji proverava pogleda cenu na 1-2 mesta i samoinicijativno odredi sa kog sajta mu je izvor.
uglavnom tacnije 80 pct ce da stavi najvecu mogucu tamo gde nasao taj predmet.
Generalno moze da se desi da carinik ne proveri uopste kod je veliki obim posla pa se orijenise po onome sto pise na samom paketu ali uglavnom proveravaju jer ih ima bas dosta.
Resenje je sledece....da se priloze skrin-sHot gde si kupio i da se vidi lepoo cena i obavezno i paypal faktura. Tad bi trebalo da ti bude onih 33 posto od cene i to je to,vec mozes da izracunas sam cenu.

Šta kao vredi im poslati screen gde je kupljen telefon i PayPal izvod?
U kom formatu, na mail, u pismu?
Dal ce uopšte i pogledati taj mail?

Kad stigne,zalis se na visinu kako sam ja razumeo,onda prilozis ovo sto rekoh,zaboravio sam da pitam da li moze da se prilozi unapred,a cini mi se da je to neko ovde rekao da moze.
Pokusacu i to da saznam pa javljam

koliko je sad taksa na zalbu i dali se taj iznos refundira,mada ko se zali uzmu ga na zub,bolje je ne zaliti se za sicu

Kad stigne,zalis se na visinu kako sam ja razumeo,onda prilozis ovo sto rekoh,zaboravio sam da pitam da li moze da se prilozi unapred,a cini mi se da je to neko ovde rekao da moze.
Pokusacu i to da saznam pa javljam
Pitaj ti dal vredi poslati te papire o ceni pre nego što dođe paket.
Mogao bi da nam kažeš sa koje carine znaš nekoga ko ti je dao te informacije.
Žalbe zaboravi, ne isplati se, osim za nešto baš skuplje, tipa 300 evra ili više.

Brat mi radi na aerodromu a on pitao tamo nekog sefa na carini pa ovaj tako rekao kako sam ja vama preneo,pokusacu da ovo pitam kako da se dostavi unapred,realno mi je malo frka jer cekam 4 telefona a postoji sansa da me odvale,pogotovo za ovaj mx4 pro.

Brat mi radi na aerodromu a on pitao tamo nekog sefa na carini pa ovaj tako rekao kako sam ja vama preneo,pokusacu da ovo pitam kako da se dostavi unapred,realno mi je malo frka jer cekam 4 telefona a postoji sansa da me odvale,pogotovo za ovaj mx4 pro.

Ljudi, imate temu carina i tamo je sve lepo objašnjeno, sa NS carine su pre tražili dokaze o plaćanju ali više to ne rade i verovatno uzimaju odokativnu cenu ako cena na paketu nije realna.

[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=VjHyf6OOJYs [/youtube ]

Ja ovde vidim 2 punjača.

Mislio sam da si dobio već tel, meni stiže uskoro (nadam se) sa EWOO, pa ako dolaze dva punjača još bolje.

Ovaj moj stigo na carinu, moram večeras da im pošaljem na email račun.

Pustena letva sa global romom u indiji.. Indusi javljaju da rom ima min bloata.

[youtube]TH7ZE7cKkqM[/youtube]

Na klipu je letv max ali je isti sw kao na x500

Ja vise ne znam sta da radim. Nije da mi se zuri, ali nisam otvorio dispute samo zbog cene i toga sto nasa carina prihvata tu cenu.
Ne znam ko je gori, da li ova holandska posta ili prodavac.

Video sam da je juce nekima iz Kanade X500 stigao na carinu, potpuno iste informacije smo imali u vezi pracenja do juce. Oni dobili obavestenje da je stigao, kod mene i dalje stoji stara informacija od 12.1.
Kazem prodavcu, on ovo odgovara:
Seller: There is no change in the page.But don't worry, we have confirmed with delivery company, and they said they will arrange sending the parcel to you, when it arrived at Canada
****no neverovatno :sceptic:

Lagano mi je EWOO dao lazni TN 15. januara. Ubacio sam bio u app i odatle pratio i do danas se nije pojavio broj, kad odem na sajt JD vidim da je promenjen broj, i sada je status 2016-01-21 03:57 The item is pre-advised.

Pozdrav svima,hteo bih da narucim LETV X600 kod ovog EWOO,zanima me jel neko dobio telefon ko je kupovao kod njega,iz predhodnih postova cinimi se da nije bas siguran...

Pozdrav svima,hteo bih da narucim LETV X600 kod ovog EWOO,zanima me jel neko dobio telefon ko je kupovao kod njega,iz predhodnih postova cinimi se da nije bas siguran...
Imaš feedback od preko 100 rusa i poljaka, kod nas tbog carine, još čekićamo.

Jel može neko ko ima x500 ili x600 da proba da li mu radi smartlock opcija sa nekim BT uređajem? Smartwatch bi bilo najbolje :)

Moram priznati da sam bas zadovoljan letvom. Izgled sjajan, u radu stabilan, ekran mi je bas prijatan. Samo baterija da je malo bolja, mada sa fast charge i to se nadomjesti.

Baterija je kako kad,nekad ok a nekada ne.Uglavnom zavisi od toga da li si na 3g ili wifi;igraš li igre,kako puniš ....evo jednog dosta dobrog ciklusauploadfromtaptalk1453642716075.jpg

Jel neko ima peoblem sa IR,meni ne radi...tacnije nece cak ni aplikacija da se upali....uzbacuje gresku.
U pitanju je x500:/

Probaj u settings, pa u aplikacije pa pokreni odatle. Javi ako uspije

[youtube]c6g9PI3lUM4[/youtube]

Randzi car :) ima li negde na netu da se skine ovaj global rom sto on koristi ?

Evo utsci i bagovi letve 500....
Ne radi mi IR,izbacuje gresku,kad odem u app setings uopste ne vidim bilo kakvu app za IR :/
Preko vibera me jako lose cuju ili ne cuju uopste
Telefon mi se 2 puta ugasio sa porukom da mora da se ladi !? sto se nije desilo ni jednom sa letvom 600
Licno mislim da je do roma,ver. je 007,mislim da cu da stavim ghost rom v6 009 ver.,ako ne izadje global u narednih 7.
javljam kad nadjem jos bagova a mislim da ih ima na zalost :/

Poslednja izmena:
Grk koji pravi miui romove za f1 je danas narucio x600 grey i imacemo odlicnog odlicno pojacanje kada mu stigne telefon .Ko je imao f1 zna o cemu pricam.

Vrh Dno