Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Kad stignu prvi telefoni promijeniće se priča. Do sada svakog frka da se nije ispalio. Ja da nisam već kupio letvu paypalom bih rizikova na jd nju ili z9

Ma ja sam kupio taj Z9 al javili mi nakon par dana da je nemaju na stanju i da ce poslati čim stigne. Ne znam za LeTV ali bolje prvo poslati poruku i pitati da li ima na stanju. Mada, vjerovatno nece odgovoriti kao sto ni meni sad ne odgovaraju.

Meni je odgovorio da ima, ali nije još poslato, prošlo je 5 dana a i vikend je.
A kako sam se već 1 zeznuo i otkazao, neću žuriti.

Odradjen uporedni test LG G3 dual i Letv X500. Sta da kazem sem da je u svemu sem u kameri i ekranu X500 bolji. Od baterije, kucista, benchmark test je na njegovoj strani,...

Evo videa, a koga bilo sta drugo interesuje neka pita

[YOUTUBE]GzzaEKxUUio[/YOUTUBE]

odlična muzika ,daj prosvetli nas koja je [emoji13]

Koja je razlika izmedju x500 i x600 modela? Otisak prstiju i takt procesora?

Razlika je pored toga sto si naveo i u kameri x500 koristi Samsungov cip, a x600 Sony-jev cip.
Dalje, x500 koristi jednu micro i jednu nano karticu a x600 dve micro kartice.
Sto se tice WiFi-ja x500 je dual wifi sto ce reci hvata i 5GHz i 2.4GHz, dok x600 samo 2.4, dalje x500 koristi i 802.11ac a x600 NE.
Sto se tice baterije x500 ima fast charging a x600 nema.
Eto to bi ti bile neke razlike pored onih koje si vec ti naveo.

x600 ima fast charging jer za isto vreme puni bateriju,sharp ekran,mute dugme,žiroskop...

Na Kimovilu pise da nema, a ako ti kazes da ima OK.
bfb092fd68591b12e66b3b35dd330ad5.jpg

Poslednja izmena:
X 600 nemam pa ne mogu reći ali x500 napuni za cca sat vremena od 20% do full....

Razlika je pored toga sto si naveo i u kameri x500 koristi Samsungov cip, a x600 Sony-jev cip.
Dalje, x500 koristi jednu micro i jednu nano karticu a x600 dve micro kartice.
Sto se tice WiFi-ja x500 je dual wifi sto ce reci hvata i 5GHz i 2.4GHz, dok x600 samo 2.4, dalje x500 koristi i 802.11ac a x600 NE.
Sto se tice baterije x500 ima fast charging a x600 nema.
Eto to bi ti bile neke razlike pored onih koje si vec ti naveo.
Znaci koji telefon ima bolju kameru? Mislim, kamera meni uopste nije bitna. Znaci treba pojuriti x500 koliko sam skapirao. Bolji je za nijansu.

x600 ima bolju kameru, ekran ima lepsu belu boju, dok X500 ima malo brzi procesor, brzo punjenje, fingerprint i sav je metalni.
Koji god da uzmes neces pogresiti vrlo su slicni, ja sam kupio x500 jer mi je lepsi :D

x600 ima bolju kameru, ekran ima lepsu belu boju, dok X500 ima malo brzi procesor, brzo punjenje, fingerprint i sav je metalni.
Koji god da uzmes neces pogresiti vrlo su slicni, ja sam kupio x500 jer mi je lepsi :D
Koliko te je izasao i odakle si ga porucio? Telefon je stvarno zanimljiv. Nexus 5 imam, ali nesto mislim za burazera da uzmem,on treba da menja svoj.

Da li se neko nekada susreo sa ovakvim wakelock-om?
U pitanju je letva x500 i ovakvo je stanje sa svakim firmware-om koji sam probao.
Google mi nije pomogao, nista nisam mogao konkretno da nadjem sem da mozda postoji neki problem sa USB portom.
Napominjem da je ovo preko noci i telefon uopste nije koriscen!

Pogledaj na xda, mislim da 7ma tema.

Interesuje me vase misljenje, imam ponudu da menjam g flex 2 za letv x500?

Da, bez doplate bi islo, moze par razloga za i protiv?
Na prvi pogled prednos flexa je kamera, ali to meni ne znaci jer ne koristim kameru skoro, i njegov x500 je nov neotpakovan

Odličan klip, kao i onaj prethodni sa ajfonom. Koja je prva stvar što ide u pozadini? Ni Shazam ni Soundhound je ne nađoše. :)

Gunnar Olsen - Trancer
Audionautix - The Big house
Jimmy Fontanez - Follow me

:D :D :D

Okacicu malo kasnije i snimak samog banchmark testa telefona x500 i lg g3

Ako ti se vise svidja x500 ti menjaj, ali sto se tice cene pogledaj cenu flex 2 i sve ce ti biti jasno. Realno onda treba da trazis doplatu. Ima jaci procesor, lg je, imace podrsku jos neko vreme...

Jel ima X600 kakvu zastitu od grebana ekrana?
Ako ne dajte neke linkove za tempered glass koji valja i odgovara za ekran

Ima GG3 sasvim dovoljno protiv grebanja

Usao na forum da pogledam koji telefon da uzmem, odlucim se da to bude neki kinez, nadjem da je x600 best buy i upravo ga nestade na JD.com. Koji sam ja baksuz :d

Proveri kasnije ili sutra, verovatno ce opet biti :)
A imas i X500 koji je par $ skuplji.

Nazad
Vrh Dno