Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

@Sre10: Hteo sam bas x600...

@ marko_ns: Znam, video sam i tu drugu verziju. Ali, em je beli, em 16gb, em skuplji :)

Proveravacu stalno, valjda ce biti opet...

Za sve one koje interesuje evo i benchmark testa. Uporedno sam odradio test Letv x500 i LG G3 Dual.

[YOUTUBE]cX6tB1KtA-o[/YOUTUBE]

Usao na forum da pogledam koji telefon da uzmem, odlucim se da to bude neki kinez, nadjem da je x600 best buy i upravo ga nestade na JD.com. Koji sam ja baksuz :d

Vala, mislim da su ih imali 1000e na zalihama.

Dal da uzmem x500 16gb?
Osim kamere ima li jos nesto losije?

Ma popu$icu i za njega koliko vidim :d

Nemam dovoljno na racunu, moram da cekam do sutra da uplatim, a sve ih je manje na stanju :)

Ako nisu prodali 10000kom, nisu ni 1.

Za sve one koje interesuje evo i benchmark testa. Uporedno sam odradio test Letv x500 i LG G3 Dual.

[YOUTUBE]cX6tB1KtA-o[/YOUTUBE]
Sa ovog tvog snimka deluje da x500 ima bolju crnu i uglove gledanja od g3 sto je veoma cudno jer sigurno koristi neki jeftini kineski displej tipa pegasus ili tianma

Ili si ga drzao na nizem brajtnesu ?

Poslednja izmena:
Sa ovog tvog snimka deluje da x500 ima bolju crnu i uglove gledanja od g3 sto je veoma cudno jer sigurno koristi neki jeftini kineski displej tipa pegasus ili tianma

Ili si ga drzao na nizem brajtnesu ?

Imas u prvom snimku podesavanja ekrana. Oba telefona su na full brightness automod off. Tako da su oba telefona na maksimumu osvetljenja. Evo sada gledam oba telefona jedan pored drugog i definitivno X500 ima mnogo tamniju crnu. Inace proizvodjac displeja je imagination technologies.

Zanimljivo. Vidim i na 4pda hvale ekran na sav glas..

Nego da li postoji oleophobic premaz preko ekrana ili su se ustekali kao vecina kineza ?

x600 sa ukljucenim internetom od 30-100% se napunio za 65 min.Ako ovo nije brzo punjenje onda šta je.

Poslednja izmena:
Letv reklama na utakmici lester-mancester siti :)

izgleda da nemaju ovih letvi jos na stanju ja sam uzo pre 7 dana i jos nisu poslali,nubiu z9 pre 8 dana i vec je stigla u holandiju

Stvarno meni nista nije jasno u vezi ovog JD. Ti kupio Nubiu prije 8 dana i već stigla u Holandiju,a ja kupio prije 10 dana i javili da nema na stanju. Jedino ako si ti kupio z9 mini?

Narucen x500 :)

Uplatio sam drugu na racun u Telenor banci (na bankomatu, stvarno odlicna stvar). Nisam morao da cekam do sutra da idem u banku da uplatim na svoj racun.
Cim sam dosao kuci vidim da je out of stock, smorim se, refreshujem stranu, kad ono pojavise se dva komada (verovatno je neko odustao) i tako sam ga ulovio.

Sad samo jos da stigne... :d

Poslednja izmena:
Bas da vidim da li ce ovih dana letv preneti x500 u indiju. Ako se to desi bice to ogromna vest za ljude koji ga ovde imaju,izbacuje se odmah global rom ,bez kineskih apk i liveTv kineskih servisa , a sa google servisima u sebi :)

Tada x500 postaje jos ozbiljnija kupovina.

Meni se kod ovog moba licno ne svidja preveliko kopiranje apple menia kada se pritisne recents dugme. Morali su taj deo lepse da odrade.

Poslednja izmena:
Stvarno meni nista nije jasno u vezi ovog JD. Ti kupio Nubiu prije 8 dana i već stigla u Holandiju,a ja kupio prije 10 dana i javili da nema na stanju. Jedino ako si ti kupio z9 mini?

ustvari platio sam pre 12 dana a poslata je 19.12 z9max je

Hajd kad stigne ostavi utiske,da znam hocul ga ostavit sebi ili u oglase

Izašla stabilna verzija 009s ima novih opcija za kameru, duža ekspozicija za noćne slike. . . da ne nabrajam imate u prvom postu link do oficijelnih romova.

Koliko ste platili letvu x600?
Da li ima neka dual sim letva?
Nisam dobro skapirao koji je bolji x 500 ili x600?

Poslednja izmena:
Bez ljutnje ali sve to mozes naci par stranica unazad, a za ovo dual sim pise u specifikaciji sigurno ;)

Koliko ste platili letvu x600?
Da li ima neka dual sim letva?
Nisam dobro skapirao koji je bolji x 500 ili x600?
Imas letvu 16GB za 110$.
Sve su letve dual sim.
X500 je noviji pisao sam razlike izmedju x500 i x600. Obrni koju stranu unazad videces razlike.

Gledam ceo dan jexeni jd sajt i nigde ne pise da je dual sim.
Na jd -u je 110?

Poslednja izmena:
Promenili su za X600 od 16GB, samo 20$ je kupon, tako da je on najskuplji - 131$
X600 32GB - 124$
X500 32GB - 129$

Nazad
Vrh Dno