Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Da,poskupeše.
Koliko cenite da će izaći sa domaćim zulumom?Mislim da će zluma biti za oko 5.000 dinara za ovaj od 129 usd.

Poslednja izmena:
Pa posto jd stavlja tacne racune u pakete(tako su ljudi pisali) toliko koliko si platio pa puta 1.32.

Sto opet nije losa cena ako se uzme da je x500 3gb/32gb na aliju 195$

Poslednja izmena:
Ne znam kakav je u poređenju sa Meizu M2 notesom?

Znači bolji je.
Letva sa JD-a dolazi sa internacionalnim romom?

Promenili su za X600 od 16GB, samo 20$ je kupon, tako da je on najskuplji - 131$
X600 32GB - 124$
X500 32GB - 129$

Ispravka:

X600 32GB - 124$
X500 16GB - 129$

Koliko je bolji ovaj X500 jer mu je zadnja strana od metala?
Nisam neki ljubitelj skroz metalnih telefona, ladni su ko tastina dusa zimi...

Nisam ni ja pametan,imam ovde meizu M2 note za 200 eura sa dve godine garancije.Da kazem da je letva povoljnija moram da čekam da prođu dve godine jer će svaki potencijalni kvar razbucati sadašnju kalkulaciju.

Poslednja izmena:
Kalkulacija će da ti se razbuca i ako ti rosa padne na taj Meizu sa "garancijom".

Da kucnem u drvo nikada mi jos nije ispao niti jedan jedini telefon.
Zato je mikrofon otkazao,flet kabl,tastatura,ekran u zadnjih 15 godina.

Poslednja izmena:
Ja sam prso totalno,ne znam da li x500 16gb ili 600 32gb...nisam vise pametan....tuga :/

Nisam video ni jedan uzivo i to me jede....,ovaj x500 bi voleo da vidim uzivo i onda bi znao sta da radim

Poslednja izmena:
Ovi kinezi su zlo, i ja sam se zbog ove teme navadio, sada vagam izmedju x600 i nubia z9 max.

Uzmi oba ako imas love, pa koji ti se manje svidi u oglase, ne možeš biti u minusu nikako.

Ja sam sad uplatio 240e u intezi,uzimam za mene i brata,burazeru se vise svidja 500 a jos nismo ni sigurni koliko ce da mu ostane skobodnog prostora kad se sve apdejtuje i stavi navigacija koja je potrebna i meni i njemu jer smo non stop na putu

I ja sam se lomio izmedju x500 i x600, presudilo je to sto je u tom trenutku nestalo x600 32gb na JD.com :D

Neko je ranije spomenuo da slobodno ostane 10,5gb, ne znam da li je tacna informacija.
Jednostavno cu cesce prebacivati snimke i slike na komp; muziku, filmove ili nesto slicno i onako necu drzati na njemu, tako da mi manje prostora nece predstavljati veliki problem (nadam se).

Ali sto se tice debljine tu x500 ima prednost, 2mm je ooogromna razlika...

Sa strane su iste debljine jedino što x600 ima na sredini stomačić

I ja sam se lomio izmedju x500 i x600, presudilo je to sto je u tom trenutku nestalo x600 32gb na JD.com :D

Neko je ranije spomenuo da slobodno ostane 10,5gb, ne znam da li je tacna informacija.
Jednostavno cu cesce prebacivati snimke i slike na komp; muziku, filmove ili nesto slicno i onako necu drzati na njemu, tako da mi manje prostora nece predstavljati veliki problem (nadam se).

Ali sto se tice debljine tu x500 ima prednost, 2mm je ooogromna razlika...
Kupio si dobar telefon. Sad, glavni problem kod letve je osjetljivost ekrana tj staklo je skroz do ruba telefona. Nema sa strane ništa kad gledaš odozgo. Tako kad padne na tvrdo licem, ćoškom na dolje, pao je. I zbog toga ćeš ga držat u futroli/case/flip caseu. A znaš kako će da dođu tu ta dva milimetra do izražaja...

Ljudi jel moze brz odgovor,da li da uzmem 2 x x500 u jednom paketu ili da sacekam neko vreme pa da uzmem odvojeno,to pitam zbog carine,ako neko zna iz iskustva.
Hvala unapred

Definitivno ih poruci odvojene, jer poznavajuci nas menatalitet prvo sto ce im padne na pamet je da preprodajes i ako si u mogucnost jedan naruci na svoju adresu a drugi poruci na neku drugu cisto da se osiguras da te nece oglobiti za carinu. Bar ja tako gledam a sada ako neko ima licno iskustvo neka kaze svoje.

Zavisi kako ti procene telefon. Neko je napisao pre par dana da je carinu platio 6750 din ili tako nešto za jedan. Ako imaš sreće proći ćeš jeftinije, ali sve je to lutrija.

Promenili su za X600 od 16GB, samo 20$ je kupon, tako da je on najskuplji - 131$
X600 32GB - 124$
X500 32GB - 129$
Ma nije tacno bre to sam pisao i postavljao slike od prvog dana je popust na njega bio 40$ iako pise 20$.
Ja uzeo zeni pre jedno 5 sati x600 16GB.

Uzeta prva letva x500 :)
Inace nemoze 2 komada jer onda racuna kupon samo 60 usd,a kad je komad onda je kupon 40,sad probao.
letva prva 1.jpg

P.S sad ne znam koliko da cekam da uzem drugi komad,burazer ovde d'ugine...ko da kupujemo 2 BMW x6 xD

Poslednja izmena:
A taj tvoj burazer je tako neurozan kao da ce sada ovog trenutka da ih omah posalju i da ce da stignu sutra. Ako ih sada porucih racunaj da narednih 4-5 dan sigurno nece nista raditi po pitanju vase posliljke tako da mu je sasvim sve jedno porucio sada odmah oba ili porucio jedan sada a jedan sutra.

Vrh Dno