Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Moj x500 sa JD je stigao u Srbiju na carini je vec 3 dana, ali sad su praznici necu ga skoro dobiti. Inace akcija na JD je trajala do Nove godine, sad ne prolaze kuponi

Vidim ja da će biti disputea kod PP, koliko dana ja zaštita, 45?

Sto pa par njih rekli da im na carini par njih dobilo vec dal 500 dal 600 ne vidim za sad razlog za dispute.
Par Poljaka i Rusa pisali na jd da su dobili i da je super.
Zasto dispute, zato sto smo nestrpljivi, jos nije vreme za to za sada.

180 dana pa dispute na paypal koliko ukapirah, mada vjerovatno ce stici svima ;)

Poslednja izmena:
Da 180 dana je zastita na PP.

Onda je na ebay mnogo kraće.

120 ebay

pojavio se i x500 32gb al nema popust

popust je ostao za nubie i lenovo,mozda jos neke modele

moze 2x ja sam uzo i nubiu i letvu

Kako si ti burazeru uspeo dva uzmes nije mi jasno,ja sam probao i 2 naloga da urdim i nisam uspeo,valjda mi zapamtio kreditnu sa prvog naloga i neije hteo pejment da mi prodje,stavio sam cak i adresu drugu sve drugo,zamenio sam mesta ime i prezime,samo je kreditna ostala ista i nije proslo za dva x500 :smash:

Poslednja izmena:
Kako si ti burazeru uspeo dva uzmes nije mi jasno,ja sam probao i 2 naloga da urdim i nisam uspeo,valjda mi zapamtio kreditnu sa prvog naloga i neije hteo pejment da mi prodje,stavio sam cak i adresu drugu sve drugo,zamenio sam mesta ime i prezime,samo je kreditna ostala ista i nije proslo za dva x500 :smash:

citaj gore sta pise

http://en.jd.com/product/997542.html

Raspakovka
[YOUTUBE]froKIuFrINs[/YOUTUBE]
Izgleda da se ne dobija nikakva futrola, punjač je EU, što je po meni +, neko reče nije original LETV.

Znam ali u prethodnom komentaru je rečeno da ne dolazi pa sam zato napisao

Skontao sam kasnije, koliko vidim svi prodavci stavljaju ovaj buđavi rom na telefon. . .ogavan je .

Do malopre sam bio ubedjen da cu kupiti x500 prevashodno reko noviji je model ima citac otiska prsta a ostalo je sve isto, kad ono meni najbitnija stavka, x600 ima bolju kameru i mnogo bolji blic. Recite mi listam u nazad a ne vidim, da li je blic recimo u rangu samsung s4,s5 telefona?

Jeste, bolja je kamera na x600, i geralno je kvalitetnije odradjen.

Ako neko hoce da proda ili da mi preproda telefon neka me kontaktira :) Nisam vest u kupovini robe iz kine, ako neko moze jeftinije da naruci fon i da pritom zaradi koji evro stojim mu na raspolaganju :)

Tu prvu sam ja naručio i treba da mi stigne a ta druga pravi telefon još debljim pa zato nisam uzeo a ne vidim smisla da nosim kartice uz telefon mada stvar ukusa ,zadnja manje štiti ali zato deluje tanje.

Pa šta znam, ako ispadne i otvori se futrola može da završi na ekranu, sa ovim magnetom je zatvorena.

Pa šta znam, ako ispadne i otvori se futrola može da završi na ekranu, sa ovim magnetom je zatvorena.

Kod njega su jedino oštre ivice problem, to mu je ahilova peta, mislim da sam ekran trpi mnogo veće udarce. Mada na kraju krajeva možeš staviti i kaljeno staklo da budeš potpuno siguran.

Ja te futrole na preklop ne koristim već duže vreme, nezgodne su mi za korišćenje tel. sa jednom rukom.

Jedno glupo pitanje. Da li X500 podrzava otg? Uzeo bih model od 16GB i ako ima otg onda bih slike prebaciva direktno na fles.

Sinoc sam video nazivo x600 i odusevio se,skroz kvalitetno odradjen,ko god da ga je porucio nece se pokajati,ekran retina...kamera extra,fizucki izgled,jedino me brine ta podrska,malo nervira te kineske app,ja cekam x500 i molim se da jd pusti kupon opet duzmem x600

Izgleda da je ovaj prodavac x500 neka prevara, nikome nista ne odgovara, nista se ne desava...

Sa JD-a su počeli da dolaze sd kartice pa će valjda i telefoni

Meni prodavac napisa da ce ga sad poslati do kraja sl nedelje.
Kao rasnici su umorni, nusu hteli prekovreneno da rade pa kao nisu ocekivali tolike porudzbine i ako ne mogu da sacekam da otkazem porudzbinu.
Platio sam ga 30.12.2015 jel nekom mozda krenuo a da je kupio tada ili kasnije?

Meni pre neki dan reko 5og će možda pa ništa, čeko sam taj 9i, ali sve mi se čini, piši propalo.

Vrh Dno