Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Podrska im je ocajna,2 dana ne odgovara niko sa jd,jer ne mogu da platim paypalom,stoji da kontaktiram njih.Na face-u vidim sve same jedinice im ostavljaju,prodavac odgovara na pitanja svaki drugi dan itd.

Lol, ti komentari na facebook-u ni malo ne ulivaju poverenja.
Ko god je kupio nešto bolje da ih ne gleda.

Ja porucih jutros X500, pa cemo videti. Mene plasi to sto nigde ne pise u opisu novi, nego samo pise original.
Poslao sam pitanje prodavcu posle porucivanja, videcemo da li ce da odg.

A da, neki stranci sto su porucivali pa isli na cancel order sledeceg dana, nije im otkazano ali su odmah dobili obavestenje da je paket poslat, ocigledno je tu neki cirkus :d

I kao imaju preko 1200 porudzbina (verovatno se misli na X600) pa ce im trebati vise vremena za slanje.

Meni je pisalo canceled.

Meni su porukom odgovorili da garantuju original i da ce poslati...

Evo malo testiranja baterijice u x500

Dakle na bateriji je izdrazao 3 dana i 12 sati. Pri cemu je ostao na 4% baterije sto znaci da bi izdrao jos malo vremena na njoj. Sve vreme ekran je bio na 50% osvetljenja i bio je 3h45m SOT.

Tokom ovog vremena gledao se youtube, pricalo, kuckalo, citalo,...

Sve u svemu ja sam zadovoljan.

Prilozi

• Screenshot_2015-12-22-12-10-40.jpg
    Screenshot_2015-12-22-12-10-40.jpg
    79.6 KB · Pregleda: 79
  • Screenshot_2015-12-22-12-10-55.jpg
    Screenshot_2015-12-22-12-10-55.jpg
    72.2 KB · Pregleda: 77
  • Screenshot_2015-12-22-12-11-21.jpg
    Screenshot_2015-12-22-12-11-21.jpg
    122 KB · Pregleda: 77
Blago tebi kad za 3 dana imas manje od 4 sata SOT-a

Da li je neko narucio nubiu z9 na Srbiju sa JD? U pm zao mi sto nisam uzeo x600 dok je bio, a za ovu nubiu zelim da posaljem nuklearku posto ne mogu da narucim ni na SRB ni na bilo koju drugu zemlju....

Probaj vise puta, ja nisam mogao ni u BiH, ni u Austriju, Svicarsku... Probao ponovo nakon par sati i uredno prošlo.

Da li je neko narucio nubiu z9 na Srbiju sa JD? U pm zao mi sto nisam uzeo x600 dok je bio, a za ovu nubiu zelim da posaljem nuklearku posto ne mogu da narucim ni na SRB ni na bilo koju drugu zemlju....

ja sam narucio nubiu i polako se krece ka srbiji,a imas jos uvek x500 na popustu

Vratili i x600 u obe boje po 160-40usd.

X600 je poceo sa slanjem sudeci po pisanju na stranom forumu, dok ovaj za X500 jos nije (nisam nigde procitao da je neko napisao da mu je krenuo) odgovorio mi je na poruku da su telefoni novi, pitao sam ga i kad da ocekujem da posalje, pa ako (cim) odgovori, javljam :)

kako nisu krenuli, x500 sam narucio pre nedelju ipo dana i poslali su nakon tri dana. Evo trenutno su u tranzitu, tj. napustiio je aerodrom.

Nadam se da ce pre nove godine stici na carinu.

kako nisu krenuli, x500 sam narucio pre nedelju ipo dana i poslali su nakon tri dana. Evo trenutno su u tranzitu, tj. napustiio je aerodrom.

Nadam se da ce pre nove godine stici na carinu.
Odlicno onda :)
Mozda u nase krajeve salju sto pre :D Citam ova pitanja prodavcu i vidim da neki koji su 13og porucili jos im nije krenulo, kao i neki kanadski forum gde su bas dosta porucivali i kazu da X500 jos nikome nije krenuo, a za X600 da salju posle par dana.

Ja vec treci dan pokusavam da platim preko paypala,stavljam i druge adrese i nece pa nece.Samo mi izbaci:There was an error with your payment !

Please email us at [email protected] and we will assist you with your payment.

I oni mi treci dan ne odgovaraju na mejlove.Uzas,nznm sta vise da radim.

X600 je poceo sa slanjem sudeci po pisanju na stranom forumu, dok ovaj za X500 jos nije (nisam nigde procitao da je neko napisao da mu je krenuo) odgovorio mi je na poruku da su telefoni novi, pitao sam ga i kad da ocekujem da posalje, pa ako (cim) odgovori, javljam :)
Koji forum pratiš, gde je najživlje kada je ovaj sajt u pitanju?

Ja sam kupio od njih x500 prvog dana akcije, trebalo bi da stigne za 2-3 dana u Srbiju. Ali sad zbog praznika na carini ne verujm da cu ga dobiti pre Bozica
9FOZnlb.png

Ja vec treci dan pokusavam da platim preko paypala,stavljam i druge adrese i nece pa nece.Samo mi izbaci:There was an error with your payment !

Please email us at [email protected] and we will assist you with your payment.

I oni mi treci dan ne odgovaraju na mejlove.Uzas,nznm sta vise da radim.

proveri ti na paypalu da ipak nisi platio,i meni je tu gresku izbacivalo ali ipak uredno plati,ili probaj drugi browser

odgovaraju oni na mail bar onaj sto im posaljes idi na acc settings,pa onda message i izlistane poruke otvoris na details

Nisam platio, stoji mi na paypalu stalno denied.
Tu su poruke koje šaljem prodavcu, ali na jd-ov mejl mi ne odgovaraju niti na face-u.Probaću drugi browser, mada čisto sumnjam da je do toga.

Nece ni meni da prodje placanje preko paypal, izadje ta greska. Ne znam da li jos da pokusavam. Ma sve zajedno ovaj sajt je skroz budjav....

Evo rasteretiće vas Učitelj novčanih problema, inače jako nešto smrdi za ovu cenu. . .

Meni je telefon (x600) koji sam kupio preko alija stajao na carini oko 15 dana i juče je stigao.

Carina je bila tačna u dinar nekih 6700 sve ukupno, da me ne bi davili u pp koliko sam platio.

Inače ovo je drugi x600 koji mi je stigao i stvarno sam prezadovoljan, doduše taj drugi sam uzeo za prodaju.

Vrh Dno