А да ли им је послато? Питам пошто и ја планирам да наручим.
Koja je poenta telefona ako ja treba da se ogranicavam na njega i da gledam sta cu i koliko cu da koristim? Koliko vidim ovaj telefon ako se bas arci jedva izgura dan a ako ga ne diras onda mozda i izvuce 2 dana bez punjenja.
I posto vidim da svi koji se uhvate za telefon prvo sto gledaju taj antuttu test! Za cega mu je to? Posto nemam androdi fon a i ovaj sto imam ne sluzi nicemu drugome nego eto da stoji posto je neki od pre marije terezije. Unazad dve nedelje sam trazio fon i bio sam porucio doogee x5 ali su ga vratili sa carine nazad prodavcu a sada gledam sta uzeti novo i poruciti. Gledam i ovaj fon ma prosto gledam svasta sta bih sada mogo da narucim a kolega za koji god se telefon uhvatim prvo sto me pita koliko je dobio na antutu ocenu. Pa ako ima neko da kaze sta mu je taj test, kontam da je nesto u vezi igrica ali ajde bolje da neko pametniji odgovri nego da suketam ******stine.
onda kupi lenovo p780 ,malo stariji ali proverenih telefon sa baterijom za 3-4 dana
Fazlija uzmi lepo xiaomi redmi note 3, metalni, baterija 4000mah drzi 3 dana sigurno. Ako ti je skup sacekas jedno mesec dana pa ce pojeftiniti. Poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari