Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Hvala. U dilemi sam posto na JD nema X500 od 32gb na akciji a on me nekako vise vuce zbog otiska i brzog punjenja, a X600 32gb izgleda ponestaje.

Koja je poenta telefona ako ja treba da se ogranicavam na njega i da gledam sta cu i koliko cu da koristim? Koliko vidim ovaj telefon ako se bas arci jedva izgura dan a ako ga ne diras onda mozda i izvuce 2 dana bez punjenja.

I posto vidim da svi koji se uhvate za telefon prvo sto gledaju taj antuttu test! Za cega mu je to? Posto nemam androdi fon a i ovaj sto imam ne sluzi nicemu drugome nego eto da stoji posto je neki od pre marije terezije. Unazad dve nedelje sam trazio fon i bio sam porucio doogee x5 ali su ga vratili sa carine nazad prodavcu a sada gledam sta uzeti novo i poruciti. Gledam i ovaj fon ma prosto gledam svasta sta bih sada mogo da narucim a kolega za koji god se telefon uhvatim prvo sto me pita koliko je dobio na antutu ocenu. Pa ako ima neko da kaze sta mu je taj test, kontam da je nesto u vezi igrica ali ajde bolje da neko pametniji odgovri nego da suketam ******stine.

x600 ima brzo punjenje,gleda se koliko ima sati ekrana ili SOT i kod ovoga telefona to uopšte nije loše čak je i iznad proseka za telefone od 5,5'.

Koja je poenta telefona ako ja treba da se ogranicavam na njega i da gledam sta cu i koliko cu da koristim? Koliko vidim ovaj telefon ako se bas arci jedva izgura dan a ako ga ne diras onda mozda i izvuce 2 dana bez punjenja.

I posto vidim da svi koji se uhvate za telefon prvo sto gledaju taj antuttu test! Za cega mu je to? Posto nemam androdi fon a i ovaj sto imam ne sluzi nicemu drugome nego eto da stoji posto je neki od pre marije terezije. Unazad dve nedelje sam trazio fon i bio sam porucio doogee x5 ali su ga vratili sa carine nazad prodavcu a sada gledam sta uzeti novo i poruciti. Gledam i ovaj fon ma prosto gledam svasta sta bih sada mogo da narucim a kolega za koji god se telefon uhvatim prvo sto me pita koliko je dobio na antutu ocenu. Pa ako ima neko da kaze sta mu je taj test, kontam da je nesto u vezi igrica ali ajde bolje da neko pametniji odgovri nego da suketam ******stine.

Antutu je sveobuhvatan test telefona sto ukljucuje grafiku, procesor, ram,... Sto veci skor to je sveobuhvatno bolji telefon po performansama. Sto se tice izdrzljivosti tu pisi propalo za 90% danasnjih androida. Sve su to masine koje crpe bateriju i sa jacim koriscenjem tesko da ce ti ijedan telefon izdrzati vise od jednog dana. Konkretno meni x500 izdrazava 2 dana sa umerenim koriscenjem. Evo sada za vikend sam ga slabije koristio i izdrzace 3 dana.

Ono sto trebas da gledas je da izdrzi sto vise SOT (Screen on time - vreme ukljucenog ekrana) i da ako je to moguce ima brzo punjenje baterije. Primera radi x500 moze na 50% osvetljenosti ekrana da izgura preko 5 sati SOT sto je ok. Pri cemu imas brzo punjenje i telefon se za pola sata napuni na 70%. Tipa za 10 minuta na punjacu imas 20-30% baterije sto je odlicno.

Sve u svemu tesko ces u danasnje vreme naci dobar telefon koji ce imati vise od 5-6 SOT i koji ce moci da prezivi 3-4 dana koriscenja.

Prihvatiti činjenicu da ga treba svako veče priključiti na punjač i to je to.

Pa ja bas ne bih da prihavtim tu cinjenicu da moram svako vece da punim telefon. Nasao sam sebi telefon ali sada ne znam koliko su te informacije tacno.

Prvo da se izvinem svima u ovoj temi za ovo skretanje sa teme ali ako neko ko se vise razume moze da kaze koliko ove informacije o ovom telefonu mogu da budu tacne.

Taj fon gledam vec unazad nedelju dana i sve se snebivam ko seoska mlada da li ga poruciti ili ne a i cekam da mi vrate pare sa aliexpress i cekam jos nesto da mi legne na PP da mogu da ga porucim.

onda kupi lenovo p780 ,malo stariji ali proverenih telefon sa baterijom za 3-4 dana

Da li je neko kupova sa ovog sajta JD.com ? Kakva su vam iskustva? Vidim neki ih hvale neki kude...

Poslednja izmena:
Porucio sam sa njih prvi put pre nedelju dana. Telefon je poslat za 3 dana, sve regularno sa tracking brojem. Narucio sam i dve SD kartice iz JD kolekcije koju oni sami prodaju i evo nakon 7 dana jos uvek mi ih nisu poslali. Videcemo kako ce i sta biti. Jedina prednost je paypal i njihova zastita. Ako me zeznu ovi zalicu se paypalu.

Fazlija uzmi lepo xiaomi redmi note 3, metalni, baterija 4000mah drzi 3 dana sigurno. Ako ti je skup sacekas jedno mesec dana pa ce pojeftiniti. Poz

Out of stock :( Dok ja ukapirah kako ovo funkcioniše i dok nađoh ko ima paypal, vi ga poručiste i ja osta praznih šaka :)

probaj više puta u toku sat vremena, puste oni po još neki komad povremeno

onda kupi lenovo p780 ,malo stariji ali proverenih telefon sa baterijom za 3-4 dana

Ma ovo mi je onda sa konja na magarca da idem. Dzaba mu sve kada je po drugim specifikacijama los.

Fazlija uzmi lepo xiaomi redmi note 3, metalni, baterija 4000mah drzi 3 dana sigurno. Ako ti je skup sacekas jedno mesec dana pa ce pojeftiniti. Poz

Telefon je super ali bas toliko para nisam spreman sada da dam za fon. No videcu da porucim onaj sto ga vec oblecem pa na kraju ako mi se ne svidi uvek ga mogu prodati za pare koje dam za njega ili uz neki minimalni gubitak.

U svakom slucaju hvala svima i necu vise da vam silazim sa teme.

Out je samo X600 od 32gb silver, ima grey. Ja cu da porucim X500 i ako je od 16gb i u ovoj jadnoj boji, ali steta bi bila da se propusti ovakva cena. Jos samo da uspem da se registrujem na paypal, jel imao jos neko problema da kad popuni ona polja vecito izbacuje da je nesto pogresno ili da fali?

СРЕ10, хвала ти, на то већ нисам обратио пажњу.

Nakon što su mi refundirali pare od prve otkazane kupovine, opet sam naručio 1 X600/32, sivi, ne znam da li je pre nedelju dana bilo i belih, jer sam uvek birao sivi. Elem, zbog pada pinara, za 7 dana, platio sam nekih 400-500din više.
Sad bih naručio i dodatnu opremu, ali šta ako mob ne stigne.

Bolje sacekaj :D Ja cu sutra da porucim ovaj X500 kockacu se sa 16gb, mada ni jedan ni drugi prodavac nemaju feedbackove, a planirao sam oba da porucim pa koji mi se vise svidi ostavim, drugi prodam.
Mada uzdam se u to da je kod njih standardna cena pa JD daje jos 40$ popust.
Pokusavao sam na jos nekim sajtovima da vidim da li je neko porucivao otkad je izasla ova ponuda, uglavnom neki rekose da su posle par dana dobili broj za pracenje koji je jos neaktivan.

Jel neko odavde ko je porucio X500 ili X600 dobio broj za pracenje?

Meni je ova cena na JD nerealno niska. Sve kontam da tu nesto ne stima.... :trust:

Pa pazi cena prodavca je ok, vrlo malo niza nego one na aliju, a ovaj popust od 40$ daje JD. I ja sam tako kontao al onda vidim i Nubiu Z9 po slicnoj ceni, a kao prodavac se vodi JD pa se nadam da je to ipak ok.
Tu je i paypal kao zastita. Jedino ako su neki falicni pa moras da vratis za full refund, ostaje verovatno onaj gubitak sto je dat za dazbine (to mi je nekako logicno inace se nikad nisam susreo sa tim).

Ja baš vidim pozitivne.

Ja sam se zeznuo 2 puta u zadnjih 20 dana. Prvi put sam kupio model od 16gb na 1949deal za nekih 150 dolara. Salju mi mail e zao im je desila se greska na sajtu nije to ta cena, vrate mi pare. Kupim na tinydeal za 175$ 32gb varijantu, posle par dana salju mail nemaju na stanju, nude mi sivu varijantu. Rekoh ok salji sivu, posle par dana, nemaju ni sivu nego da sacekam. I zavlace me tako ima 20 dana. Otkazao sam kupovinu i cekam da mi vrate novac. Pa kontam ako me jos i ovi zeznu tacno cu odustati od kupovine

Šta im je ovo za power plug eu type, možda dobijemo pravi pubjač, bez adaptera.

nema vise ,ko je uzeo -uzeo je a ko ce dobiti to ce se tek videti ,sada je 257e-40$

Nazad
Vrh Dno