Na JD.com jos traje akcija za sivi x600, 164$ +40$ kupon + 10$ kupon za nove korosnike RJ7733 sto sve zajedno dodje 114$ Ne moze bolje!
Jel prolaze oba kupona?
Evo videa, a koga bilo sta drugo interesuje neka pita
Znaci koji telefon ima bolju kameru? Mislim, kamera meni uopste nije bitna. Znaci treba pojuriti x500 koliko sam skapirao. Bolji je za nijansu.Razlika je pored toga sto si naveo i u kameri x500 koristi Samsungov cip, a x600 Sony-jev cip.
Dalje, x500 koristi jednu micro i jednu nano karticu a x600 dve micro kartice.
Sto se tice WiFi-ja x500 je dual wifi sto ce reci hvata i 5GHz i 2.4GHz, dok x600 samo 2.4, dalje x500 koristi i 802.11ac a x600 NE.
Sto se tice baterije x500 ima fast charging a x600 nema.
Eto to bi ti bile neke razlike pored onih koje si vec ti naveo.
Koliko te je izasao i odakle si ga porucio? Telefon je stvarno zanimljiv. Nexus 5 imam, ali nesto mislim za burazera da uzmem,on treba da menja svoj.x600 ima bolju kameru, ekran ima lepsu belu boju, dok X500 ima malo brzi procesor, brzo punjenje, fingerprint i sav je metalni.
Koji god da uzmes neces pogresiti vrlo su slicni, ja sam kupio x500 jer mi je lepsi![]()
Odličan klip, kao i onaj prethodni sa ajfonom. Koja je prva stvar što ide u pozadini? Ni Shazam ni Soundhound je ne nađoše.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari