Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sto se tice KK, uopste nisam zainteresovan za update... i na S124 primetim da mu treba vise RAM-a Mrzi me da flashujem nazad S123, ali mi je fluidnije radio.
evo i meni se pojavio bug, imam samo jednu karticu u prvom slotu i u toku razgovora se iskljuci ton a veza se ne prekida i to traje recimo desetak sekundi pa i duze .nakon prekida poziva i ponovnog uspostavljanja veze bude sve ok. to mi se inace desilo kad sam prebacio na 3g mrezu pri punom signalu, kod kuce ga drzim na gsm jer je slab signal 3g mreze i nisam imao problema
Izvinjavam se sto upadam u temu, ali da ne bih otvarao novu, samo da pitam. Vidim na MS se prodaje ovaj telefon nov(navodno) sa grancijom(upitno), za 200 evra. Imajuci u vidu da je u WW kostao(trenutno ga nema) ako se dobro secam oko 300 i nesto. Koji je razlog ovakve cene, da li je u pitanju neki fasilfikat ili nesto drugo?
Није ни та рам меморија проблем, колико је проблем интерна од само 4гб.Само зато ћу да продам леново п780, јер да није тога и да је меморија већа, неке ствари бих могао да занемарим!
Rusi na svom lenovo forumu imaju zatvoreno testiranje kitkat-a za Lenovo P780 . Postoji i naziv verzije koja prema reakcijama sa foruma treba još dosta peglanja ali izgleda da će kitkat uskoro ipak biti izbačen za ovaj telefon zahvaljujući velikoj popularnosti u Rusiji . E da naziv roma izgleda glasi p780_KK_S205_ROW . Nadam se da će posao oko testiranja brzo biti gotov .