Šta je novo?

Lenovo P780

Eto hvala i za poruke,znaci nije bug vec moje neznanje a ja probao 1080p rip i radi ok isto kao i 720p rip a to sa jezgrima mi stoji na default

neki savet za zvuk preko slusalica ako moze da se pojaca, kada slusam radio,mnogo je tiho

Poslednja izmena:
Mislim da to moze da se poveca, jer kada sam probao Samsungov ROM za P780 zvuk je bio primetno jaci.

Ono sto sam video kao mogucnost je da se kroz Engineering mode za MTK izmeni nesto za Audio, sa 125 na 145. Ali kod mene je vec na 152, tako da ne bi menjalo nista :(
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2248396
Isto je i za speaker i za sluske.

Druze svaka ti cast, odlican program,i meni je ringtone isto kao i tebi 152 i bas razbija kako se cuje a sluske bile na 112 , sad sam povecao na 145 i mnooogo se bolje cuje, danas cu se malo igrati sa podesavanjima pa mozda moze to jos bolje. Hvala jos jednom

Stigao je update za vibe rom 1.5 - http://bbs.lenovo.com/vibeui-fabu/t376738/ (VIBEUI_V1.5_1421_DEV)

[System]
Optimization occurs after updating to Android 4.4 version of the problem Caton
Optimize indoor signal instability
After the update fixes the music used in factories, heating problem occurs phones
When prompted to change the theme to repair resource application fails
Not bright screen can not hang up the phone call when repair
Repair card does not display a H + network
Fix memory on occupancy and there is a high crash problem

[Desktop] music
Desktop wallpaper can not be set to repair the problem

[Green] browser
Crash repair browse some pages

[Music assistant]
Repair install preset music assistant, SMS text messages are not shown in the pc

[Baidu input method]
Under Baidu input method fixes the English keyboard add location picture message box is displayed correctly

[Weather] through
Weather forecast for repair through click interface weather conditions Hide / Show icon appears to stop running

Ma hoce li neko predloziti dobar modem za MTS?:) U bg mi je ok, ali u Nisu ooouch.

V16 je dosao uz fon, ali probah jos neki.. Nothing:(

Najbolje ti je da ih skines sve i isprobas koji ti odgovara. Meni je V16 najbolji bio od svih. Ali opet ne dovoljno dobar :)

Meni je v51, probaj sa tim..ja se ne zalim..

Da li postoji nacin da se doda vise od jednog kontakta odjednom kada se salje SMS? Na Samsungu recimo kucan "biz" (biz kontakti) i mogu da checkiram nekoliko konkakata odjednom... na glupom Lenovo msg appu moram svakog posebno da trazim (uvek od pocetka moram da kucam "biz").
Onaj H.. kako vec SMS isto nema tu opciju! :)

Da li postoji nacin da se doda vise od jednog kontakta odjednom kada se salje SMS? Na Samsungu recimo kucan "biz" (biz kontakti) i mogu da checkiram nekoliko konkakata odjednom... na glupom Lenovo msg appu moram svakog posebno da trazim (uvek od pocetka moram da kucam "biz").
Onaj H.. kako vec SMS isto nema tu opciju! :)

Zato sam se ja vratio na Go SMS aplikaciju, i ako prezivis da poruka bankomata izadje pod imenom prvog kontakta u imeniku, sve ostalo radi dobro....imas cak i free sms-ove ako si na netu :)

Zdravo svima.
Imam problem sa Lenovo P780, naime telefon radi sve fenomenalno, ali imam problem sam mrezom, prilikom razgovora s nekim desava se da se ponekad prekine, ne prekida se veza vec se nista ne cuje, niti ja cujem sagovornika-niti on mene, ali veza postoji. Tako da ako neko zna o cemu se radi bio bih mu zahvalan na pomoci.

Zaboravio sam da napomenem da taj prekid traje mozda 10-tak sekundi i posle se stanje normalizuje. Mada ja u vecini slucaja ne cekam nego prekinem pa pozovem ponovo.

Poslednja izmena od urednika:
To isto pitanje si postavio na Androidsrbija forumu i dobio odgovor,zašto ga postavljaš i ovde?

To isto pitanje si postavio na Androidsrbija forumu i dobio odgovor,zašto ga postavljaš i ovde?

Zato sto odgovor nije bio potpun, recimo, ja sam laik i nemam pojma sta je modem, da li je hardver ili softver, sta treba da uradim, da nosim telefon na servis ili da instaliram neku aplikaciju? Uostalom, ako se tebi ne svidja sto sam postavio, mozda ce nekom drugom da se svidi pa ce mi odgovoriti, uostalom nije tvoj problem!

Jel VIP mreza u pitanju i da li je na primarnoj ili drugoj kartici?

Zato sto odgovor nije bio potpun, recimo, ja sam laik i nemam pojma sta je modem, da li je hardver ili softver, sta treba da uradim, da nosim telefon na servis ili da instaliram neku aplikaciju? Uostalom, ako se tebi ne svidja sto sam postavio, mozda ce nekom drugom da se svidi pa ce mi odgovoriti, uostalom nije tvoj problem!
Da si pročitao celu temu bilo bi ti jasno,mada ako ne znaš da li je modem softver ili hardver nema ti pomoći pa i doktorat da ti neko napiše.

http://forum.androidsrbija.com/viewtopic.php?f=335&t=4797&sid=ea3d293a47d56b56d845e4707502ca46

Poslednja izmena od urednika:
Probaj da podesis tip mreze na WCDMA-only (ako ti ovo smeta podesi WCDMA-preferred kroz MTK Engineering mode, ima i app sa istim imenom na Play Store-u za tu svrhu) i trazenje mreze na Manual, pa podesi samo Telekom Srbija (ako podesis ovo na rucno, nece vredeti da se stavi na WCDMA-preferred, jer P780 bira 2G i 3G stanice zasebno)

Ja se ne usuđujem.

Ja vise ne znam sto je oficijelno, a sto custom :D tako da ne znam je li ovaj sajt vibeui.com i vibe rom oficijelno nesto ili ne

probao sam ga ja i ocajan je, nemojte ni da probate....2 dana sam ga imao i vratio sam se na Life koji je po meni odlican rom

Telefon imam mesec dana, i fenomenalan je. Ali imam problem sa mrezom na MTS-u, u jednom trenutku je odlican internet, posle par minuta zakuca i tek opet posle nekoliko minuta se vrati na normalu. Dok na WiFi telefon leti.. Postoji li resenje?

Ovo je izgleda problem do MTS-a u primarnoj kartici, barem na nekim lokacijama. Meni tako recimo radi u Nisu (generalno lose, mada zavisi i koja kartica je u drugom slotu!), ali u BGu nemam problema.

Imam "temeljan" utisak, mada ne mogu da garantujem, da je problem do druge kartice i loseg prijema na njoj, jer mi se cini da prekida net na prvoj kada druga treba nesto da radi (dobija SMS, prima poziv, pravi poziv sigurno).

Ali samo resenje nisam nasao :( (razni modemi ne menjaju situaciju)

I kod mene je ista situacija kadaje mts kartica u prvom slotu i koristim je za prenos podataka.Sa Telenorom nema problema.

Funkcije....gubio je net cesto, i wifi i 3g, baterija je manje trajala, notification je znao da zabaguje cesto itd...sve u svemu nevalja :)

I kod mene je ista situacija kadaje mts kartica u prvom slotu i koristim je za prenos podataka.Sa Telenorom nema problema.

Ako sam u pravu za kartice znaci da imas los signal na drugoj kartici pa ona izbacuje prvu cesce. Posto je telefon dual stand by.

Nazad
Vrh Dno