Šta je novo?

Lenovo P780

Da,jedina razlika je u internoj memoriji.

Pise da su 4GB verzije, ali dosta ih je sada kod nas 8GB. Meni je dosao primerak za koji je pisalo 4GB, a ima 8GB. Mislim da prilicno znaci - prilicno ima internog prostora onda, a SD kartica nadomesti samo prostor za muziku, video i slicno... nije to isto.
Ako kupujes u radnji, zahtevaj 8GB ili nista. Ako je po oglasima, zavisno od cene :)

Jel' ima neki nacin da se vidi battery graph kao na ostalim telefonima? Onaj graf sa brdima i dolinama :)

Naravno da ima:

HTML:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macropinch.pearl

Ima taj graf.
qa5e3esu.jpg

Auhh,kolika je slika:d

Kada tapneš na graf otvori se preko celog ekrana.

Poslednja izmena:
Стигао апдејт проверите Ваше телефоне.

Tnx, velja, nisam video to kad sam ga razgledao :) Hvala veliko!

Nema na čemu,što se apdejta tiče pisali smo na prethodnoj strani.Ispravlja bug kod pisanja sms poruka u landscape modu i smanjuje zauzeće memorije za 10%.Ovo drugo ako sam dobro razumeo na nekom ruskom forumu.

Jel vredi dodati pare za ovaj ,u odnosu na a 850.na ovom je bolja kamera,baterija,i rezolucija ,a manji je 0,5 incha.i skuplji je pedesetak evra..hardver je isti.

Ako zbog nečeg vredi onda je to baterija,veći za pola inča a lošija rezolucija znači i lošiji prikaz na ekranu a veća budža u džepu:d.
Ostalo nema neke razlike.

I da,P780 izgleda kao bar duplo skuplji telefon nego što jeste,brušeni čelik na poklopcu i lenovo logo izzgledaju do ja..!

Poslednja izmena:
Jos da se navata na oglasima za 200-215 :D

Sto je najveca fora, bilo ga je ko prs i pleva ispod 220e dok ga nisu dobili u ona dva druga shopa.. (van WW/H)... i od tada, najnize 220e, ali sve neka mestasca iz kojih ko sme da rizikuje postom :(

BTW, ako se odlucim za K910 dual SIM (veci je previse..), eto vam u oglasima jedan za 215e :D

Pa to. U 4 prodavnice ravno 260e. Nisam ni gledao dual sim telefone do pre neki dan. Vidim da se prica o ceni o 220 a to nisam video nigde pa rekoh sta se dogadja :)

Bilo je na forumu i ima poneki na KP, ali mnogo ih je manje uopste nego ranije.
Zna neko gde ima K910 da se vidi uzivo?:)

Interesuje me da li je bezbedno ukloniti bloatware sto je dosao sa telefonom? Ovo pitam sa stanvistva garancije i upgradea softvera telefona? Procitao sam negde da je potrebno imati sve stock aplikacije na mestu kako bi se telefon mogao updateovati/restoreovati?

Poslednja izmena:
^ Nije. Ako želiš da radiš update, nikako ne uklanjaj fabričke aplikacije. Disable možeš.

Ja sam obrisao igre koje su došle sa telefonom i možda par programa a danas mi je stigao update bez problema.

Verovatno zato što update nije uticao na igre, niti na te programe koje si uklonio. Ali će možda sledeći, a tada nećeš moći da uradiš update. U svakom slučaju, nije preporučljivo uklanjati sistemske aplikacije kada se radi update.

Cemu sluzi ovaj CPU Smart Control u Lenovo power appu? Ne vidim da ista mogu da menjam i podesim?

Mislim da pokazuje zauzeće svakog jezgra posebno.

Znaci samo je neki pokazatelj CPUova, nista ne moze da se menja/podesi?

Nesto mi nivo baterije luduje (relativno brzo pao na 50% za ovaj telefon, a za manje od pola sata se napunio do 100% :D). Sve posle ovog programcica.

Jel' probao neko Note3 ili Samsung ROM za ovaj telefon? Prilicno me kopka da stavim N3 ROM, vise mi prija Samsung interfejs (pogotovu messaging i status bar).

BTW, ne znam kako je drugima radio BSPlayer, kod mene brljavi kao lud (kad pusta klipove preko mreze), i izbacuje prilicno gresaka i pre pustanja klipa ponekad.
MXPlayer HW+ decoder jako lose radi - radi, ali seek traje vecnost.
Nije neki problem, jer pusta ipak vise od Xperie C, iako bi trebao biti isti CPU, tj. brzi je ipak (ili bolje dekodira).

Poslednja izmena:
Imao sam ja neki samsung rom, dosao je tako fabricki posto je uzet u Dubaiu...srkao je bateruju poprilcno, stavio mu stock i vratilo se na normalu...sta znam, probaj pa vidi....inace, jel se nazire naslednik ovog modela?

Original si uzeo u Dubaju sa Samsung ROMom?

Ne volim da medju prvima isprobavam stvari, volim da menjam nesto ako provereno valja :)

Da, bio krajem decembra tamo i uzeo preko nekog njihovog dilera, sve regularno al' su Kinezi stavili fabricki taj Samsung rom :)

Mislim da to nije taj ROM, ne bi oni stavljali u radnjama (u Dubaji cak ni kod Indijaca) neke tek ROMove sa XDA.

Pojma nemam, ovo je bilo zapakovano, novo sve regularno sa garancijom i bio je taj ROM. Mozda ima vise varijacija na temu :)

Danas sam ubacio VIP karticu kao primarnu i.... 56 dBm signal. Nikada nize nisam video, nigde, ni na kom telefonu/mrezi! (ako sam dobro razumeo, dobro je da bude sto nize :))

Inace, primeti se velika razlika kada je VIP karticu u prvom i drugom slotu za kvalitet zvuka bas bas! Za MTS nisam isprobavao puno.

Jel stavio neko s124 verziju?
Izgleda da mi je nestala led notifikacija..

Kod mene radi.

Nazad
Vrh Dno