Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pise da su 4GB verzije, ali dosta ih je sada kod nas 8GB. Meni je dosao primerak za koji je pisalo 4GB, a ima 8GB. Mislim da prilicno znaci - prilicno ima internog prostora onda, a SD kartica nadomesti samo prostor za muziku, video i slicno... nije to isto.
Ako kupujes u radnji, zahtevaj 8GB ili nista. Ako je po oglasima, zavisno od cene
Jel' ima neki nacin da se vidi battery graph kao na ostalim telefonima? Onaj graf sa brdima i dolinama
Nema na čemu,što se apdejta tiče pisali smo na prethodnoj strani.Ispravlja bug kod pisanja sms poruka u landscape modu i smanjuje zauzeće memorije za 10%.Ovo drugo ako sam dobro razumeo na nekom ruskom forumu.
Jel vredi dodati pare za ovaj ,u odnosu na a 850.na ovom je bolja kamera,baterija,i rezolucija ,a manji je 0,5 incha.i skuplji je pedesetak evra..hardver je isti.
Ako zbog nečeg vredi onda je to baterija,veći za pola inča a lošija rezolucija znači i lošiji prikaz na ekranu a veća budža u džepu:d.
Ostalo nema neke razlike.
I da,P780 izgleda kao bar duplo skuplji telefon nego što jeste,brušeni čelik na poklopcu i lenovo logo izzgledaju do ja..!
Sto je najveca fora, bilo ga je ko prs i pleva ispod 220e dok ga nisu dobili u ona dva druga shopa.. (van WW/H)... i od tada, najnize 220e, ali sve neka mestasca iz kojih ko sme da rizikuje postom
BTW, ako se odlucim za K910 dual SIM (veci je previse..), eto vam u oglasima jedan za 215e
Pa to. U 4 prodavnice ravno 260e. Nisam ni gledao dual sim telefone do pre neki dan. Vidim da se prica o ceni o 220 a to nisam video nigde pa rekoh sta se dogadja
Interesuje me da li je bezbedno ukloniti bloatware sto je dosao sa telefonom? Ovo pitam sa stanvistva garancije i upgradea softvera telefona? Procitao sam negde da je potrebno imati sve stock aplikacije na mestu kako bi se telefon mogao updateovati/restoreovati?
Verovatno zato što update nije uticao na igre, niti na te programe koje si uklonio. Ali će možda sledeći, a tada nećeš moći da uradiš update. U svakom slučaju, nije preporučljivo uklanjati sistemske aplikacije kada se radi update.
Nesto mi nivo baterije luduje (relativno brzo pao na 50% za ovaj telefon, a za manje od pola sata se napunio do 100% ). Sve posle ovog programcica.
Jel' probao neko Note3 ili Samsung ROM za ovaj telefon? Prilicno me kopka da stavim N3 ROM, vise mi prija Samsung interfejs (pogotovu messaging i status bar).
BTW, ne znam kako je drugima radio BSPlayer, kod mene brljavi kao lud (kad pusta klipove preko mreze), i izbacuje prilicno gresaka i pre pustanja klipa ponekad.
MXPlayer HW+ decoder jako lose radi - radi, ali seek traje vecnost.
Nije neki problem, jer pusta ipak vise od Xperie C, iako bi trebao biti isti CPU, tj. brzi je ipak (ili bolje dekodira).
Imao sam ja neki samsung rom, dosao je tako fabricki posto je uzet u Dubaiu...srkao je bateruju poprilcno, stavio mu stock i vratilo se na normalu...sta znam, probaj pa vidi....inace, jel se nazire naslednik ovog modela?
Danas sam ubacio VIP karticu kao primarnu i.... 56 dBm signal. Nikada nize nisam video, nigde, ni na kom telefonu/mrezi! (ako sam dobro razumeo, dobro je da bude sto nize )
Inace, primeti se velika razlika kada je VIP karticu u prvom i drugom slotu za kvalitet zvuka bas bas! Za MTS nisam isprobavao puno.