||NeX|| je napisao(la):Ja ovih dana kontam uzeti sebi jednu. Je li sigurno sada svaka 6200a na 128bita može da se moduje?
ps. sorry mrsko mi silne ove stranice prelistati
Nova serija izgleda da nije modabilna(bar u vecem broju).Naravno ovo vazi za Srbiju,za ostale delove Evrope nisam upoznat sta Leadtek ship-uje,mada sumnjam na to da su sve 6200A,tj nativan cip za AGP sa 4 pipe-a...SPEEDY_KG je napisao(la):Otprilike 99.99% je modabilno a ako hoces da je modujes moraces da prelistas ovih par stranica
edit:
Mislio sam na leadteka :wave:
ivanbo2003 je napisao(la):...6200A,tj nativan cip za AGP sa 4 pipe-a...
SuperStarr je napisao(la)::wall:
Bravo, to je poenta.
nV44 je nativan AGP čip, prepoznaće te ga po tome što nema "bridge"-a. Shvatate? Samo čip kao i bilo koja druga AGP kartica.
nV43 je nativan PCI-E čip i da bi komunicirao sa AGP magistralom postreban mu je "PCI-E to AGP brigde".
Što se tiče modabilnosti kartica, Leadtek I AXLE su 100% modabilni, ASUS tu i tamo a ostali (MSI i ekipa) teško da su modabilni i ako su bazirane na nV43...
nV44 kartice nije moguće modovati, fizički ne poseduju dodatna 4 pipe-a...
SPEEDY_KG je napisao(la):A da ovi klokovi su bez dodatnog hladjenja.
SPEEDY_KG je napisao(la):Daj ti meni tvog 64bit-nog athlona pa da vidimo koji ce rezultati da budu
A da ovi klokovi su bez dodatnog hladjenja.
Sad sam bas krknuo "Sparakle" na search... ima toga dostaivica je napisao(la):Ju vidi...blam... :wall:
Naravno da je Sparkle..
Ma neko je nekad izvalio Sparakle...pa se to uvuklo u mali mozak.
Verovatno od lika koji mi je nudio grafike kad mi je trebao za neku mashinu.
Stalno je ponavljao Sparakle, Sparakle(brand se tek pojavio)...i sad eto pazim da ne otkucam to a kad eto..desilo se.
Ma radi sve extra na 6600ivica je napisao(la):Da treba ufleshovati Sparakle ultra ...al' predhodno mu vratiti taktove na default. Ipak je ovo 6600 kartica i pitanje je da li ce da izdrzi 500/700 kao default.
Mislim da je jedno 10-tak stranica nazad. Ima okachio sam ja i za default taktove.
Samo polako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari