CamBieL je napisao(la):Pa ako isprobam prvo BIOS nece mu biti nista, zar ne...
NE MOGU NISTA DA NADJEM O OVOJ KARTI A DA MOZE DA SE CITA!!!
Znaci ispadose mi oci od trazenja BIOS-a, ajde postujte ga vise, da ne moram da se maltretiram.... ovo je stvarno dugo vece...
P.S. :
Kako znati da je ivica pisao read_me.txt:
nVflash.exe je program za fleshovanje
cwsdpmi.exe je ne znam..toshlo uz nvflash pa mu mozda treba.
ORGINAL.ROM je orginal bios od Leadtek A6200TD
Sparakle.rom je BIOS od Sparakle 6600 bez temp. tweak-a(nikad probano ali verovatno radi)
Sp-temp.rom je BIOS od Sparakle 6600 sa temp. tweak-a(probano i radi)
Car... :d :d :d
ivice, stvarno si kralj...
ivanbo2003 je napisao(la):Dao sam mali doprinos (istoj prakticno) temi u http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=90113
![]()
Znas sta je kod mene totalno cudno,napravim backup biosa,cak sam skinuo jos dva asusova i za sve mi javlja checksum error iz vgabiosa???!!CamBieL je napisao(la):Pogledao sam memoriju i stoji da je Samsungova i jos TC 40, sto ce reci da je 100% 4.0 ns, ako ste na tu oznaku mislili kada ste mi rekli da pogledam...
Majku mu staru, stvarno me zanima da li da probam ovaj ivanobo-ov "el diablo" plan... i dignem mod15v.rom, posto mi ipak kaze da je svu u redu...
Ma nervira me to sto mi komp treba, a PCI kartu ne znam gde da nadjem...
Ukljucio sam 100% ventilator...
PA ZAR I 6200 IMA MOLEX???
Somilic je napisao(la):Znas sta je kod mene totalno cudno,napravim backup biosa,cak sam skinuo jos dva asusova i za sve mi javlja checksum error iz vgabiosa???!!
Jedino prolazi sa onim leadtekovim sto je ivanbo okacio,nije mi jasno sta se desava?
Znaci napravim backup sa nvflash -b backup.rom on odradi i kad probam vgabios -fbackup.rom javi checksum error?! :wall:
Somilic je napisao(la):Znas sta je kod mene totalno cudno,napravim backup biosa,cak sam skinuo jos dva asusova i za sve mi javlja checksum error iz vgabiosa???!!
Jedino prolazi sa onim leadtekovim sto je ivanbo okacio,nije mi jasno sta se desava?
Znaci napravim backup sa nvflash -b backup.rom on odradi i kad probam vgabios -fbackup.rom javi checksum error?! :wall:
Cekaj jesi probao onako nvflash -4 -5 -6 mod15v.rom ?CamBieL je napisao(la):da, da... mislim i da sam ja to negde vec pomenuo, i ja imam taj problem...
ali verujem da slobodno mozes da ga flash-nes...ipak je to tvoj bios
NEWS FLASH:
Upravo sam probao da stavim onaj mod15vt.rom i prjavljuje sledece:
ERROR: SUPPORTED EEPROM NOT FOUND
Jel, sefe koji mu je vrag?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari