Ralex2
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.05.2004
- Poena
- 319
Danas sam uflesovao Sparkle 6600 Ultra bios na svoj Leadtek 6200. Sparkle bios sam editovao pomocu Nibitora 2.2a i stavio sam da mi budu default frekvencije 300/275, dakle isto kao i sa originalnim Leadtek biosom i izabrao sam za vendor Leadtek. Nista naravno drugo nisam menjao. Kada se WinXP startovao, prijavljivao je da je nasao novi hardver i da trebaju da se instaliraju drajveri. Lepo sam pomocu driver cleaner-a 3 obrisao drajvere i deinstalirao sam Riva Tuner. Posle sam normalno instalirao Forceware 71.89. Kad sam pokrenuo 3DMark2003 na moje zaprepascenje sam dobio skor od 3400. Lepo instaliram ponovo Riva Tuner kad ono vidim 4x1, 3vp! Zar nije poenta ovog flesovanja bilo da mi zauvek ostanu otkljucana dodatna 4 pajplajna? Takodje mi windows i dalje vidi da je u pitanju Nvidia 6200, a monitor mi vidi kao default, tj. ne vidi LG Studioworks 563N. Jedino gde pise Geforce 6600 je kad odem u podesavanje za drajvere i kad mi stoji prozor sa gore zelenim natpisom Geforce 6600, a sa desne strane Nvidia. WTF!