illidan je napisao(la):120€ u МediaArt Computers, NS.
Malko sam se igrao za vikend, nista veliko GPU 400MHz i mem 600MHz.
Ne, nije 6200, vec 6600 original.Santa je napisao(la):Uflešovao si Bios?
SPEEDY_KG je napisao(la):Stize mi leadtek sledece nedelje .Posle velikog truda nasao sam ga u Kragujevcu za 120 evreja.Necu moci da spavam dok ga ne dobijem , a ako se ne otkljuca idem da se bacim
s' mosta. :wall:
Memorija je Hynix 445A HY5DU281622ET-36.ivica je napisao(la):Pa isto vaz i za Ledatek 6600 ako ima 3,6ns memoriju...Flashujete Sparke 6600 ultra BIOS. Imate ga u ovoj meglomanskoj sobi ...okachen r500.rom
U pravu si.illidan je napisao(la):Memorija je Hynix 445A HY5DU281622ET-36.
Kontam da su zadnje dve cifre 3.6ns. Am I right?
Vidis, oko tih A1/A2 oznaka... jel' to neka oznaka za, recimo, reviziju PCB-a ili bas oznaka za reviziju jezgra?ivica je napisao(la):Nek ti daju karticu na uvid pre nego shto je platish...Ako na kartice pishe gore da je A1 odnostno A2 to je to(mada mislim da pre pishe A1) ako pishe A4 ne uzimaj...Mada za sada mislim da nema tih A4 od Leadtek-a..ali ko zna..Po ceni ne bih rekao..da je to A4...mada budi oprezan.
CAR je napisao(la):Vidis, oko tih A1/A2 oznaka... jel' to neka oznaka za, recimo, reviziju PCB-a ili bas oznaka za reviziju jezgra?
CAR je napisao(la):Vidis, oko tih A1/A2 oznaka... jel' to neka oznaka za, recimo, reviziju PCB-a ili bas oznaka za reviziju jezgra?
Pitam, jer na onom 6200 Leadtek-u sto je bio kod mene, na PCB- je pisalo "A1", dok je na jezgru (kada sam skinuo cooler da namazem AS5 i, usput, vidim da li tamo pise NV43) stajala oznaka "A2".
SPEEDY_KG je napisao(la):Koji bi bios bio najbolji za moju buducu graficku , ali da se ne greje mnogo bez dodatnog hladjenja .
Jer bi mi bilo zao da je gledam kako se przi :d .
Znam da je rom 500 najbolji , ali on stavlja velike frekfencije pa me pomalo brine.
Zna li neko, hteo bih da se jos malko igram dok traju ovi hladni daniillidan je napisao(la):Da li moze da pravi problem flash biosa, jer mi je original bios velicine 65024 byte, a velicina 500.rom biosa je 64512 byte?
SPEEDY_KG je napisao(la):Znaci samo promenim clocrates i to je to. A sto je vendor empty nema veze.
Ili ipak ima?
Hvala na pomoci. :Klanjanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari