Šta je novo?

Kvalitetniji Internet do 2020.- praćenje realizacije projekta "All-IP" transformacije

Ja ne mogu da shvatim odakle klincu tolike pare

Licno ga znam i njega i roditelje ,imali su svoj privatni biznis jos 80 tih godina.Krenuo je sa netom i tv om po okolnim selima dosta davno jer na selu nemas alternativu osim telekoma,dobra cena i usluga ,i evo stigao do grada sa optikom.

Ako dobro kapiram, roditelji su imali biznis 80-ih, on je tada bio klinac.
Cenim da je lik sad u svojim 30+ godinama.

Bas tako oko35 ,ali je za mene klinac jer sam prilicno matoriji.

Odlicno za vas ,mislim da neke delove vaseg kraja i pokriva.

Hura za klinca!

f3b206b02f098bf0cb0d692653611f69.jpg

Ovo je za optiku? Slikano u Smederevu, postavljeno pre desetak dana.
e8db9ebb0cedfc527c332fb375d0c9e7.jpg

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Koliko mogu da vidim na tvojoj extremno nefokusiranoj slici tu lepo stoji ovakav znak:

ss009.jpg

Tako da, jeste za optiku je.

To je to, nisam ni zagledao. Hvala!

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

:d
Da pokrenemo malo temu :

2aztb5.jpg

Počeli su da raskopavaju Suboticu, po ćoskovima su masovno krenuli da niču nosači ormara za čvorišta.

4edde6cfdfdf672405cccb78068bf2a0.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Na zahtev, ponovo postavljam trenutnu ponudu Telekoma/Mts-a za optiku.
ec425b98b12e99902bb4818c438bb143.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nacin da "puste" da SjBB & Co ne izgubi previse korisnika, i vezu ih sto vise mogu nepotrebnim novim ugovorima... pa da onda kad MTS ponudi normalne cene, ne mogu ni preci neko vreme ;)

A ovo je da zamaze oci i uciti one koji cimaju svaki dan za optiku.

A ovo je da zamaze oci i uciti one koji cimaju svaki dan za optiku.

Koliko se ja secam sam Telekom je dizao hype u nebesa pre skoro godinu dana, nisi mogao da otvoris stranicu ili YT video a da nije iskakala reklama za MTS optiku... E sad, sto se to visestruko oduzilo nego sto je Telekom planirao, za to su sami krivi.
A koliko su dali za reklamu, mogli su do sad bar 50.000 korisnika vec da imaju na optici, sa samo pamfletima u racunu kod onih kojima je dostupna vertikala. Kao sto sam i rekao ranije, podigla se ogromna buka a u samoj firmi se radi traljavo (ovo moze da bude trademark kod velike vecine nasih firmi, pogotovo drzavnih).

Reklama je zbog pranja novca :(
Ko bi jos pustio reklamu za nesto sto nije ni pocelo da se radi.

Da, u Box2 paketu je uključena cena pretplate za fixni.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Reklama je zbog pranja novca :(
Ko bi jos pustio reklamu za nesto sto nije ni pocelo da se radi.

Glavni razlog za tu kampanju su bile dozvole za ulazak u zgrade, odnosno pritisak na zadrte PSS i stanare. Daleko manje košta kada se infrastruktura radi po redu u određenom reonu, nego kada se preskače svaka druga zgrada, odnosno ponovno vraćanje u preskočene zgrade kada isti promene ili budu nateranu na promenu mišljenja. Sada sa profesionalnim upravnicima to ide daleko jednostavnije i lakše, ali tada je tek u 10% zgrada bilo takvih.

Vrh Dno