Evo sad sam sreo neke rade projekat za Telekom na Ceraku. Konkretno Kosmajska ulica optika je položena i očekuju u toku godine da odrade.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Pogresno ti neke stvari postavljas.Kako ce biti jeftinije kad meni trenutno Net50 kosta 1400 din + cena za fiksni sto je oko 2000 din. Najmanji paket na optici je 150 Mb/s, nema trika da kosta manje od 2000 (mora i telefon fiksni da se placa).
Sto bi to bilo neshvatljivo?Ja ne mogu da shvatim da je jedan lokalni klinac ulozio svoj novac i napravio svoju mrezu optike ,40/4 ,za 1000 dinara ili 140/14 za 2800,a planira opet povecnje brzine,a tako velika masinerija koja ima milione evra iza sebe ,cak i Beograd nema u naznakama kad ce biti a ovamo o jugu da ne govorim.
To niko ne moze da shvati posto je nemoguce.
Ja ne mogu da shvatim da je jedan lokalni klinac ulozio svoj novac i napravio svoju mrezu optike ,40/4 ,za 1000 dinara ili 140/14 za 2800,a planira opet povecnje brzine,a tako velika masinerija koja ima milione evra iza sebe ,cak i Beograd nema u naznakama kad ce biti a ovamo o jugu da ne govorim.
Monopol i inertnost od strane MTS-a.
Pa optika je po metru jeftinija
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Sam si sebi odgovorioKako nemoguće kad je covek pokrenuo posao?!
I odakle mu link i dozvole i da li zbog njega (dok se ne rasiri) "masinerije" stoje i cekaju...Jedino je pitanje "odakle mu lova" i ko stoji iza njega.
Ovo je jako usko razmisljanje, iako ne izgleda tako.Mislim da je nama ,meni ,kao krajnjim korisnicima totalno nebitno to ,bitno je da imas bolju alternativu ,bolju uslugu za jeftiniji novac.
Ja ne mogu da shvatim da je jedan lokalni klinac ulozio svoj novac i napravio svoju mrezu optike ,40/4 ,za 1000 dinara ili 140/14 za 2800,a planira opet povecnje brzine,a tako velika masinerija koja ima milione evra iza sebe ,cak i Beograd nema u naznakama kad ce biti a ovamo o jugu da ne govorim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari