... U načelu stvarno nemam zamerki na aplikaciju, maksimalno su je upeglali, ali mi je taj korak gde moram ručno da pošaljem poziv kuriru nekako "suvišan". Naravno, ima smisla da prvo odštampaš nalepnice i pripremiš pošiljke za slanje, pa tek kad je sve spremno da tek onda pozivaš kurira, ali eto dešava se da čovek zaboravi.
Meni još od 1. novembra zarobljen CC paket u GPC Beograd, relacija Užice-BG. Reklamacija za monitor, koji je kupljen u online shopu, u međuvremenu se pokvario i ja budem pametan, pošto mi nije hitno ( imam rezervni), pa ga pošaljem kao CC paket, jer je ubedljivo najjeftinije. Što je najzanimljivije, u jednom trenutku sam ispratio da je bio u lokalnoj pošti na Ceraku, odakle je trebalo da bude isporučen na krajnju adresu, a onda su ga ponovo vratili u GPC Beograd i sad stoji 10 dana tamo. Ne izgleda mi da će se ovo skoro završiti. Zanima me:
1. može li da se paket podigne u GPC BG ili ne?
2. što se tiče naknade troškova, tipa trostruka poštarina, pošto je prošlo 5 radnih dana, koliko je rok za CC paket, da li to znači da i ja mogu da im pošaljem zahtev za naknadu troškova? Neko je lepo na jednoj od prethodnih stranica postavio ceo mail sa korisnim linkovima i članom zakona na koji se poziva, skroz upotrebljivo.
Pogledajte prilog 412715
Ali krajnja destinacija i jeste Beograd, samo Petlovo brdo, tu je središte firme. I na poštinoj aplikaciji pokazuje isto:Ово је отпремљено даље из Београда. Ако имаш мобилну апликацију Поште, провери тамо, тамо углавном пише где је отпремљено, док на сајту (као на овој слици) пише само да је отпремљен пакет из ГПЦ Београд, али не и где.
Рок за уручење ЦЦ пакета је до 5 радних дана, преко тога се сматра прекорачењем рокова за уручење.
Od uvek, za vreme korone dostavljali su i nedeljom.Ко ће коме ако неће свој своме.
Него, од кад BEX доставља пакете суботом? Видим да су данас уручени пакети које сам слао јуче.
Nije tačno. Nisu dostavljali subotom, krenuli su da rade od prošle subote jer imaju mnogo posla jer Pošta ne radi.Od uvek, za vreme korone dostavljali su i nedeljom.
To sto im ne radi firma, ne znaci da ne rade kuriri.![]()
Mene je zvao poštar u petak da mi kaže da je pošiljka iz Kine stigla, ali da su oni u obustavi rada i da dođem lično u poštu i preuzmem paket.Ovo je sad stvarno diskutabilno jel Posta radi ili ne radi.
Pre tri dana administrantori jedne facebook grupe koja se bavi humanitarnim radom poslali CC pakete iz Sombora za Vrsac i Pancevo, uslikali adresnice i objavili na grupi da su poslali, ja evo sad iz znatizelje na pracenju posiljki ukucao brojeve pakete i vidim da je uruceno.![]()
I ja isto cekam jednu posiljku iz Kine, moguce da ce i mene zvati ali mozda i donesu jer mi je komsija postar, zivi 500 metara od mene.Mene je zvao poštar u petak da mi kaže da je pošiljka iz Kine stigla, ali da su oni u obustavi rada i da dođem lično u poštu i preuzmem paket.
U pitanju je pošta Pančevo.
Pa lepo ti kaze prioritetna pisma, tj računi za komunalije i pisma za naše najstarije sugrađaneDa li ima neko ideju je l krenulo nesto da se salje i ide post expressom?
jutros vidim postara u ulazu, nosi neka pisma samo...i kaze mi ne strajkujemo za prioritetna pisma....
Isto tako uradim ,covek mi uplatio 4k monitor unapred i posle 19 ,🫣,dana pre par minuta ga dobije. Iskreno vec sam prezalio 500 evraMeni još od 1. novembra zarobljen CC paket u GPC Beograd, relacija Užice-BG. Reklamacija za monitor, koji je kupljen u online shopu, u međuvremenu se pokvario i ja budem pametan, pošto mi nije hitno ( imam rezervni), pa ga pošaljem kao CC paket, jer je ubedljivo najjeftinije. Što je najzanimljivije, u jednom trenutku sam ispratio da je bio u lokalnoj pošti na Ceraku, odakle je trebalo da bude isporučen na krajnju adresu, a onda su ga ponovo vratili u GPC Beograd i sad stoji 10 dana tamo. Ne izgleda mi da će se ovo skoro završiti. Zanima me:
1. može li da se paket podigne u GPC BG ili ne?
2. što se tiče naknade troškova, tipa trostruka poštarina, pošto je prošlo 5 radnih dana, koliko je rok za CC paket, da li to znači da i ja mogu da im pošaljem zahtev za naknadu troškova? Neko je lepo na jednoj od prethodnih stranica postavio ceo mail sa korisnim linkovima i članom zakona na koji se poziva, skroz upotrebljivo.
Pogledajte prilog 412715
Mozda nije stala za slanje danas za sutra, mozda ce sledeceg dana biti otpremljenja, a prekosutra stize.Šta znači ova napomena na statusu praćenja pošiljke Bexa... Kaže pošiljka preuzeta od pošiljaoca a dole napomena pa kaže gabaritna-nije stala u vozilo...
A pošiljka tablet, ubilo se od gabarita. I ako nije stala u vozilo kako je preuzeta. Ili je to neki njihov bag.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari