Nemam sa Bex, ali imam sa PE i AKS.Zdravo,
Je l ima mozda neko ugovor sa bexom odnosno neke povlascene cene preko njih. Zanima me koje cene nude za koju kolicinu paketa? Po meni je skroz apsurdno da oni uzmu 50 din za uplatu novca meni na racun od svakog paketa a onda dodju i uplate sve odjednom...
Poštovani korisnici, povodom Uskršnjih praznika, obaveštavamo vas da će 17.4. 2020. na šalterima pošta od 8 do 11 časova biti organizovan prijem Postexpres pošiljaka. 17.4. dostava neće biti organizovana. 18,19 i 20.4.2020. god. pošte neće raditi.
16.4.2020.
Радно време пошта током Ускршњих празника
У складу са новим мерама Владе Републике Србије за спречавање ширења вируса Ковид-19, током Ускршњих празника по јулијанском календару, рад пошта обављаће се на следећи начин:
Од данас су привремено затворене следеће поште: 14251 Причевић, 24205 Гранични прелаз Келебија и 24215 Љутово.
- у петак, 17. априла, радно време пошта са корисницима је од 8 до 11 часова (осим пошта на граничним прелазима и административним прелазима Јариње и Брњак, којима се радно време не мења);
- у суботу, недељу и понедељак, 18, 19. и 20. априла, са корисницима ће радити поште на граничним прелазима, као и на административним прелазима Јариње и Брњак, којима се радно време не мења.
Онда то није никакав 'експрес' већ обична поштанска услуга, и тако би и требало да тарифирају. Али, слатке су паре.Не. Свакако сад не гарантују рок уручења. Примају Пост Експрес пошиљке са роком доставе наредног дана до 19 часова,
али достава зависи од могућности и капацитета доставних пошта. Раде са мање радника него у нормалним околносима (и тад је било мало курира), а поред тога је и скраћено радно време.
Teško. Većina će da isporučuje u subotu.Da li neka služba prima pakete u subotu? Aks i Royal vidim da definitivno ne rade.
Ili možda ako neko danas prima pakete?
Tačno tako, za 430 (830-400=430) nema računice.Po kojoj računici je 830 din, ja ne vidim u cenovniku da je moglo toliko izaći ni u jednoj kombinaciji.
Ja slao tri metalna riga tezina oko 15kg sa dexpressom iznos postarine oko 1050 din a otkupnina 3000 din.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
ovo koliko god da je delovalo kao džumbus, isporučili su ga bez greške za cca 20 sati od momenta kad sam im odneo...ja sam danas odneo pošiljku u city magacin, pošto su mi rekli da ne preuzimaju.
ide bez otkupa, čovek nije vrednost hteo da napiše (vraćam mikrotik), tako mi sve delovalo dezorganizovano... još mi naplatio za 1kg, odmerio rukomno, ako to stigne gde treba, ja ću da budem zaista prijatno iznenađen (onda još samo povraćaj novca da dočekam)
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Не. Свакако сад не гарантују рок уручења. Примају Пост Експрес пошиљке са роком доставе наредног дана до 19 часова,
али достава зависи од могућности и капацитета доставних пошта. Раде са мање радника него у нормалним околносима (и тад је било мало курира), а поред тога је и скраћено радно време.
Narucio neka dva federa za kosacicu, 2 kom 400dinara. Tezina celih 20gr, postarina i otkup 830din. Skuplja postarina nego sama posiljka. D Express, strandardno najgora brza posta...
Послато са POCO F1 помоћу Тапатока
Bravo...Kupac koji smatra da je uvek upravu i pokušava da nas ucenjuje, nama nije potreban kao kupac, po cenu da zatvorimo posao.
Postoje i pilicari, koji imaju ugovor sa određenom kurirskom sluzbom, gde imaju cenu 250-300 din, a naplate ti 400+,a pa sebi stave u dzep razliku.
Obicno nece ni da salju sa nekom drugom sluzbom, kupca ostavljaju bez izbora, sta po meni nije fer iz tog razloga cesto odredjene prodavce kada su iskljucivi sto se tice slanja i zaobidjem.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari