Šta je novo?

Kurirske službe

Meni je prosla posiljka izgleda, najverovatnije stize u toku dana ili sutra. Da li je jos nekome proslo?

Prilozi

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    9.3 KB · Pregleda: 140
d5eab2d04e975ee24f0dba2c89440e49.jpg

Ja ne znam sta cekam trenutno :/ ako dobro razumem ocarinili su robu i sad bleji u magacinu dok se postari i vlada Srbije ne dogovore. Sticice do bozica :D

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ne moze se dobiti ni Daily ni Bex, svi telefoni zauzeti.
Na kraju sam predao paket u Daily Paket Shopu na Banovom brdu.
Smor je sto se po otkupninu mora ici opet tamo.

Ne moze se dobiti ni Daily ni Bex, svi telefoni zauzeti.
Na kraju sam predao paket u Daily Paket Shopu na Banovom brdu.
Smor je sto se po otkupninu mora ici opet tamo.

Komsija ne moras tamo.. Ostavis lepo račun sada kada su te legitimisali i sami ti uplate. Samo u ovom slučaju poštarinu plaćaš ti unapred a oni ti
posle sve refundiraju

Bagovalo je online prijavljivanje paketa na Beks sajtu, izbacivao je moju ulicu a u zagradi neku drugu.
Ispade da je tako i trebalo, jer mi se malopre kurir javio da preuzme paket.
A ja u medjuvremenu, kao sto napisah, ja odneo paket u Daily Paket Shop.

Da li možemo da se okanemo prosečne plate?
Većina učesnika rasprave je iznela bar neku stvar koja se može okarakterisati ili kao potpuno nerazumevanje situacije, neinformisanost ili laž zbog flejmovanja ili čega god. Prebacite tu prepisku na private, a ovde javite ako saznate kada će se stabilizovati stanje u kurirskim službama.

U nekim vestima sam procitao da krecu i sa paketima polako, po prioritetu.

To je pozitivno.

Meni je danas isporučena pošiljka koja je poslata prošlog ponedeljka. Post express je u pitanju. Takođe vidim da je poštar u zgradi na pult kod ulaza badio jedno 10-tak onih obaveštenja o pošiljkama.
Takođe sam svratio i u poštu ne bi li proverio za pošiljke bez praćenja, da nije možda neka stigla, nigde nikog, šalter sala prazna, vrata otvorena a obaveštenja nikakvog nigde, vrlo "profesionalno"...

Barem znamo da vise ne primaju pakete, sto je dobro :).

Ili mediji šire neistine kao i do sada...

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Ljudi, dosta je bilo...

...riding on 720p...

Krenule su expres pošiljke..

Post Ekspress posiljke ?
I sta znaci krenule, krenuli su da dostavljaju posiljke preuzete proslog ponedeljka/utorka/srede ?

EDIT

Od tri preostale posiljke, jedna je prosla, ka primaocu, barem ide ka njegovom mestu, vise sa GPC Beograd nema veze. Al ne znam da li sad njegova posta radi, mozda tamo PE ne radi.

Jos dve su ostale zaglavljene u GPC Beograd, jedna odlazna i jedna dolazna.

Poslednja izmena:
Meni i dalje ni jedna nije prošla, stoji i dalje Otprema iz moje pošte.

Ako može neko da se javi kome je stigla pošiljka preko city express u Bg bila bih mu zahvalna. Ne znam koliko ću još da čekam... bar otprilike da znam.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja sam prošli put pre nekih 2 meseca čekao isporuku oko 10 dana. Bez štrajka pošte. Naoružaj se strpljenjem i beskorisnim call centrom.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Centrala im ne radi. Slušala sam pesmicu pola sata i odustala. Paket je stigao u Bg istog dana 5.12 i odatle ne mrda. S obzirom da, kad dotičnom stigne paket, on meni treba da pošalje drugi. Znači bez 20 dana čekanja ništa. Pre će ovaj iz njuz neta stići do Kine po maskicu za telefon.

Centrale rade, ali se ne javljaju, prenatrpani su svi.

Jos od crnog petka, pa jos i strajk poste, jedna kurirska sluzba je na konto crnog petka imala 20.000 posiljki.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Upravo mi javlja primalac da mu je stigla posiljka, koju sam mu poslao kao obicno pismo 02.12.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Jedno pitanje nevezano za strajk, koliki je period od urucenja posiljke do prijema otkupnine? Poslao sam posiljku royal expresom juce, danas je urucena...

Huawei P30

Ali to je royal express, sve je relativno

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Pa da su završili paketi bi krenuli. Meni jedan od 2.12.2019. stoji u GPC Beograd, otprema i to datum tog unosa je 2.12.2019. A za drugi od 3.12.2019.status se nije ni mrdnuo od 3.12.2019. - Pošta 11000 otprema, kao d nije ni izašao iz Pošte.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Ако стоји ''отпрема'', то значи да је прослеђен даље из Поште.
Пошта на новом сајту има лош приказ праћења јер само пише да је пошиљка отпремљена, али не и где.

Детаљан приказ статуса пошиљке се може видети на www.17track.net/sr

Информација:

Један пакет, послат 2. децембра вечерас је отпремљен из ГПЦ Ниш.
Ако је ГПЦ Ниш одблокиран, то би значило да ЦЕО НИШ - ради! ;)

wO7ubIa.png

Poslednja izmena:
Друга тура пошиљака отпремљена из ГПЦ Ниш рано јутрос.

F7JuSYw.png

Занимљиво је то што је, уместо за ГПЦ Београд, отпремљено за поштански центар Зрењанин директно

ZzJayct.png

I meni stigle poruke za 2 paketa iz postexpresa-a a ove iz city express baš zabole uvo. Oni ne planiraju da dostavljaju pakete.

Nazad
Vrh Dno