Druže, ja sam zvao, napušio, gospođa mi rekla doneće dečko kući ne brinite. Sutra me zove, prede kao mačkica i ta daaa, evo ga na četvrtom spratu. Ja zadovoljan, on počašćen, i svi happy. Mali korak za čoveka, veliki za moju sujetu a realno i za pravdu.![]()
evo sad gledam ponovo kalkulator,nisam primetio da pise +130din za novac koji mu vracaju... nije mi jasno samo zato ja nikakav papir da sam to platio ne dobijam...a i cini mi se da uzimaju vise od toga...
AKS (Autokomerc S doo). Odlicna kurirska sluzba. Jeftini, pare na ruke... Provereno...
Ne znam da li smem da ostavim broj telefona pa ako nekom treba neka trazi na PM. Predstavnistvo im je u Sapcu a ja sam iz Nisa preko njih slao u sve delove Srbije.
AKS (Autokomerc S doo). Odlicna kurirska sluzba. Jeftini, pare na ruke... Provereno...
ja koliko znam preko poste je sigurica
Naravno da vredi, jer se propocionalno procentu otkupa/vrednosti plaća i osiguranje ... Tako da si sigurna da ne može da "nestane" komp od 20 000 , ili konzola od 40 000, kao što "nestaju " kod BEXa ili AKSa....
Pare mogu odmah i sutradan da budu kod tebe, ako štikliraš PostNet kao otkup (skuplje za kupca) čim ti stigne SMS ideš u poštu po pare. ili uplata na račun (najjeftinije za kupca) pare ti legnu odmah isti dan na račun kad preuzme paket...
EDIT: Preteče me Joker.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari