Javljam dal je prošlo
HITNO - Da li postoji neka kurirska sluzba trenutno koja omogucava uvid u stanje paketa pre nego sto se isti preuzme i plati?!
NIšta još od para, četvrtak poslato, petak isporučeno, danas subota :/ -> voleo bi da se zaposlim u državnoj firmi, tamo svi dobijaju plate, rade onako, kako kad ali im je mozak stalno na odmoruJa sad ne mogu da se setim , kad se ta uplatnica popunjava, treba negde i da se ubaci taj PExxxxxxxxxRS broj .... ti je svejedno popuni kao da ti on uplaćuje pare, i pitaj gde treba i taj PE broj.
Ovo se podrazumeva.![]()
Post Express Danas za sutra do 12h u unutrašnjem saobraćaju
Cena po masi: 320 dinara
+ po vrednosti: 250 dinara
+ prenos otkupne pošiljke: 22 dinara
--------------------------------------------------------------------------------
UKUPNA POŠTARINA: 592 dinara
Poštarina koju plaća primalac na ime prenosa novca (otkupnine):
+ provizija za uplatu: 625 dinara
+ poštarina za prenos PostNet uputnice sa isplatom na šalteru: 44 dinara
--------------------------------------------------------------------------------
DODATNA POŠTARINA: 669 dinara
NIšta još od para, četvrtak poslato, petak isporučeno, danas subota :/ -> voleo bi da se zaposlim u državnoj firmi, tamo svi dobijaju plate, rade onako, kako kad ali im je mozak stalno na odmoru![]()
Pre neki dan sam za paket poslat preko post ekspresa od 25.000 uz dogovor da ja placam postarinu platio postarinu 1250 dinara , sad me zanima kako je to moguce , tezina je 3 kg bila?
City Express isto uplaćuje otkupninu na račun za fizička lica, ali ne znam cenu usluge...
Probaj da ih nazoveš da proveriš, ja sam to koristio zadnji put pre jedno dva meseca...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari