Murky
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.12.2007
- Poena
- 309
Iz mog iskustva, a poslao sam stotine paketa sa otkupom (ne preprodajem ovde, nego nesto zbog mog posla), najvise sve zavisi od lokalnog kurira i njegove odgovornosti prema poslu i klijentima.
Ne moze se generalizovati po firmama.
Mislim da je ovo najbolji odgovor na dilemu koju kurirsku sluzbu koristiti.
Kod mene je post expres ok i jedina zamerka mi je sto nerade s evricima. A u AKS-u, u mom kraju "operise" neki lik boze sacuvaj. Jednom prilikom mi je doneo neki komad hardwera, uredno upakovan, i po njegovom obicaju, svira ispred kuce dok ne izadjem. Ja izlazim i lik prepipava paket i onako iz kombija me pita:"Sta je ovo koji k.....c? Jesi i ti neki svercer iz limunda? Svaki dan ti nesto stize. J.....m se ko kinez s ovim paketicima za 150din." Ja mu kazem da uvek moze da promeni posao, ako nije zadovoljan i vadim novcanicu od 1000din da platim, medjutim lik mi kaze da nema da mi vrati kusur i da moram da mu dam tacan iznos ili on odlazi odmah. Isao sam kod komsije da trazim sitno jer sam hteo da izbegnem cimanje oko posiljke. Naravno to je bio zadnji put da sam koristio njihove usluge. Drugar mi prica da je kod njega u gradu obrnuto. Zato mislim da je ovo sto je Lappy napisao najrealnija preporuka nekome ko se dvoumi koju sluzbu da koristi.