Ja sam danas zvao Daily kurira. Rekao je da ce stici kod mene oko 14h...videcemo![]()
Lose iskustvo sa city express-om... paket su preuzeli 5. oko 15h, sad je 7. i skoro 8 a od paketa ni traga ni glasa. Zvao sam ih danas oko 3 i operatorka rece da ocekujem paket danas...kao kurir je nov bla bla bla. 2 dana mi ode cekajuci paket kod kuce ko tard gledajuci kroz prozor svaki put kad se neki auto parkira i kad cujem vrata...navodno me juce nije nasao tj ODSUTAN sam bio. Secem glavu ako me je uopste trazio. Adresa je uredu.
city express je najgora moguća solucija u srbiji
Konkretno Joka je poslao cm 212+ i neki gamepad.
Isto je na tracking-u napisano da sam ja kao ODSUTAN.
Evo da javim da je cooler konacno stigao danas oko 14h i montiran je :smoke:
Joka mi rece sinoc da ce ih on zvati da vidi sta je... primetio sam nesto malo cudno na trackingu. Utovaren je za isporuku paket jutros u 07:32 i u 08:54![]()
STO DALJE OD POST EXPRESSA :cuss:
Vec drugi put me pe prevario i vec drugi put mi naplatili dosta vise nego naznaceno,ja odem do poste oni meni prvi put pricaju kao da je naznaceno kao lomljivo pa je dosta visa cena,zovnem ja coveka od kog sam kupio robu preko oglasa on kaze da nisu navedeni nikakvi ekstra troskovi sa njihove strane (pe).Juce ista stvar,kupujem ja od coveka rucnu konzolu za 15000 i placanje pouzecem,roba je spremljena danas za sutra i tezine je ispod 2kg tako da je postarina 240 dinara kako je naznaceno na njihovom sajtu,medjutim dodje kurir na vrata i trazi 15809 dinara tj 809 dinara za postarinu,ja platim iznerviran i trazim adresnicu on kaze da je u onoj kesi unutra i ode brzo,ja verujuci tome otvorim kesu kad nema nigde adresnice,odem do poste da pitam o cemu se radi oni meni pricaju o nekim porezima i provizijama i sl. pa je cena tolika.
Ja sam sa postexpresom zadnji put u zivotu saradjivao,i sa centar uzelac sam imao problema.
City Express je bog i majka za sve kurirske sluzbe u srbiji,koliko sam godina saradjivao sa njima nikad nisam imao problema :Klanjanje
Sta se tice postexpressa: jeli ovo pravilno? ako nije kome da se zalim? call centru?
mada i sam sam kriv sto nisam odmah javio prodavcu da mi salje city-om (platio bi maks. 240 dinara).
Na tih 240 din, platio si jos 150 din - 1% od vrednosti posiljke, i jos 200-ak dinara sto ti je doneo kuci i jos nesto zbog otkupa.
Nije ista cena za obicno slanje i slanje sa otkupninom.
Ja sam primetio da manje platim ako me ne nadju pa ostave obavestenje i odem licno u postu po paket.
Jedino jos nisam skontao koliko to sve kosta.
Na tih 240 din, platio si jos 150 din - 1% od vrednosti posiljke, i jos 200-ak dinara sto ti je doneo kuci i jos nesto zbog otkupa.
Nije ista cena za obicno slanje i slanje sa otkupninom.
Ja sam primetio da manje platim ako me ne nadju pa ostave obavestenje i odem licno u postu po paket.
Jedino jos nisam skontao koliko to sve kosta.
STO DALJE OD POST EXPRESSA :cuss:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari