Po mom iskustvu troskovi transporta su najnizi u AKS-u. Slao sam i primao pakete preko njih, 7.5KG paket i 3600 din otkupnina - 350 din usluga. A paket ogroman.
Novac nekad stigne za 3 dana, nekad za 5, ali mi nikada nije toliki problem za novac.
Kurira poznajem licno, pa hoce nekad da vrda tipa "brate, ne znam da li mogu da dodjem danas" ali uvek dodje i na kraju sve bude ok

Sto se tice povracaja, jeste, 40din je, ali kurir mi je rekao "ma zaokruzi na 50" a ja
NECU iz
PRINCIPA.
Da ne spominjem da nemam problema sa prijemom (on zove na moj mob, ako nisam kuci, posalje ili primi neko od mojih i opet zavrsim posao).
E sad, najkorektniji (kada mi neko salje posiljku) su City i Post, oni lepo udju unutra, zasednu i sve natenane, bez zurbe i brljotina, i ako nisam kuci, nema problema.
Jedino sto su me odrali par puta :d
Paketic od 1100g i 3183 din iz Kelco (radio klub) - naplatili mi 315.83 din postarinu, a Post me ponekad klepi i do 500 din za sitnu stvar i nisku otkupninu :zgran: dok su mi za paket od 5kg i 8000din uzeli 350din?!
Muljaju svi po malo, najjeftiniji AKS, moje iskustvo.
Na kraju krajeva, ti kuriri meni omogucavaju da zaradim mnogo vise nego sto oni mogu da klepe tako da za sada necu da se bunim