Naravno danosi ......
I naravno, prvo razočarenje u AKS, niko nije savršen .... u petak pošaljem čoveku sa foruma paket, i ne stigne u subotu ... preko centra saznam kurirov broj, pozovem ga, kaže, zvao sam ja njega, dogovorili smo se za ponedeljak ..... a ja, em sam se pre toga čuo sa čovekom, bio kući ceo dan, neke svoje obaveze preskočio da bi ga sačekao da ne poljubi vrata, em sam pogrešno upisao broj njegov, tako da nema šanse da ga je zvao ... lažu , brate, pa samo puca .... mrzelo ga valjda da ide ....
Ne saljite preko AKS ne valja nista, ja sam cekao 10 dana pare i na kraju sam morao sam da idem do magacina i uzmem ih jer je kao taj kurir bio opljackan pa nije radio, a rekao mi je za 5-6 dana da ce doneti pare...
Plus su mi trazili nekih 40 din. za neku uslugu tamo u magacinu sto su mi kao dali te pare ?! I pitali sa cudjenjem nije vam kurir rekao za to ? Naravno dao sam im, ali nikad necu slati preko njih vise sigurno....
Post Express je malo skuplji cini mi se, ali zato su mi uvek doneli pare na vreme bez problema, postar donese...
Fora je u tome sto ja nisam trebao dinara da platim samo kazem da onaj kome saljam placa postarinu, dostavu ili kako se zove, i kad sam slao napajanje i kuler preko Post Express-a nisam dinara platio, nista !
Ovi mi nisu rekli da cu ista trebati da dam, 40 din. jeste bedna suma, ali nisam ni to trebao da dam zato necu preko njih slati nikad, da nisam ja zvao ko zna kad bi se setili da mi donesu pare najgore to....
Opet kazem meni je Post Express postar donosio na kucu pare posle 3 dana....
I ja sam licno isao po te pare sta imaju oni meni da uzimaju pare kad mi nisu ni dostavili do kuce nego u magacinu su pa dodjite ?
Trebalo je danas da pošaljem nešto jednom čoveku sa foruma, on mi rekao da preferira AKS, pozovem ih, smoreni i prilično nezainteresovani glas uzme moje podatke, i kaže da će kurir doći, i kurir se naravno ne pojavi. Ovo je prvi i poslednji put da pokušavam slanje AKS-om. Ako oni nisu zainteresovani da zarađuju za svoj hleb, ima onih koji jesu.
Ja pa NIKAD nisam isao po pare u AKS magacin, ako je tacan slucaj da je kurir opljackan (ili dao otkaz pa mu ne mogu nista onda jer te pare idu bez papirologije, zato i primaju eure recimo) onda me ne cudi da su te cimali da odes, a naravno da te zabole za cenu PE kad si rekao da sve plati primalac, sad su njega odrali 3-4 puta vise nego sto bi AKS, vazno da im nisi dao 40 dinara! :trust:
Pozdrav ,)
Tako da mi nije jasno sta se desava ako ti saljes nesto AKS-om ili nekom 3.-om privatnom kurirskom sluzbom i taj paket se izgubi. A vrednost mu je recimo 15000 din. A ti platio postarinu samo 200 din. Jel ti daju neki papir koji dokazuje da to sto si poslao toliko vredi, kome mozes da se obratis u slucaju reklamacije i sl.
p.s.
inače imam veoma loše iskustvo sa City Expresom neke pošiljke su doslovno bacane i stizale mokre
Za slucaj gubitka ili potpunog oštecenja Post express pošiljke sa oznacenom vrednošcu korisniku pripada iznos oznacen na pošiljci uvecan za naplacenu poštarinu po vrednosti i desetostruki iznos placene poštarine za prenos te pošiljke
Meni je instruktor pricao, kako je njemu jedna zena koja radi na prijemu paketa u Post Expresu u jednoj posti (u Lazarevcu mislim, nebitno) lepo objasnila, da ne salje neki odredjen predmet. Kaze nemas ti pojma kako to oni bacaju na gomilu tamo u magacinu :d.
Ma šta se desilo čoveče, ja te ništa ne razumem?
Primio si paket a u paketu nije bilo to što je trebalo? I sada nemaš informaciju ko ti je taj paket poslao?
zubrak pa cek ti znaci znas ko je tebi poslao taj paket ?
jesi probao preko onog njihovog barkoda ?
i koliko ja znam mora imati dokaz da je urucio paket, inace ja kad sam slao pakete nije mi trazio da potpisem ali je uredno pisalo ime prezime adresa i broj telefona
i isto to i za primaoca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari