Što se City Expressa tiče, mogu reći sve najbolje, ali baš sve. Jedino je šteta što ne rade sa privatnim licima kao nekada, ali su valjda imali problema pa odustali, ko zna šta se sve dešavalo sa raznim debilima... Ali sad idem preko firme, kad god nešto hoću da kupim iz BG-a na primer, iz neke firme, pošalju mi na firmu, stigne sutradan, 170-200 dinara poštarina, lepo kad dođu pred firmu nazovu da pitaju da li sam tu, popnu se, ostave, sve fino, zasita sve najbolje...
A što se tiče Post Expressa

- nedavno mi je activated1 slao ASUS P5K iz Sombora, 4200 dinara otkupnina, oni mi naplatili 4650 dinara!!! Znači, 450 dinara poštarina za paket koji je težak ne više od pola kile, koliko već, nek je i kilogram, svejedno, piše lepo na njihovom sajtu koliko šta košta, i taj paket ne sme da košta više od 240 dinara... A evo juče mi je od djoleza iz BG-a stigao Zalman MFC1+ i jedan 120mm ventilator, znači to je tako mali i lagan paket da su komotno mogli da ga ponesu u džepu, ali ne, opet 450 dinara poštarina!!!!! Pošto je otkupnina opet bila 4200 dinara (potrefila se ista cena), kaže meni lik 4650 dinara, reko kako bre, jeste to poskupeli nešto, pa kao ne, to je zbog težine paketa (?!), pa kakve crne težine, ne postoji lakši paket od ovog, jedno da je praznu kesu slao čovek, kaže ***, tako je, 350 dinara ti je poštarina... I ja, pošto sam se tek bio probudio, dam lepo pare i ode čovek, a posle tek skontam da mi je naplatio 450 dinara, a ne 350, i da na papiriću piše da usluga košta 300 dinara, a ne 350 ili 450 !!!!! :wall: Koga oni tu zavlače, šta se dešava? Jedva čekam sledeći put da mi neko nešto pošalje i da mi opet traže 450 dinara, uzeću paket i izbaciću ga iz kuće, neće ni dinar dobiti, pa nek me tuži ili šta već hoće, pa ćemo se objasniti onda tamo gde treba... A plus na sve to je što su takvi mentoli da ne mogu da nađu adresu nekada, ili nema nikog kući, i ne pada im na pamet da pozovu na mobilni, da se najave ili nešto, već kad vide da nema nikog, odnesu lepo to nazad u poštu pa ja moram da čekam sledeći dan i da stojim sat vremena u redu da bi došao do paketa...
Potpuni užas i katastrofa, trebalo bi ih zabraniti pod hitno...