Jeste Temu, koju mi dostavlja PE kurir, koji dostavlja i druge PE pošiljke. On je super lik, ali jasno da ovu pošiljku nije ni video. I to je tako poslednje dve nedelje, inače je do sada svaka bila isporučena najnormalnije.Ovo ne deluje kao Post Express, već kao Temu pošiljka.
Jel neko u poslednje vreme uopšte dobija pošiljke danas za sutra - zapravo, sutradan?
Jer meni se to nije desilo baš dugo. Najranije bude prekosutra. A smara me jer moram da tajmiram onda kad sam kući dal ću raditi iz kanca, da li ću imati neke treće obaveze itd.
Ako prodavac nije pravno lice, a koliko kapiram kroz tekst u pitanju je sverc komerc iz Subotice ili Novog Sada (madjari), onda ne mozes generalno nista, osim privatne tuzbe, ako se doticni ne javiSad vidim da sam promašila temu da postavim pitanje. Nadam se da mogu ovde da postavim jer ne postoji adekvatna tema a da je otključana. Zna li neko koliko se čeka na reklamaciju na robu iz Mađarske? Krajem novembra sam poslala uređaj prodavcu na reklamaciju. Još uvek mi nista ne javlja niti odgovara na poruku na kp. Šta se uopšte radi u takvim slučajevima? Imam i račun od mađara, i dokaz iz kurirske službe i poruke direktno preko kp.
Sad vidim da sam promašila temu da postavim pitanje. Nadam se da mogu ovde da postavim jer ne postoji adekvatna tema a da je otključana. Zna li neko koliko se čeka na reklamaciju na robu iz Mađarske? Krajem novembra sam poslala uređaj prodavcu na reklamaciju. Još uvek mi nista ne javlja niti odgovara na poruku na kp. Šta se uopšte radi u takvim slučajevima? Imam i račun od mađara, i dokaz iz kurirske službe i poruke direktno preko kp.
Uglavnom jedan dan, mozda dva ako je bilo kasnije tog dana. Uglavnom mi stigne poruka sledece jutro oko 8.Da li je neko preusmerio svoju Dexpress posiljku na paketomat? koliko im treba da je preusmere?
Zavisiš od njegove volje, eventualna privatna tužba je skupa i dugotrajna, a pitanje je da li bi se on uopšte odazvao na sud i kakav bi bio ishod suđenja. Mene je advokat savetovao u vezi nečeg drugog da ne vredi para i živaca privatna tužba osim ako su u pitanju baš veliki novčani iznosi.Sad vidim da sam promašila temu da postavim pitanje. Nadam se da mogu ovde da postavim jer ne postoji adekvatna tema a da je otključana. Zna li neko koliko se čeka na reklamaciju na robu iz Mađarske? Krajem novembra sam poslala uređaj prodavcu na reklamaciju. Još uvek mi nista ne javlja niti odgovara na poruku na kp. Šta se uopšte radi u takvim slučajevima? Imam i račun od mađara, i dokaz iz kurirske službe i poruke direktno preko kp.
Šta je pisalo za Delivery method prilikom checkouta?! Ako je pisalo nešto tipa Express delivery 2-5 days ili slično, to je onda to (FedEx, DHL, UPS)...da li se trošak povrata može svaliti na website s obzirom da nije naveden način dostave itd.
Što je najgore od svega bolje da sam se raspitala ranije, pre slanja paketa nazad. Jer taj deo što je otišao mogu samostalno da popravim. Trebalo je samo vremena i 30$ da se naruči sa amazona. Sad nemam ni novac ni uređaj. Ali pozvaću ih još koji put da vidim hoću li nešto uraditi.Zavisiš od njegove volje, eventualna privatna tužba je skupa i dugotrajna, a pitanje je da li bi se on uopšte odazvao na sud i kakav bi bio ishod suđenja. Mene je advokat savetovao u vezi nečeg drugog da ne vredi para i živaca privatna tužba osim ako su u pitanju baš veliki novčani iznosi.
Postoji i opcija "mišića", ali naravno ni to nije za preporuku, iako je nekad učinkovito.
Kad kupiš nešto preko KP i sa "mađarskom garancijom" računaj da je nemaš, zato si i prošla 20-30% jeftinije. Postoje retki prodavci koji ispoštuju garanciju, ali na to ne bi trebalo računati prilikom kupovine. Čak i da je čovek pošten i hoće da izađe u susret, kad se promeni ekipa na granici, on ne sme da prevozi bez dogovora s njima.
31.01.2025 18:08
CE Beograd:Dostavljena povratna pošiljka
31.01.2025 18:08
CE Beograd:Utovareno za isporuku
31.01.2025 13:39
CE Beograd:Dostavljena povratna pošiljka
31.01.2025 08:15
CE Beograd:Utovareno za isporuku
30.01.2025 21:03
CE Beograd:Vratiti pošiljaocu
30.01.2025 15:54
CE Pančevo:Vratiti pošiljaocu
29.01.2025 15:24
CE Pančevo:Vraceno u lokalni centar
29.01.2025 13:39
CE Pančevo:Neuručiva pošiljka
29.01.2025 10:04
CE Pančevo:Utovareno za isporuku
28.01.2025 15:24
CE Beograd:Pošiljka uneta u sistem
27.01.2025 17:32
CE Beograd:Preuzeto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari