Šta je novo?

Kurirske službe i paketomati

Meni na PX broju od 7:14 stoji "*Зaдуженa зa испоруку" jedino mi nije stigao nikakav viber/sms

Preuzimanje u posti tako da se valja krenut' 🙂

Šta bude sa paketom sa Temua ako se ne preuzme sa paketomata. Vraćaju ga u kinu ili izvrše dostavu na kućnu adresu?
Radnici u pošti su postali baš bezobrazni, stavio sam da mi omiljeni paketomat bude paketomat koji mi je normalno najbliži, 200 metara mi je od kuće. Oni mi paket ostavili u paketomat do kog trebam ići 2.5 km. I da platim parking.
Uh, ja bih častio kada bi se postexpres ugasio, naj gora kurirska služba.

Šta bude sa paketom sa Temua ako se ne preuzme sa paketomata. Vraćaju ga u kinu ili izvrše dostavu na kućnu adresu?
Vraća se u tvoju poštu, dobićeš poruku sa rokom za preuzimanje.

Radnici u pošti su postali baš bezobrazni, stavio sam da mi omiljeni paketomat bude paketomat koji mi je normalno najbliži, 200 metara mi je od kuće. Oni mi paket ostavili u paketomat do kog trebam ići 2.5 km. I da platim parking.
Uh, ja bih častio kada bi se postexpres ugasio, naj gora kurirska služba.
Stavili ga u paketomat koji je njima najblizi.
Kvaltet kurirske sluzbe 90% zavisi od kurira na tvom podrucju.

Poslednja izmena:
Ako neko nece da mu M-One ostavlja Temu pakete po njihovim paket shopovima, obicno su to menjacnice, knjizare, butici itd..., neka odma posle izvrsene porudzbine i dobijenog koda za pracenje kontaktira Temu tehnicku podrsku.
Ja sam tako uradio, imao sam srece pa mi se ukljucila devojka/zena sa naseg govornog podrucija koja radi kao podrska na Temu, objanio sam joj situaciju, kao i to da M-One ostavlja pakete gde stige, dobio sam odgovor da ce informaciju proslediti logistickom delu ali da oni ne mogu uticati na nacin dostave. Takodje sam bio jasan da necu ici po paket u menjacnicu, knjizaru ili bilo gde i ukoliko mi se ne dostavi na kucnu adresu da paket necu preuzeti.
Ocigledno, iz mog primera, mogu da uticu ili sam ja imao neku srecu, po broju posiljke trebalo je da mi paket uruci M-One, odnosno da ostavi u paket shopu jer do sad mi ni jedan paket nije dovezao kurir M-One ali su paket dali AKS-u i dovezao mi AKS, bas sam se iznenadio kad sam jutros dobio poruku na viber.

Kurirska služba Transfera, kako to oni pakete sa Temua ostavljaju u paketomate postexpresa. I dali oni uopšte vrše dostavu na adresi primaoca.

Gospoda iz CityExpress-a nisu u stanju da dostave posiljku Novio Beograd - Beograd 15 dana.
Pogledajte prilog 285170

Pri tom, u detaljima pracenja posiljke lazu da je primalac odsutan. Radim od kuce i sva tri puta kada je dostava navodno pokusana sam bio kuci.
Prosli utorak (05.05.) sam dobio SMS da ocekujem isporuku u toku dana. Na telefon se ne javljaju, na prigovore preko sajta ne odgovaraju.
Tezak olos, treba neko da ih izbaci iz sekte i da osete sut u dupe

Да ли је неком уручена пошиљка од Ситија, након што је истекао рок за испоруку и од Темуа затражена рефундација?
City express ne isporucuje posiljke! Oni lazu, manipulisu, cute I vracaju posiljke

Olos lazljivi bez stida i srama

Danas M-one posiljka isporucio AKS (temu paket).

Nazad
Vrh Dno